info [at] diara [dot] com

6 - 46839105 -021

 

گروه صنعتی دیارا با بهره گیری از شرکتهای طراحی و مونتاژ زیر مجموعه خود آمادگی

اجرای صفر تا صد تمام پروژه های شما را دارد.

Super User

Super User

جمعه, 10 تیر 781 ساعت 10:04

table

 شرح خدمات  واحد / قیمت (تومان)
 نصب یخچال:  هر عدد / 250,000
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 

شنبه, 24 مرداد 780 ساعت 13:43

test

Description

Function

Name

امولسی فایر محلول در روغن می باشد که سازگاری خوبی با اکتیو ها دارد، می تواند مقادیر بالای الکترولیت را تحمل کند و در محدوده pH بالا میتواند استفاده شود. دارای HLB حدودی 11 بوده و برای امولسیون های با ویسکوزیته پایین مناسب می باشد. در محصولات مراقبت پوستی مانند کرم و لوسیون و شامپوهای بدن، تونیک، محصولات مراقبت از مو مانند شامپوهای موی سر و ماسک های مو و دئودورانت ها با دز مصرفی 1-10% به کار می رود. امولسی فایر غیر یونی مناسب سیستم های O/W Glyceryl Mono Stearate & PEG-100 Stearate
امولسی فایر محلول در روغن و قابل پخش در آب داغ است و دارای HLB حدودی 8 می باشد. از انجایی که این ماده استر نیست و غیریونی می باشد میتواند در سیستم های که pH آنها خیلی بالاتر یا پایین تر از pH  طبیعی است مثل کرم موبرها یا کرم ها و لوسیون های حاوی AHA استفاده شود و در محدوده وسیعی از pH ها می تواند عمل کند. در محصولات مراقبت پوستی مانند کرم ها، لوسیون ها و ضدآفتاب ها با دز مصرفی 1 – 10% به کار می رود. امولسی فایر غیر یونی مناسب سیستم های O/W ، تنظیم کننده ویسکوزیته Cetearyl Alcohol & Ceteareth-20
جامد سفید مومی شکل است که در فاز آب پخش می شود و به عنوان پایه کف کننده در محصولات مراقبت از مو استفاده می شود. در لوسیون ها، کرم ها و پماد ها با دز مصرفی 3 – 10% به کار می رود. امولسی فایر غیر یونی مناسب سیستم های O/W Cetearyl Alcohol & Sodium Cetearyl Sulphate
سیلیکونی محلول در آب، دارای خاصیت امولسیفایری با HLB=13 می باشد که بر پوست ایجاد تحریک و حساسیت و حس چسبندگی ایجاد نمی کند. به دلیل خاصیت حل کنندگی، شفافیت محصولات ژلی را افزایش می دهد. این ماده در شامپو 2 در 1، محصولات استایلینگ، شوینده های بدن و صورت، لوسیون ها، محصولات ضد تعریق و کرم پودر ها با دز مصرف حدودی 0.5 – 3 % به کار می رود. امولسی فایر مناسب سیستم های O/W & Si/W، کف کننده، نرم کننده PEG-12 Dimethicone
سیلیکونی محلول در آب، دارای خاصیت امولسیفایری با HLB= 4.5 است و عامل ایجاد کننده کف در فرمول های هیدروالکلی می باشد. این ماده در محصولات شفاف، شامپو 2 در 1، محصولات استایلینگ، شوینده های بدن و صورت، لوسیون ها، محصولات ضد تعریق و کرم پودر ها به کار می رود. امولسی فایر مناسب سیستم های W/O & W/Si، کف کننده، نرم کننده PEG-10 Dimethicone

 

سه شنبه, 15 -2662 ساعت 09:51

قطعات آسانسور

 

قطعات آسانسور | لیست قطعات آسانسور کششی | قیمت قطعات آسانسور | لیست کامل قطعات آسانسور تمام اتوماتیک | کاربرد قطعات آسانسور

 

 

مشاوره و خرید با کارشناسان گروه صنعتی دیارا: 02146839105 - 02146839106 - 09128508137

 

 قطعات آسانسور

قطعات آسانسور
لیست قطعات آسانسور کششی

آسانسور(elevator) کلمه ای فرانسویست که به زبان ساده اتاقکی است عمدتا به شکل مستطیل که به آن کابین آسانسور گفته میشود و به افراد کمک میکند که خود یا وسایل را به طبقات بالایی و یا طبقات زیرین برسانند. به عبارت دیگر آسانسور وسیله حمل و نقل عمودی میباشد که حرکت بین طبقات را سهولت و سرعت میبخشد، آسانسور ها به کمک الکترو موتور های مختلفی کار میکنند.این الکترو موتور ها اکثرا بالای آسانسور در اتاقی به نام موتور خانه قرار دارند. الکترو موتور ها دارای فلکه هایی هستند که این فلکه ها شیار هایی برای قرار گرفتن کابل های فولادی یا به اصطلاح سیم بکسل را دارا هستند. کابین آسانسور توسط سیم بکسل ها الکترو موتور و ریل های راهنما بین طبقات به صورت عمودی حرکت می کند.


تاریخچه آسانسور:
اگر آسانسور را وسیله ای حساب کرده ایم که توانایی جا به جایی به سمت بالا و پایین را داشته باشد و توانایی جا به جایی افراد و وسایل را داشته باشد میتوان گفت اولین آسانسور مربوط به ۳۳۶ سال قبل از میلاد مسیح در روم باستان میباشد که غالبا توسط دست و کمک افراد و حیوانات حرکت میکرده است.
پس از آن در قرن ۱۸ شخصی به نام لویی پانزدهم  در سال ۱۷۴۳ اولین آسانسور که به عنوان وسیله ای برای مسافر اختصاص داده شده بود را مورد استفاده قرار داد که در خارج از کاخ تعبیه شده و قادر به حرکت از همکف به بالکن و بلعکس بوده است و مکانیزم آن شامل وزنه و قرقره هایی بوده است که توسط افرادی به دستور پادشاه به از طبقه بالا به پایین حرکت مینموده است که به آن صندلی پرواز نیز گفته میشود.
اما سر انجام در سال ۱۸۰۰ میلادی تکنولوژی آسانسور پیشرفت خود را آغاز کرده تا اینکه در سال  ۱۸۲۳ دو معمار انگلیسی اتاقکی ساختند که توسط نیروی بخار جا به جا میشد ولی آنچنان قابل اعتماد نبود. اما پس از آن شخصی به نام الیشا اوتیس که بنیان گذار اولین شرکت ساخت آسانسور نیز هست با طراحی آسانسوری ایمن با طراحی ترمز ایمنی که امروزه آنرا آسانسور کششی مینامیم پا به عرصه نهاده است.
او برای اولین بار این سیستم را در سال ۱۸۵۴ در نمایشگاه جهانی نیویورک به نمایش گذاشت ،اولین آسانسور در جهان در تاریخ ۱۸۷۴ در ساختمانی در نیویورک توسط شرکت اوتیس ساخته و نصب گردید.
 
محل قرار گیری آسانسور از سه بخش اصلی تشکیل شده است.
1.    موتور خانه: محل قرار گیری تابلو فرمان ،موتور و سایر تجهیزات.
2.    چاه آسانسور: محلی که کابین آسانسور در آن حرکت میکند و محل نصب درب ها و ریل ها میباشد.
3.    چاهک آسانسور: در پایین ترین قسمت میباشد و محل قرار گرفتن بافر ها یا ضربه گیر ها میباشد.

 

قطعات آسانسور

بافر یا ضربه گیر(Buffer)

موتور آسانسور

کابین آسانسور (CAR) تابلو فرمان
ریل آسانسور (guid rails) گاورنر(Governor) 
درب کابین پاراشوت(Safety gear)
تراول کابل(TRAVELING CABLE)  

 


آشنایی با قطعات آسانسور

آسانسور ها بسته به نوع سیستم تعلیق آنها از قطعات آسانسور مختلف و بسیار زیادی تشکیل میشوند که در بین این قطعات هم لوازم الکتریکی به چشم میخورد و هم لوازم مکانیکی که هرکدام در زمینه حرکت صحیح و استاندارد آسانسور نقش مهمی را ایفا میکنند.
 
آسانسور ها از قطعات بسیار زیادی مانند:
قطعات آسانسور عبارت است از :آهن آلات آهن کشی-ریل های وزنه و کابین-پشت بند های وزنه و کابین-براکت های وزنه و کابین-درب طبقات که شامل مکانیزم درب و لته ها(لنگه های درب ها) میباشد-کابین-درب کابین که مانند درب طبقات از مکانیزم درب و لته ها تشکیل شده است-شستی کابین-شستی طبقات-سیم بکسل آسانسورها-موتور-تابلو فرمان-گاورنر-پاراشوت-تراول کابل-کفشک ها-میکروسوییچ ها-سنسورها و… که به توضیح چند مورد اصلی پرداخته ایم.

قطعات آسانسور


 
کابین آسانسور (CAR) :
قسمتی از قطعات آسانسور که مانند اتاقک است ومسافران و یا بار، داخل آن قرار گرفته است و جابجا می شوند. دکور داخلی کابین به صورت دلخواه انتخاب میشود و میتواند تمام استیل _ام دی اف – ترکیبی از ام دی اف و استیل و یا هر چیز دیگری به انتخاب و سلیقه مصرف کننده باشد.کابین ها بسته به ظرفیت و کارایی کابین در ابعاد و ارتفاع مختلف ساخته میشوند و میتوانند:نفر بر-باربر-غذابر-ماشین بر-تخت بر-لیفتراک بر و شیشه ای ساخته شوند.

قطعات آسانسور


ریل آسانسور (guid rails) :
از دیگر قطعات آسانسور ، ریل آسانسور جهت حفظ مسیر کابین و قاب وزنه به صورت عمودی و جلوگیری از نوسانات  افقی هنگام سوار شدن مسافر داخل آسانسور میباشد.کابین آسانسور توسط کفشک هایی بسته به وزن و کاربری کابین میتواند لغزشی و یا غلطکی باشد در بین ریل ها حرکت میکند و بین طبقات جرکت میکند.از دیگر وظایت ریل میتوان به نگهداشتن آسانسور به هنگام عملکرد مکانیزم ایمنی اشاره کرد.

قطعات آسانسور


 
درب کابین (car DOOR) و طبقات(LANDING DOOR) :
درب طبقات اسانسور در انواع و اشکال مختلفی ساخته می شود.دلیل وجود درب طبقه اسانسور ایمنی و ورود و خروج مسافر به داخل کابین اسانسور است.اندازه درب طبقات اسانسور با توجه به طراحی آسانسور و متناسب با کاربری آن در عرض ها و ارتفاع های مختلف عرضه می گردد. متداول ترین نوع درب اسانسور درب لولایی(دستی)  درب تلسکوپی(کنار جمع شونده) و درب تلسکوپی(از وسط بازشو)  است.البته بسته به کاربرد اسانسور از درب های اتوبوسی- آکاردئونی – گیوتینی غیره نیز استفاده می شود.

قطعات آسانسور


موتور آسانسور(MACHINE) :
قطعات آسانسور  دیگر می توان گفت که قلب و مرکز اصلی یک آسانسور، موتور یا نیروی محرکه آن است که نیروی لازم جهت جا به جایی کابین توسط موتور تولید میشود، موتور های آسانسور مدل های مختلفی دارند که میتوان در بین آنها به موتور های گیربکس و گیرلس اشاره کرد که موتور های گیرلس هم به دو تیپ موتور خانه دارد و بدون موتور خانه تقسیم میشود.موتور آسانسور توسط سیم بکسل ها و به دستور تابلو فرمان آسانسور کابین و قاب وزنه را جا میکند.

قطعات آسانسور


 
 
تابلو فرمان(CONTROL PANEL) :
از دیگر قطعات آسانسور تابلو فرمان آسانسور یکی از مهمترین بخش های آسانسور است که میتوان گفت مرکز پردازش تمام دستورات و عملیات آسانسور است ، چرا که دستورهای لازم از طریق مدار فرمان به موتور فرستاده می شود و عملکرد موتور وتمامی قطعات الکترونیکی  وابسته به دستورات تابلو فرمان است. تابلو فرمان آسانسور انواع مختلفی دار که در بین آنها میتوان تایبو فرمان دو سرعته(۲spd) و تک سرعته (vvvf) اشاره کرد.در تابلو فرمان های (VVVF) حرکت و ایست آسانسور بسیار نرم بوده و علاوه بر اینکه مسافر به سختی متوجه حرکت آسانسور در این نوع آسانسور ها میشود بلکه در عمر مفید قطعات آسانسور نیز تاثیر بسیاری خواهد داشت.

قطعات آسانسور


گاورنر(Governor) و پاراشوت(Safety gear) :
از دیگر قطعات آسانسور ترمز ایمنی که به نام پاراشوت شناخته میشود از مهم ترین بخش های آسانسور  است که قادر است توسط فک هایش کایین را از حرکت روی ریل بازدارد،.پاراشوت به این صورت عمل میکند که به محض افزایش بیش از حد سرعت کابین گاورنر از حرکت می ایستد و توسط سیم بکسلی که گاورنر و پاراشوت را به هم متصل میکند اهرم پاراشوت را میکشد و فک های پاراشوت را به هم نزدیک میکند،در این زمان بر اثر وزن کابین و سطح تماس فک ها با ریل کابین می ایستد.

قطعات آسانسور


بافر یا ضربه گیر(Buffer):
اگر به هر دلیلی آسانسور در پایین ترین ایستگاه توقف نداشته باشد و به سمت کف چاه سقوط کند سایر سیستم های ایمنی هم عملکرد نداشته باشند پس از طی کردن چند سانتی متر با قطعه ای به نام بافر برخورد خواهد کرد.وظیفه این قطعات آسانسور کاهش شدت ضربه وارده به کابین میباشد. بافر ها در انواع مختلفی ساخته میشوند که بین آنها میتوان به بافر های پلی اورتان و هیدرولیکی اشاره کرد.تصاویر آسانسورهای هیدورلیکی را اینجا ببینید.

قطعات آسانسور


 
تراول کابل(TRAVELING CABLE):
ازدیگر قطعات آسانسور تراول کابل نوعی سیم تخت است که معمولا از ۲۴ رشته سیم نمره ۱۰ تشکیل شده است و وظیفه انتقال اطلاعات از تابلو فرمان به کابین و جعبه رویزیون را دارد.دلیل نامگذاری تراول کابل این است که همواره همراه کابین در حال حرکت است و به همین دلیل انتخاب جنس مرغوب بسیار مهم است.

قطعات آسانسور


قیمت قطعات آسانسور

لیست کامل قطعات آسانسور تمام اتوماتیک


دسته بندی قطعات آسانسور
قطعات آسانسور بر اساس نوع سیستم محرکه آسانسور دستهب ندی می شوند. در اینجا قطعات آسانسور به شش بخش تقسیم شده است. بخش اول به قطعات اصلی آسانسور کششی و بخش دوم قطعات اصلی آسانسور هیدرولیک اختصاص یافته است. بخش سوم مجموعه قطعات و لوازم وابسته به کابین و در بخش چهارم درب و قطعات اصلی آن مورد بررسی قرار گرفته اند. در بخش پنجم به قطعات مکانیکی آسانسور و بخش ششم به قطعات الکتریکال آسانسور پرداخته شده است.
 
لیست کامل قطعات آسانسور
مکانیزم های گوناگونی برای سیستم های آسانسور توسعه یافته اند. در میان تمام آنها دو نوع آسانسور هیدرولیک و کششی بیشترین کاربرد را دارند. در اینجا به مهمترین قطعات آسانسور هر یک از این دو نوع آسانسور می پردازیم. برای اطلاع بیشتر درباره این دو سیستم می توانید مقاله مقایسه آسانسور هیدرولیک و کششی را مطالعه کنید.


لیست قطعات آسانسور کششی

در زیر یک فهرست خلاصه از مهمترین قطعات آسانسور کششی آورده شده است. برای آشنایی بیشتر با هر یک از موارد در لیست قطعات آسانسور کششی به ادامه مطلب مراجعه کنید.
•    موتور آسانسور
•    پایه موتور
•    فلکه ها
•    کابین و یوک کامل
•    درب کابین
•    درب طبقات
•    ریل های راهنمای کابین و وزنه
•    براکت، لقمه و پیچ و مهره
•    سیم بکسل
•    قلاب سربکسل
•    ضربه گیر چاه
•    زنجیر جبران
•    تابلو فرمان
•    تابلوی سه فاز
•    جعبه ریوزیون
•    تراولینگ کابل
•    سنسورهای دورانداز و میکروسوییچ ها
•    پانل فرمان کابین
•    پانل فرمان طبقات
•    سیم و کابل لازم
•    فتوسل درب کابین

 


لیست کامل قطعات آسانسور تمام اتوماتیک

دو اصطلاح آسانسور تمام اتوماتیک و نمیه اتوماتیک مربوط به سیستم درب های آسانسور است. اگر درب کابین و درب طبقات هر دو اتوماتیک باشند (یعنی بدون دخالت کاربر باز و بسته شوند) به آن سیستم تمام اتوماتیک گفته می شود. اگر درب کابین اتوماتیک ولی درب طبقات نوع لولایی یا به هر شکل دیگر بصورت دستی باشد به آن سیستم نیمه اتوماتیک گفته میشود. بنابراین لیست کامل قطعات آسانسور تمام اتوماتیک مشابه لیست ارائه شده در بالا است ولی نوع درب کابین و طبقات هر دو از نوع اتوماتیک است.

قطعات آسانسور


لیست قطعات آسانسور هیدرولیک

در آسانسورهای هیدرولیک بجای موتور آسانسور و متعلقات آن جک و پاوریونیت هیدرولیک عمل می کند. این مهمترین وجه تمایز لیست قطعات آسانسور است. از سوی دیگر در اکثر سیستم های هیدرولیک وزنه تعادل و متعلقات آن حذف شده و به تبع آن ریل های وزنه نیز حذف می شوند. در زیر یک لیست کامل از قطعات آسانسور هیدرولیک آورده شده است. ولی در ادامه بطور کاملتری این قطعات شرح داده شده است.


•    جک هیدرولیک
•    پاوریونیت هیدرولیک
•    کابین آسانسور
•    کارسلینگ مجهز به فلکه، پایه جک، کفشک ها و پاراشوت
•    درب کابین و طبقات (مشابه سیستم کششی)
•    ریل های راهنمای کابین
•    ریل های راهنمای جک (سیستم های جک دوبل غیرمستقیم)
•    براکت، لقمه و پیچ و مهره مربوط به ریل ها
•    سیم بکسل و قلاب سربکسل (سیستم های غیرمستقیم)
•    ضربه گیر چاه (بافرمشابه سیستم کششی)
•    تابلو فرمان (مخصوص هیدرولیک)
•    تابلوی سه فاز (متناسب با جریان موتور)
•    جعبه ریوزیون و تراولینگ کابل
•    سنسورهای دورانداز و میکروسوییچ ها
•    پانل فرمان کابین و طبقات (مشابه سیستم کششی)
•    سیم و کابل و سایر ادوات الکتریکی
•    فتوسل درب کابین (مشابه سیستم کششی)


قطعات اصلی آسانسور کششی

مهمترین قطعات آسانسور و اجزای آسانسورهای کششی شامل موتور آسانسور، پایه موتور و متعلقات و همچنین فلکه دانست. برخی دیگر از قطعات و اجزا مانند سیم بکسل ها، وزنه تعادل و قاب وزنه در بخش قطعات مکانیکی معرفی شده اند. شایان توجه است که مهمترین بخش آسانسور یعنی موتور، واحد نیرو محرکه آسانسور است و نیروی لازم برای حرکت کابین را تامین می کند.

قطعات آسانسور


موتور آسانسور

موتور آسانسور کششی بخش اصلی نیرومحرکه است و بعنوان مهمترین بخش از قطعات آسانسور شناخته می شود. موتورهای آسانسور انواع گوناکونی دارند. بطور کلی این تجهیزات به دو نوع اصلی موتور گیربکس و موتور گیرلس یا بدون گیربکس دسته بندی می شوند. موتورهای گیرلس راندمان بالاتری دارند و می توانند برای سرعت های بسیار بالا مورد استفاده قرار گیرند. از جمله شناخته شده ترین برندهای موتور آسانسور می توان به آلبرتوساسی، ویتور و زیلابگ اشاره کرد.

قطعات آسانسور


پایه موتور

از دیگر قطعات آسانسور تجهیزات اصلی نیرومحرکه آسانسور کششی باید روی پایه یا شاسی مستقر و نصب شوند. اتصال موتور و پایه از طریق بافرهای لرزش گیر برقرار می شود. پایه موتور باید ضمن استحکام بالا برای تحمل بارهای استاتیک و دینامیک وارد شده قابلیت تنظیم داشته باشد.

 


فلکه ها

از دیگر قطعات آسانسور فلکه ها نیز از جمله قطعات اصلی آسانسورهای کششی محسوب می شوند. بسته به نوع سیستم و نسبت تعلیق از تعداد و اندازه های متفاوتی از فلکه در آسانسور استفاده می شود. در سیستم های موتور گیربکس یک فلکه روی گیربکس نصب شده و فلکه دیگر در محل دقیقی در مجاورت آن تعبیه می شود. استحکام، تعداد شیار و شکل هندسی شیارهای فلکه از اهمیت بالایی برخوردار است.


قطعات آسانسور هیدرولیک

اجزا و قطعات آسانسور هیدرولیک را می توان به دو گروه قطعات هیدرولیک و قطعات عمومی تقسیم کرد. اغلب این قطعات در انواع آسانسورهای هیدرولیک مانند آسانسور خانگی، آسانسور ماشین بر، آسانسورهای باری و … کاربرد دارند. قطعات هیدرولیک قطعات یا تجهیزاتی هستند که صرفا در آسانسور هیدرولیکی مورد استفاده قرار می گیرند. قطعات عمومی قطعاتی هستند که در آسانسور هایی با سایر مکانیزم ها مانند کششی نیز کاربرد دارند. ساختار آسانسورهای هیدرولیک متشکل از اجزا و قطعات هیدرولیکی، مکانیکی و الکتریکی است. قطعات هیدرولیکی شامل جک، پاوریونیت، کارسلینگ، شلنگ و روغن می باشند. قطعات مکانیکی از قبیل ریل ها، سیم بکسل، قلاب بکسل، و … و قطعات الکترویکی شامل تابلو فرمان، تراولینگ کابل و … می باشند. در متن پیش رو هر یک از مهمترین قطعات مزبور بمنظور آشنایی کلی و عمومی بصورت خلاصه شرح داده شده اند.

قطعات آسانسور


جک: بازوی اصلی در قطعات آسانسور هیدرولیک

از دیگر قطعات آسانسور هیدرولیک جک آن است که کابین را حرکت می دهد. جک در آسانسورهای هیدرولیکی عموما بصورت یکطرفه فشاری نصب میشود. البته جک های دوطرفه با عملکرد کششی نیز در برخی از مدل ها کاربرد دارند که رواج زیادی ندارد. جک های آسانسور میتوانند بصورت مستقیم، یا غیرمستقیم نصب شوند. محل نصب جک میتواند در زیر یا در کنار کابین آسانسور طراحی شود و در کابین های سنگین و بزرگ میتوان از دو جک مستقیم یا غیرمستقیم در کنار کابین استفاده کرد. در آسانسورهای هیدرولیکی معمولی از جک های تک مرحله ای استفاده میشود. در برخی شرایط، جک های تلسکوپی دو یا سه مرحله ای کاربرد دارند. جک، به عنوان بخش مهمی از سیستم یکی از اجزای آسانسور هیدرولیک را تشکیل می دهد که نقش عملکردی و ایمنی بسیار مهمی در آسانسور ایفا می نماید.

قطعات آسانسور


پاوریونیت: مهمترین قطعات آسانسور هیدرولیک

باز دیگر قطعات آسانسور خش اصلی نیرومحرکه آسانسورهای هیدرولیک، پاوریونیت Power unit  است که به آن پاورپک یا پمپ یونیت نیز گفته میشود. دستگاه پاوریونیت را می توان به عنوان مهمترین قطعات و اجزای آسانسور هیدرولیک دانست. انباره روغن، الکتروموتور، پمپ هیدرولیک و شیرهای کنترل در پاوریونیت جای گرفته اند. ادوات و قطعات دیگری با عملکردهای کنترلی و ایمنی نیز به پاوریونیت الحاق میشوند که کارکردهای مهمی در کل سیستم دارند. پمپ دستی، گرمکن روغن، سوییچ های فشار و .. از جمله این موارد هستند.


کارسلینگ آسانسور هیدرولیک

از دیگر قطعات آسانسور کارسلینگ همان کادر یا فریم کابین آسانسور هیدرولیک جک در کنار است. این مجموعه دارای یک سازه مستحکم، کفشک های ریل راهنما، کفش های رولر و بست ها و متعلقات مکانیکال است. در سیستم های غیرمستقیم کارسلینگ باید دارای ترمز استحفاظی (پاراشوت) باشند. همچنین معمولا همراه با کارسلینگ فلکه مناسب و قلاب های سیم بکسل ارائه میشود.


شلنگ هیدرولیک

از دیگر قطعات آسانسور لوله های انتقال سیال در سیستم هیدرولیک میتواند بصورت صلب یا منعطف باشند. لوله های منعطف یا همان شلنگ های هیدرولیک باید در تناسب با پارامترهای طراحی دستگاه انتخاب شوند. نوع، سایز و ضخامت شلنگ ها باید با احتساب ضرایب اطمینان منطبق با کدهای استاندارد ایمنی آسانسور تعیین و انتخاب شود.

قطعات آسانسور


روغن هیدرولیک

از دیگر قطعات آسانسور روغن مورد استفاده در سیستم هیدرولیک نیز باید طبق دستور سازنده پاوریونیت انتخاب شود. درجه ویسکوزیته و کد فنی روغن در هماهنگی با اجزای اصلی هیدرولیک از قبیل شیر کنترل، پمپ و الکتروموتور تعیین میشود. باید توجه داشت که روغن در کل سیستم باید نسبت به نفوذ رطوبت و هر گونه گرد و غبار محافظت شود. دمای بیشتر از حد مجاز موجب کاهش کیفیت روغن هیدرولیک شده و خواص فیزیکی آن را تغییر میدهد. از سه عامل رطوبت، گرد و غبار و دمای بالا بعنوان سه دشمن اصلی سیستم های هیدورلیک نام برده میشود. بنابراین باید تمهیدات لازم جهت محافظت سیستم هیدرولیک در برابر این عوامل پیش بینی شود.

قطعات آسانسور


شیر ایمنی ترکیدگی

از دیگر قطعات آسانسور شیر ایمنی ترکیدگی یا راپچرولو Rupture valve را می توان مهمترین قطعه ایمنی در لیست قطعات آسانسور هیدرولیک دانست. آسانسور هیدرولیک چه از نوع مستقیم باشد و چه غیرمستقیم، تعبیه راپچرولو برای ایمنی دستگاه الزامی است. شیر ایمنی ترکیدگی در زمانی که جریان برگشت روغن بیش از حد مجاز باشد با انسداد مجرا آن را متوقف می کند و مانع از سقوط جک می شود.

قطعات آسانسور


کابین، ویترین قطعات آسانسور

از دیگر قطعات آسانسور پس از راه اندازی آسانسور، کابین بخش مهمی است که در دید کاربران قرار می گیرد. از این رو است که کابین و درب ها را نمای آسانسور می دانند. به همین منظور بیشترین تلاش معطوف به زیبایی و جنبه های دکوراتیو کابین است. از سوی دیگر، سازه و استحکام، تمهیدات لازم برای جلوگیری از لرزش و تکان های شدید در طراحی و ساخت کابین بسیار مهم است.


کابین آسانسور

از دیگر قطعات آسانسور کابین و متعلقات آن است.  کابین بخشی از آسانسور است که مسافرین هر روز بارها آن را مشاهده می کنند و از نظر زیبایی اهمیت بالایی دارد. کابین آسانسور هیدرولیک تفاوتی با آسانسور کششی ندارد. صرفا وجه تمایز کابین در آسانسور هیدرولیک و کششی یوک آن است که در بخش کارسلینگ مورد بحث قرار گرفت. در رابطه با درب کابین و درب های طبقات نیز تمایزی بین سیستم هیدرولیک و کششی وجود ندارد. برای اطلاع از ابعاد و اندازه های استاندارد کابین آسانسور می توانید مقاله ابعاد آسانسور در همین سایت را مطالعه کنید.


یوک کابین

از دیگر قطعات آسانسور یوک کابین بخشی است که مانند قاب کابین را در بر میگیرد. در واقع کابین تنها به یوک بسته شده و معمولا بواسطه ضربه گیر روی آن محکم می شود. یوک از یک سمت (معمولا در قسمت بالا) به سیم بکسل ها متصل شده و از یک سمت بواسطه کفشک ها به ریل های راهنما مربوط می شود.

قطعات آسانسور


کفشک های راهنما

از جمله مهمترین قطعات مکانیکی آسانسور که روی یوک کابین تعبیه می شود کفشک است. کفشک آسانسور واسطه بین ریل و یوک است و انواع گوناگون دارد. نوع کفشک بسته به مشخصات طراحی آسانسور تعیین میشود. از جمله انواع کفشک می توان به کفشک های لغزشی و کفشک رولر یا غلطکی اشاره کرد.


متعلقات داخل کابین

از دیگر قطعات آسانسور برخی از متعلقات استاندارد باید داخل کابین آسانسور تعبیه شوند. از جمله مهمترین قطعات آسانسور که داخل کابین نصب می شوند می توان به پانل فرمان اشاره کرد. همچنین، روشنایی مناسب، هواکش، آینه و دستگیره در کابین تعبیه می شوند. دکور کابین می تواند با استفاده از متریال گوناگون مانند ام دی اف یا استیل اجرا شود.


درب آسانسور

از دیگر قطعات آسانسور ، آسانسور دارای دو بخش درب است. بخش اول درب کابین و بخش دوم درب طبقات نام دارد. اگر درب کابین اتوماتیک و درب طبقه نیز اتوماتیک باشد به سیستم دربهای آسانسور تمام اتوماتیک می گویند. ولی اگر درب طبقات از نوع دستی باشد به سیستم درب ها نیمه اتوماتیک گفته می شود.


درب کابین

از دیگر قطعات آسانسور درب کابین در قسمت ورودی به کابین متصل شده و همراه با آن جابجا می شود. این درب در واقع ایمنی لازم برای مسافرین داخل کابین را فراهم نموده و اجازه برخورد مسافر با بخش های ثابت ساختمان هنگام حرکت آسانسور را نمی دهد. برای آشنایی بیشتر با انواع درب مطالعه مقاله درب آسانسور پیشنهاد می شود.


درب طبقات

از دیگر قطعات آسانسور درب طبقات بصورت ثابت در محل ورودی های طبقات به آسانسور نصب شده است. این درب ها باید به قفل ایمنی مجهز باشند تا فقط هنگامی که آسانسور در طبقه مورد نظر قرار گرفته امکان باز شدن وجود داشته باشد.


قطعات آسانسور – مکانیکال

از دیگر قطعات آسانسور بخش عمده ای از تجهیزات، قطعات و لوازم مورد استفاده در آسانسور را اجزای مکانیکی تشکیل می دهند. ریل ها و متعلقاتشان، سیم بکسل، فلکه ها، وزنه تعادل و بسیاری دیگر از اجزای شناخته شده آسانسور در بخش قطعات مکانیکی دسته بندی می شوند.


ریل آسانسور

از دیگر قطعات آسانسور می توان به ریل ها اشاره کرد. ریل ها نقش راهنمای حرکت کابین را ایفا می کنند و کابین بواسطه یوک و کفشک ماننده کالسکه ای در مسیر ریل ها هدایت می شوند.  جنس ریل های آسانسور از فولاد و مقطع آن به شکل حرف تی انگلیسی است. نوع و سایز ریل در تناسب با وزن بار و سرعت تعیین می شوند.


براکت

از دیگر قطعات آسانسور براکت یک قطعه مکانیکی است که اتصال بین ریل و سازه چاه آسانسور را برقرار میکند. اتصال جوشی ریل به سازه ممنوع است و حتما باید از طریقی قابل دمونتاژ و رگلاژ بصورت لقمه و براکت برقرار شود. براکت ها از یک سمت به سازه محکم شده و از سمت دیگر از طریق لقمه و پیچ و مهره ریل ها را محکم در جای خود نگه می دارند.


سیم بکسل آسانسور

از دیگر قطعات آسانسور در بخش مکانیکال سیم بکسل است. سیم بکسل آسانسور، طناب فولادی است که درارای مقاومت کافی برای تحمل کشش ناشی از وزن کابین و وزنه های تعادل می باشد. سیم بکسل ها کل بار را تحمل کرده و با ضریب اطمینان بالایی در طراحی آسانسور لحاظ می شوند.


قلاب بکسل

از دیگر قطعات آسانسور، اتصال سیم بکسل با هر یک از دو سمت کابین یا وزنه در آسانسور کششی، یا کابین و پایه جک در آسانسور هیدرولیک از طریق فلاب بکسل صورت می گیرد. قلاب بکسل ها بعنوان قطعات مکانیکی آسانسور تلقی شده و باید بتوانند سیم بکسل را در قسمت اتصال از خطر شکستگی و گسست حففظ کنند.


فلکه ها

از دیگر قطعات آسانسور فلکه ها در دو بخش در آسانسور مورد استفاده قرار می گیرند. در آسانسورهای جک در کنار غیرمستقیم یک فلکه روی جک تعبیه می شود تا سیم بکسل از روی آن عبور کند. در آسانسورهای کششی معمولا یک فلکه روی موتور تعبیه شده و بسته به نوع سیستم برای تنظیم مسیر سیم بکسل از فلکه های دیگر نیز استفاده می شود.


وزنه تعادل و قاب

از دیگر قطعات آسانسور کششی وزنه تعادل است. التبته وزنه تعادل در برخی از مدل های هیدرولیک نیز کاربرد دارد. وزنه های تعادل در سیستم های کششی برای کمک به موتور برای جابجایی کابین مورد استفاده قرار می گیرند. این وزنه ها ممکن است از جنس چدن، سیمان یا موارد دیگر انتخاب شوند. محاسبه وزن وزنه های تعادل از اهمیت بالایی برخوردار است. جرم وزنه های تعادل به اندازه وزن کابین خالی و نیمی از ظرفیت نامی آسانسور در نظر گرفته می شود.



پاراشوت و گاورنر

از دیگر قطعات آسانسور، پاراشوت یکی از قطعات ایمنی در آسانسورهای هیدرولیک با سیستم غیرمستقیم است. آسانسورهای هیدرولیک با عملکرد غیرمستقیم، بواسطه فکه و سیم بکسل عمل می کنند. برای جلوگیری از سقوط کابین در اثر پاره شدن احتمالی سیم بکسل ها تعبیه پاراشوت الزامی است. پاراشوت با استفاده از اهرم ها و فنرهای تعبیه شده در کارسلینگ با شل شدن سیم بکسل وارد عمل شده و کابین (کارسلینگ) را روی ریل ها قفل می کند.


ضربه گیر (بافر)

از دیگر قطعات آسانسور وجود ضربه گیر (بافر) متناسب با مشخصات آسانسور در چاهک (قسمت زیر کابین) الزامی است. ضربه گیرها در سه نوع فنری، پلی اورتان و هیدرولیک در آسانسور کاربرد دارند. عوامل تعیین کننده در انتخاب نوع و مشخصات ضربه گیر، ظرفیت و وزن کل و سرعت آسانسور می باشد.


سایر قطعات آسانسور مکانیکال

از دیگر قطعات آسانسور کاربرد دارند. از جمله این قطعات مکانیکی می توان به لقمه ها، بست های نگهدارنده و کرپی ها، روغندان و … اشاره کرد. روغندان، بمنظور روغنکاری پیوسته ریل های راهنما روی یوک کابین نصب می شود.



قطعات آسانسور – الکتریکال

از دیگر قطعات آسانسور تابلو فرمان، سیم ها و کابل ها، سنسورها، جعبه رویزیون، پانل های فرمان،  تراولینگ کابل و … از جمله قطعات آسانسور می باشند که عموما در آسانسورهای کششی و هیدرولیک مورد استفاده قرار می گیرند. تابلوفرمان آسانسور هیدرولیک شرایط متفاوتی از آسانسورهای کششی دارد و به عنوان یکی از اجزای مهم آسانسور مورد بررسی قرار می گیرد.


تابلوی فرمان آسانسور

از دیگر قطعات آسانسور تابلو فرمان است، مرکز فرماندهی و کنترل قطعات آسانسور است. تمام فرمان های ورودی از قبیل احضار، ارسال و توقف به تابلو فرمان وارد شده، در آنجا پردازش و سپس دستور اجرا صادر می شود. تابلو فرمان مجموعه ای از قطعات الکتریکی، الکترونیکی و پردازشگر است که داخل یک باکس فلزی دیواری (معمولا روکار)تعبیه می شوند. کنتاکتورها، میکروپروسسور، رله، کنترلرها، ترمینال ها، فن و … اجزای تابلو فرمان محسوب می شوند.


تراولینگ کابل آسانسور

از دیگر قطعات آسانسور تراولینگ کابل، کابل تخت چندرشته ای است که ارتباط بین اجزای الکتریکی کابین و تابلو فرمان را بر  قرار می کند. از آنجا که کابین متحرک است، این کابل از نوع سیار با روکش محافظ خواهد بود. عموما روکش محافظ تراول کابل از جنس پی وی سی است.


پانل فرمان کابین

از دیگر قطعات آسانسور پانل فرمان کابین به مجموعه قاب (صفحه) و کلیدهای فرمان که داخل کابین نصب می شود گفته می شود. صفحه مورد اشاره معمولا بصورت عمودی با ارتفاع ۱ تا ۲ متر و از جنس استیل یا ورق های مخصوص پلیمری ساخته می شود. این پانل دارای یک نمایشگر، کلیدهای ارسال طبقات و کلیدهای درب و اضطرای است و می تواند بصورت روکار یا توکار باشد.


پانل فرمان طبقات

از دیگر قطعات آسانسور پانل فرمان طبقات متشکل از یک پانل معمولا استیل، و کلید یا کلیدهای احضار آسانسور است. کلیدهای احضار بسته به نوع سیستم فراخوانی آسانسور می توانند از تک کلید یا دو کلید باشند. نشانگر جهت و نمراتور می تواند روی پانل طبقات تعبیه شود. بطور معمول جنس این پانل ها از استیل است. البته انواعی از پانل های شیشه ای و پلاستیکی با طرح های متنوع نیز روانه بازار شده اند. برخی از پانل ها بدون پوش باتن های دکمه ای و بصورت لمسی و برخی دیگر بدون تماس توسعه یافته اند.

قطعات آسانسور


جعبه ریویزیون

از دیگر قطعات آسانسور جعبه ریویزیون آسانسور یک باکس الکتریکی است که روی سقف کابین قرار می گیرد. قطعات الکتریکی کابین تا جعبه ریویزیون سیم کشی شده و تراول کابل از آن خارج می شود. جعبه رویزیون به سرویسکار امکان حرکت آسانسور با فرمان از روی کابین و توقف را می دهد تا عملیات سرویس انجام شود.


تابلوی سه فاز

از دیگر قطعات آسانسور برق سه فاز ورودی آسانسور ابتدا داخل یک تابلوی کوچک سه فاز دارای کلید و فیوز می شود و پس از آن به تابلوی کنترل آسانسور می رسد. این تابلو به یک پریز برق مناسب نیز مجهز است.


سنسور ایمنی درب

از دیگر قطعات آسانسور سنسور ایمنی درب برای جلوگیری از بسته شدن درب هنگام ورود یا خروج مسافر تعبیه می شود. این سنسور می تواند بصورت چشم الکترونیک خطی یا بصورت پرده نوری با عملکرد صفحه ای در نظر گرفته شود.




کاربرد قطعات آسانسور

امروزه آسانسورها به یک بخش جدانشدنی در زندگی ما تبدیل شده‌اند می‌توان اینگونه گفت که مخترع آسانسور نقش مهمی در ایجاد برج‌های بلند داردو اگر آسانسوری اختراع نمی‌شد هیچ زمانی برجی هم ساخته نمی‌شد.

یکشنبه, 01 بهمن 1402 ساعت 10:09

سلکوم

سلکوم | قیمت درب سلکوم ایرانیدرب سلکوم چیست | درب سلکوم ایرانی | کاتالوگ درب سلکوم | لیست قیمت درب سلکوم پلاس | نصب درب سلکوم ایتالیا | قطعات درب سلکوم | تفاوت درب سلکوم و سماتیک

 

مشاوره و خرید با کارشناسان گروه صنعتی دیارا: 02146839105 - 02146839106 - 09128508137

 

سلکوم

درب سلکوم ایتالیا

کارخانجات ویتور در ابتدا تولید قطعات درب اسانسور را در کارخانجات ویتور اتریش، آلمان و ایتالیا به انجام میرساندند. هم اکنون نیز تولید برخی درب های خاص سلکوم ویتور در کارخانجات ایتالیایی ویتور انجام می گیرد. در سال های اخیر واردات درب ایتالیایی به علت وجود تحریم ها و گران شدن ارز و بالا رفتن قیمت درب های ایتالیایی به ایران بسیار محدود شده و هم اکنون تنها برخی مدلها و تولیدات درب کابین سلکوم از ایتالیا وارد می گردد. در هنگام خرید درب سلکوم ایتالیایی حتما باید به اعتبار فروشنده و اصل بودن درب خریداری شده دقت کرد.

درب سلکوم ترک

در سال 1993 و پس از اخذ مجوز تولید درب سلکوم در ترکیه ابتدا پنل های درب طبقات و سپس مجوز تولید درب کامل کابین و طبقه سلکوم در ترکیه صادر گشت. هم اکنون بسیاری از مدل های درب در کارخانجات ترکیه ای ویتور با همان کیفیت ایتالیایی ساخته می شود که در سال های اخیر نیز با گسترش صادرات ترکیه به بازار ایران وارد شده اند. تقریبا  90% درب های کابین سلکوم موجود در بازار یا به صورت کامل ساخت ترکیه بوده و یا مکانیزم ترک همراه با لته های ساخت ایران می باشد. این درب ها بیشتر از مدل درب سلکوم هیدرا بوده است که در بیشتر پروژه های تجاری و اداری مورد استفاده قرار می گیرد.

درب سلکوم چین

بیشترین تولید درب سلکوم ، در کارخانجات چین می باشد که در ابتدا جهت برآورده کردن نیاز بازار چین و سپس جهت صادرات به کشورهای اسیایی برنامه ریزی شده بود. این درب ها در کشور ما بیشتر از نوع درب طبقه سلکوم چین بوده و درب های کابین اکثرا از ترکیه وارد می گردد. درب های سلکوم چین اصلی از لحاظ قیمتی مناسب و از لحاظ کیفیت خوب بوده و در پروژه های بسیاری در بازارهای جهانی مورد استفاده قرار گرفته است.

درب سلکوم ایرانی

درب سلکوم ویتور در بازار ایران هیچ کارخانه رسمی نداشته و برخی تولید کنندگان ایرانی با وارد کردن مکانیزم و پنل درب ترک و یا چین، و ساخت لته های ایرانی، درب هایی را با نام سلکوم اصل یا درب سلکوم ایرانی به فروش میرسانند.

برخی تولید کنندگان داخلی نیز با استفاده از مهندسی معکوس و ایرانی سازی درب سلکوم ، درب هایی با کیفیت و همانند طرح اصلی تولید کرده که در برخی پروژه های ساختمانی به صورت درب جایگزین مورد استفاده قرار میگیرند.

 

درب سلکوم تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟

به علت بالا بودن قیمت درب های سلکوم اصلی، بسیاری از تولید کنندگان متخلف اقدام به تولید تقلبی درب سلکوم ویتور در خارج و داخل کشور کرده است و از این راه سود بسیاری را کسب نموده اند. بسیاری از شرکت های چینی و یا ترک در بازار بین المللی اقدام به فروش درب های سلکوم با شکل و بسته بندی اصلی می کنند. همچنین در ایران نیز برخی شرکت های مطرح تولیدی اقدام به انجام این امر می کنند که در برخی موارد با شکایت هایی نیز از طرف مصرف کنندگان مواجه می گردند. در زیر چندین امکان بررسی را در مورد نحوه شناسایی درب های اصلی از تقلبی ذکر می کنیم. البته بسیاری از این تکنیک ها توسط تولید کنندگان در سالهای اخیر اصلاح شده و کار را برای شناسایی سخت تر کرده است.

 

خرید از فروشگاه ها و نمایندگی های معتبر که در بازار به عنوان وارد کنندگان اصلی شناخته می شوند.

اندازه گیری پنل های درب. به طور مثال اندازه لته های درب هیدرا ( 80*200 ) به صورت مشخص 11 میلیمتر ضخامت، 425 میلیمتر عرض و 2012 میلیمتر ارتفاع می باشد

 

قیمت درب سلکوم ایرانی

قیمت درب سلکوم ایتالیا، ترکیه، چین، ایران در سال ۱۴۰۱

کمپانی ویتور با یک شبکه گسترده ای از نمایندگان فروش در بیش از ۵۰ کشور در سراسر جهان و پوشش و نیروی کار بیش از ۳۰۰۰ نفر دارد . کارخانه مرکزی در آلمان می باشد و نمایندگی های این شرکت در تمام کشورهای دنیا از جمله ایتالیا ترکیه چین اسپانیا و … وجود دارد. همچنین این شرکت سایر قطعات آسانسور را با برند ویتور به سرتاسر جهان ارائه می دهد . گروه صنعتی دیارا انواع درب های سلکوم آسانسور تولید ایتالیایی ترکیه چین و ایران اعم از طبقه و کابین ، تلسکوپی و سانترال را برای ارائه به مشتریان دارد.

 

قیمت خرید انواع درب سلکوم ایرانی در سال ۱۴۰۱ چقدر است؟

در سال های اخیر بعلت تحریم های بیرحمانه و یکجانبه آمریکا بر ایران واردات درب های سلکوم اصلی با محدودیت مواجه شد که این مورد باعث شد تا قیمت این درب در سال 1397 تا 100 در صد و در سال 1398 تا 200 درصد نسبت به سال 1396 افزایش یابد. با شروع تحریم های شدید در ایران تولید کنندگان داخلی که تا قبل از این تحریم ها به وارد کردن این درب ها مشغول بودند به فکر تولید نمونه مشابه داخلی افتادند بطوری که الان در هر شهری از کشورمان حداقل یک تولید کننده درب آسانسور هست که مشابه درب سلکوم تولید نماید ( هرچند که ممکن است برخی از این مدل درب ها از کیفیت پایینتری برخوردار باشند)

 --

 

 

انواع درب سلکوم ایرانی

  • درب ایرانی طبقات سلکوم تلسکوپی
  • درب کابین سلکوم تلسکوپی ایران
  • درب طبقه ایرانی سانترال سلکوم
  • درب کابین سانترال سلکوم ایران

 

قیمت و خرید انواع درب سلکوم ایتالیا

در واقعیت درب سلکوم که در کمپانی بزرگ ویتور تولید و در دنیا پخش می شود به جرات می توان گفت بروزترین و پیشرفته ترین مدل درب آسانسور تا به امروز بوده و با تولید مدل های جدیدتر در سال میلادی 2020 و در سال آینده بازار دنیا را بدست خواهد گرفت. از مزایای درب سلکوم ایتالیا می توان به  انعطاف پذیر و قابل اعتماد بودن، طیف گسترده ای از تنظیمات ، امکان ارضاء هر یک از برنامه های کاربردی با درجه بالایی از شخصی سازی اشاره نمود . درب های سلکوم ایتالیا با یکسال گارانتی معتبر دیارا ارائه می شود.

 

درب های سلکوم ترکیه به دو صورت در مجموعه دیارا ارائه می شوند:

1- درب  سلکوم بصورت پک کامل تولید ترکیه

این نوع درب ها در انواع سایزها بصورت کامل در ترکیه تولید و وارد کشورمان می شود که در بسته بندی شیک و مطمئن ارائه می شود.

 

2- درب سلکوم مکانیزم ترکیه و لته ها تولید ایران

این مدل درب های سلکوم ، مکانیزم شان در ترکیه تولید و وارد می شود ولی لته ها با انواع سایزها در ایران درست شده و داخل پک قرار میگیرد. قیمت درب های سلکوم مکانیزم ترکیه، لته ایران نسبت به پک کامل ترکیه قیمت مناسب تری دارد و خیلی برای مشتریان مقرون بصرفه می باشد. در هر دو حالت فوق درب ها یکسال دارای گارانتی می باشند

 

درب سلکوم چیست

انواع درب های آسانسور:

درب های آسانسور ها با شیوه های متفاوت و با کیفیت های گوناگوی طراحی و تولید می شوند که همین امر، عامل تنوع درب های آسانسور ها می باشد. شما عزیزان می توانید با آشنایی با انواع این درب ها بهترین مورد را با توجه به نیاز خود انتخاب نمایید.

درب سلکوم و سماتیک چیست؟

همانطور که گفته شد، طراحی و ساخت درب های آسانسور ها با چند روش متفاوت انجام می شود که مشهور ترین آن ها درب های سلکوم و درب های سماتیک می باشند. در کشور ایران بیشتر تولید کنندگان از روش سماتیک استفاده می کنند و این درب ها را با کیفیت ها و قیمت های متفاوتی به بازار عرضه می کنند. سلکوم نیز روش دیگری است که در واقع یک نوع چینش و مونتاژ ادوات درب می باشد. گفتنی است درب های سلکوم ، معمولا از محبوبیت بیشتری برخوردار می باشند. اما در هنگام خرید درب حتما باید به کیفیت و تولید کننده آن توجه نمود تا ازدرب های با بالاترین کیفیت استفاده نمایید.

 

درب آسانسور

تقسیم بندی درب های آسانسور:

درب های آسانسور ها در یک تقسیم بندی کلی به انواع دستی و اتوماتیک تقسیم می شوند که نوع دستی توسط دست باز و بسته شده و نوع اتوماتیک نوع استاندارد درب های موجود در آسانسور های مدرن می باشند که اصولا به وسیله یک اپراتور درب ساخته می شوند.

درب های دستی آسانسور:

برای باز و بسته کردن این درب ها، اصولا از دست استفاده می شود؛ البته بعضی اوقات این درب ها به صورت خودکار باز و بسته می شوند. در واقع می توان اینطور گفت که بیشتر آسانسور های قدیمی و کوچک در گذشته با درب های لولایی دستی ساخته می شوند و این در حالی است که داخل آن دارای یک دروازه قیچی شکل دستی است یا تنها راه دسترسی به آسانسور فقط درب دستی است.

 

در حال حاضر هم در بعضی موارد از این درب ها استفاده می شود؛ مثلا برای آسانسور های چرخدار کوچکتر یا خانگی. احتمال دارد بعضی از آسانسور های حمل بار قدیمی نیز از یک درب دستی افقی یا عمودی برخوردار باشند. در بعضی از کشور های آسیایی این احتمال وجود دارد که یک آسانسور باربری قدیمی با آکاردئون دستی یا دروازه قیچی مانند نیز یافت شود. بعضی از آسانسور های قدیمی هم ممکن است دارای درب های نیمه دستی، پیکربندی درب دستی در خارج و یک درب اتوماتیک آسانسور در داخل باشند.

 

درب لولایی آسانسور

درب های اتوماتیک آسانسور

این مدل ها برای آسانسورهای مدرن، در سال 1887 معرفی شدند.

می توان اینطور گفت که تقریباً کلیه درب های اتوماتیک آسانسور اصولا به وسیله یک اپراتور درب نصب شده در ماشین آسانسور، تغذیه می شوند.

انواع درب های اتوماتیک هم از انواع مختلفی برخوردارند که بر اساس نوع سیستم آسانسور های مختلف، متفاوت می باشد.

در درب لولایی آسانسور به منظور باز و بسته شدن درب، موتور ویژه ای برای آن در نظر گرفته شده است که این وظیفه را به صورت ایمن و با رعایت اصول خاص خود انجام می دهد.

 

نحوه عملکرد درب های اتوماتیک:

درب اتوماتیک آسانسور مکانیزم هایی که داخل درب های کابین آسانسور تعبیه شده اند در زمان رسیدن به سر طبقه نه تنها درب کابین را باز می کنند، بلکه قفلی که به منظور درب طبقه در نظر گرفته اند را هم درگیر کرده و موجب باز شدن آن می شوند. علاوه بر آن این مکانیزم در زمان بسته شدن درب کابین، قفل را هم به آرامی آزاد کرده و موجب آن می شود که درب به طور کامل بسته شود تا کابین بتواند بدون برخورد به این قفل ها در شفت آسانسور حرکت کرده و به فعالیت کامل خود ادامه دهد.

مشخصات درب های اتوماتیک

- دارای عایق برای هر نوع صدا که از چاه شنیده می شود.
- دارای لوله های بلبرینگی
- دارای شباهت کامل درب های چپ و راست
- دارای لته‌ های توپر فومی
- دارای ظاهر بسیار شیک و زیبا در بین درب‌ های آسانسور
- دارای تجهیزات شامل قفل، دیکتاتور و فنرهای درب مخصوص
- دارای وزن سنگین و استحکام بسیار بالا

 

درب سلکوم ایرانی

مجموعه دربهای سلکوم - سماتیک که از محصولات تولیدی کارخانجات تولیدی شرکت بزرگ ویتور (در ایتالیا، ترکیه، چین )  می باشد و یکی از معتبرترین برندهای جهانی درب اتوماتیک آسانسور به حساب می آید. درب اتوماتیک سلکوم با داشتن 50 سال تجربه و استفاده از بروزترین دستگاهها و تکنولوژی روز یکی از بهترین سیستم های درب اتوماتیک را با کمترین میزان گزارشات خرابی تولید میکند.

در سالهای اخیر، با توسعه فناوری تولید و با پیشرفت صنعت گران داخلی برخی از فعالان تولید درب در ایران، اقدام به تولید درب هایی همانند و یا مشابه با درب سلکوم کرده اند که در این راه هر کدام به نحوی از قطعات درب اصلی و یا از نقشه های آن الهام گرفته اند.

معمولترین اقدام استفاده از مکانیزم (ساسپنشن) اصلی درب طبقه و یا مکانیزم اصلی درب کابین - که توسط کارخانجات چین و ترکیه - سلکوم تولید شده به همراه چارچوب و لته های تولید ایران که توسط کارخانجات مختلفی تولید می شوند، میباشد.

 برخی دیگر از تولید کنندگان نیز با استفاده از مهندسی معکوس و نقشه های ابعادی درب سلکوم اقدام به تولید کلیه قسمت های درب در داخل ایران کرده که شکل و شمایلی شبیه درب اصلی خواهد داشت.

در این بین نیز برخی افراد سود جو اقدام به فروش اینگونه درب ها به جای درب اصلی سلکوم تمام وارداتی با قیمت های گزاف می کنند که لازم است پیمانکاران ساختمانی و یا شرکت های نصب در هنگام خرید از فروشندگان معتبر در این زمینه اقدام به خرید نمایند.

 اینگونه درب ها که چه تماما به صورت کپی درب سلکوم و یا قسمتی از درب اصلی و قسمتی دیگر ساخت شرکت های ایرانی می باشد در بازار آسانسور به درب سلکوم ایرانی شناخته شده که در فروشگاه قطعات بالابان برخی از معروفترین ها و با کیفیت ترین ها را معرفی کرده ایم.

 

 

کاتالوگ درب سلکوم

کیفیت برتر: کیفیت اولویت اول ماست. ما به طور مداوم برای پیشرفت تلاش می کنیم و به هیچ وجه متوقف نخواهیم شد تا رضایت شما را جلب کنیم. ۱۰ سال ضمانت: کلیه محصولات ما در عین برخورداری از بالا ترین و استفاده از بهترین مواد اولیه، دارای ۱۰ سال ضمانت نیز می باشند.

 

 

مجموعه دیارا با هدف طراحی و ساخت درب های لولایی، نیمه اتوماتیک، تمام اتوماتیک و همچنين کابین آسانسور فعالیت خود را آغاز نمود. امروزه پس از دو دهه تلاش پی در پی و بهره مندی از دانش و تجربه مدیران ارشد، همت و یاری کارشناسان متخصص متعهد و کارآزموده و ارتباط موثر با بزرگترین تولیدکنندگان جهانی نظیر فرماتور، سلكوم، ويتور و ... به نقطه ای رسیده ایم که اطمینان داریم میتوانیم قدرتمند در عرصه های مختلف این صنعت حضور یافته و رقیبی بسیار جدی برای محصولات مشابه خارجی باشیم.

در همین راستا و به منظور همگام شدن با آخرین استاندارد های روز دنیا و با اخذ گواهینامه های معتبر از متخصصین این حوزه، توانسته ایم در این صنعت محصولاتی کارا، زیبا و در عین حال ایمن و باکیفیت طراحی و تولید نموده و همواره در حال توسعه و گسترش نیز هستیم. باشد که در پرتو لطف حضرت حق و با کمک شما عزیزان و بهره گیری از محصولات با کیفیت ایرانی، موجبات اعتلای هرچه بیشتر میهن عزیزمان را فراهم کنیم.

 

چرا دیارا؟

کیفیت برتر: کیفیت اولویت اول ماست. ما به طور مداوم برای پیشرفت تلاش می کنیم و به هیچ وجه متوقف نخواهیم شد تا رضایت شما را جلب کنیم.

۱۰ سال ضمانت: کلیه محصولات ما در عین برخورداری از بالا ترین و استفاده از بهترین مواد اولیه، دارای ۱۰ سال ضمانت نیز می باشند.

تنوع طرح و زیبایی: زیبایی یکی از عناصر جدایی ناپذیر محصولات ماست. با در نظر گرفتن تنوع در طراحی درب ها، سعی در جذاب تر نمودن پروژه های شما داریم.

تحویل در کمترین زمان: تضمين نموده که در کمترین زمان ممکن سفارشات شما را آماده و تحویل نماییم.

خدمات پس از فروش: کافیست با تیم حرفه ای فروش ما تماس حاصل نمایید. به شما اطمینان می دهیم.

برای بهتر و دقیق تر بودن نصب آسانسور باید از مشخصات فنی قطعات آسانسور آگاه بود تا بتوان هم در طراحی و نقشه کشی آسانسور از آنها استفاده نمود و هم اینکه می توان در انتخاب کردن قطعات مناسب آسانسور نیز از این مشخصات فنی و کاتالوگ قطعات آسانسور استفاده نمود و بهترین قطعات را برای آسانسور مربوطه انتخاب نمود.

 در این بخش ما کاتالوگ بسیاری از قطعات مهم آسانسور با برندهای معتبر را گردآوری نموده ایم که شما می توانید این مشخصات فنی بهمراه کاتالوگ قطعات آسانسور را دانلود نموده و از اطلاعات آن در نصب آسانسور خود استفاده نمایید.

 

 

نصب درب سلکوم ایتالیا

تنظیم برد درب سلکوم ایتالیا (selecom)

تنظیم برد (درایو) سر درب سلکوم

درب کابین سلکوم هیدرا پلاس “Hydra PLUS” یکی از درب های زیر مجموعه شرکت  ویتور آلمان از برند شناخته شده SELECOM میباشد . در سیستم این دربها تعدادی ترمینال روی برد درایو موتور سر درب وجود دارد که در زیر به نحوه سیم کشی و تشریح این ترمینالها پرداخته میشود.

برای حرکت مناسب تنظیم برد درب سلکوم باید لرن شود . نحوه لرنینگ در ادامه شرح داده شده است .

برد درایو سر درب سلکوم (ویتور)

سوکت ورودی برق موتور سر درب

پایین برد سمت راست سوکت نارنجی رنگ ۴ تایی وجود دارد به نام های PE -N -120 -230 که ورودی برق موتور سر درب می باشد، ترمینال N نول و ترمینال ۲۳۰ برق میباشد.

سوکت کنتاکت درب کابین

سوکت نارنجی D2 که ۳ تایی میباشد به نام ۱ -۲ – PE که ۱ و ۲ را به همان ترمینال های جعبه رویزیون که کنتاکت درب کابین باشد وصل میکنیم.

ترمینال مشترک ، فرمان باز شو فرمان بسته شو

سوکت ۴ تایی سبز پایین برد X1 به نام های COM- I1- I2- I3- I4 به اینصورت که ترمینال COM به سیم CM (مشترک فرمان درب) ، ترمینال I1 به سیم O (فرمان باز شو) و ترمینال I2 به سیم C (فرمان بسته شو) میدهیم ترمینال I3 و I4 استفاده نمیشوند.

 

دیپ سوئیچ تنظیمات درایو سر درب

تنظیمات دیپ سوئیچ:

 دیپ سوئیچ 1: اگر روشن باشد دکمه های باز شو و بسته شو رو درب را فعال میکند و فرمان باز شو بسته شو از تابلو برداشته و دستی میشود.(برای کارکرد عادی خاموش بگذارید(

دیپ سوئیچ ۲ : مربوط به چشم الکترونیک ویتور OFF باشد.

دیپ سوئیچ ۳ : باید OFF باشد. فرمان بستن و باز کردن درب جداگانه باید از تابلو به سردرب برسد، یعنی برای فرمان درب به هر سه خروجی C CM O احتیاج است. اگر این دیپ سوئیچ ON باشد برای فرمان درب فقط به وجود C و CM نیاز داریم. بدین صورت که ترمینال I2 به COM را پل کرده و سپس I1 و I2 را به C و CM متصل میکنیم.

دیپ سوئیچ ۴ : مربوط به گشتاور موتور OFF باشد.

دیپ سوئیچ ۵ و ۶ : مربوط به سرعت میباشد اگر:

هر دو ON باشد ۱۰۰% سرعت زیاد میشود
اگر ۵ خاموش ۶ روشن باشد ۷۵% سرعت
اگر ۵روشن ۶خاموش ۵۰% سرعت
اگر هر دو خاموش باشند سرعت ۲۵%
دیپ سوئیچ ۷ : اگرخاموش باشد برای باز کردن درب تمام گشتاور موتور بدون محدودیت استفاده میشود (ON) باشد

دیپ سوئیچ ۸ : حتما ON باشد.(کمان درب را بسته نگه میدارد)

 

پتانسیومتر تنظیم مقدار نیروی تشخیص مانع

پتانسیومتر Force برای تنظیم مقدار نیروی مورد نیاز عمل کردن سیستم تشخیص مانع درب هنگام بستن می باشد. با چرخاندن به سمت مثبت فشار بیشتری هنگام برخورد با مانع وارد می شود.

آهنربای مرجع

LED نشانگر

LED REFSW مربوط به آهنربای مرجع است که وقتی درب کامل بسته شده باشد و آهن ربای کمان روبروی سنسور مربوطه زیر برد قرار بگیرد روشن می شود.
LED WDOG مربوط به اعلام کار نکردن آی سی اصلی برد سردرب بوده که باید برد عوض شود. گاهی اوقات ابتدای روشن شدن سردرب روشن میشود با دو یا سه بار باز و بسته کردن درب از طریق کلیدهای بالای سردرب خاموش شده و درب عملکرد عادی خود را خواهد داشت.

state LED  مربوط به اعلام وضعیت عملکرد سردرب است. حالت خاموش: عملکرد نرمال درب. حالت دائم روشن: وضعیت شناسایی. حالت چشمک زن: خرابی موتور یا انکدر، خرابی داخلی برد، عملکرد غیر عادی درب، اشکال در شناسایی درب

 

تنظیم برد درب سلکوم و تنطیم پارامترهای درب :

در مرحله اول بایستی سوکت D1 که در سمت راست برد و به رنگ نارنجی وجود دارد را با رعایت نکات ایمنی از مادگی خارج کنید.
سپس سوکت فرمانها از روی برد را جدا می کنیم
از ۸ دیپ سوئیچی که بر روی برد وجود دارد، دیپ سوئیچ های شماره S1/1,S1/5,S1/6,S1/8 را بر روی on قرار می دهیم و مابقی در حالت off باشد.
حال درب را در حالت کاملا بسته و با کمان باز قرار می دهیم.
کلید فشاری Learn روی برد را نگه داشته و سوکت تغذیه D1 را وصل می کنیم و ۵ ثانیه بعد از روشن شدن برد،کلید Learn را رها می کنیم.
حال با استفاده از دکمه های تست بازشو بسته شو روی سر درب،درب در را چندین مرتبه کاملا باز و بسته میکنید.
عملیات باز و بسته کردن درب در حالت دستی را به شیوه بالا آنقدر تکرار می نماییم تا ال ای دی state زرد رنگ بر روی برد خاموش شود.
حال درب Learn شده و می توانید سوکت فرمانهای تابلو فرمان را روی برد نصب کرده تا درب آماده کارکرد در مد نرمال باشد.

عملکرد دستی باز و بسته شو : دو روش برای اینکار وجود دارد:
۱- دیپ سوئیچ S1/1 را روی on میگذاریم حال با استفاده از دکمه بازشو و بسته شو روی سر درب میتوانیم بطور دستی درب را باز و بسته کنیم.

 

دکمه های عملکرد دستی باز و بسته شو

۲ – با استفاده از یک پیچ گوستی سوییچ تست روی سر درب را از RUN (حالت اتوماتیک) بر روی TEST (حالت آزمایش دستی) قرار می دهیم.

سوییچ حالت اتوماتیک و حالت آزمایش دستی

مدار فرمان درایو سر درب کابین سلکوم :

X15,X16 : ورودی های فتوسل یا پرده نوری یا دستگاه دیگری جهت محافظت مسافر

دیاگرام سیم کشی برد اکو درایو سر درب سلکوم

 

 

قطعات درب سلکوم

پشتیبانی قطعات یدکی و تعمیر برد درب آسانسور سلکوم selcom

 توزیع قطعات درب  آسانسور سلکوم ایتالیا ترکیه چین و ایران-  گروه صنعتی دیارا علاوه بر فروش انواع درب های سلکوم اصلی و غیر اصلی، قطعات یدکی این درب ها رو به صورت ویژه به مشتریان ارائه می نماید. 

 

دیارا - ارائه دهنده خدمات تخصصی درب های آسانسور سلکوم

به مجموعه دیارا خوش آمدید. ما ارائه دهنده خدمات صنعت آسانسور هستیم و می توانیم قطعات یدکی درب سلکوم  SELCOM را در اختیار شما قرار دهیم. مشتریان در سراسر نقاط ایران و خاورمیانه سالهاست که به خدمات ما در زمینه تأمین تجهیزات آسانسور اعتماد دارند.

 - کیفیت قطعات سلکوم
- قیمت مناسب قطعات سلکوم
- خدمات پس از فروش سلکوم

 

پشتیبانی تعمیر برد و موتور درب آسانسور سلکوم

در صورتی که برد درب سلکوم شما مشکل پیدا کرد و نیاز به تعمیر و یا سرویس داشت همکاران ما آماده اند تا برد شما را بصورت تخصصی تعمیر و LEARN نمایند. هزینه تعمیر برد و موتور سلکوم بستگی به مشکل آن دارد لذا پس از دریافت برد و موتور فرماتور توسط تعمیرکارانمان هزینه تعمیر آن به اطلاع شما رسانده می شود در صورت رضایت شما برد یا موتور تعمیر و ارسال خواهد شد.

  • خدمات کاملا تخصصی قطعات درب selcom
  • تعمیر برد درب سلکوم مدل ECO ، MIDI SUPRA
  • تعمیر تخصصی موتور درب سلکوم

 

تشخیص قطعات اصلی و غیر اصل درب سلکوم

قبل از پاسخ به این سوال اول باید به این سوال پاسخ دهیم

آیا قطعات اصلی سلکوم تولید ایتالیا می باشند؟

جواب این سوال خیر می باشد برای مثال برد درایو درب سلکوم که در دربهای سلکوم استفاده می شود از یک تولیدکننده در کشور اتریش یا چین تامین می شود همچنین موتور و برخی دیگر از قطعات درب.

همانطور که اطلاع دارید درب سلکوم یکی از صدها قطعه تولیدی کمپانی ویتور می باشد شرکت ویتور در سراسر دنیا نمایندگی های معتبر و کارخانه های عظیم تولیدی دارد. سه کشور ایتالیا، ترکیه و چین بیشترین تعداد تولید درب های سلکوم را بر عهده گرفته اند در کشورمان ایران نیز درب های سلکوم و قطعات یدکی سلکوم بیشتر از این سه کشور وارد می شوند لذا تشخیص اصلی بودن یا نبودن قطعات برای مشتری یک مقداری سخت می شود

 

نحوه تشخیص قطعات اصلی درب سلکوم با غیر اصلی آن

مشتریان می توانند از چند راه اصل بودن یا نبودن قطعه را تشخیص دهند:

1- در هنگام خرید قطعات درب سلکوم به این نکته دقت کنید که برند سلکوم به انگلیسی به این صورت روی قطعات نوشته شده باشد : Selcom

در قطعات غیر اصلی معمولاً در پسوند یا پیشوند یا در وسط کلمه واژه ی Selcom یک یا دو حرف اضافه می کنند برای مثال در روی هر کدام از قطعات سلکوم  واژه Selecom را مشاهده کردید بدانید که قطعه ای که در حال خرید آن می باشید غیر اصل می باشد یا در روی قطعات واژه ی GSelcom بود نشانه غیر اصل بودن آن قطعه میباشد.

2- یکی از راههای دیگری که کارفرمایان میتوانند به کمک آن قطعات اصلی بخرند، مشاوره با سرویسکار یا نصاب آسانسورشان می باشد زیرا که او در این کار تخصص دارد هر چند ممکن است در مورد برند  سلکوم آشنایی نداشته باشد ولی کیفیت قطعات را می تواند تشخیص دهد.

 

قیمت قطعات سلکوم اصلی ایتالیا و ایرانی

ما شما را راهنمایی می کنیم تا از چه نوع قطعاتی برای درب سلکوم استفاده نمایید برای خرید قطعات یدکی درب های آسانسور ایرانی و خارجی سلکوم  باهمکاران ما تماس بگیرید:

 

تفاوت درب سلکوم و سماتیک

درب سلکوم و سماتیک چیست؟

همانطور که گفته شد، طراحی و ساخت درب های آسانسور ها با چند روش متفاوت انجام می شود که مشهور ترین آن ها درب های سلکوم و درب های سماتیک می باشند. در کشور ایران بیشتر تولید کنندگان از روش سماتیک استفاده می کنند و این درب ها را با کیفیت ها و قیمت های متفاوتی به بازار عرضه می کنند.

سلکوم نیز روش دیگری است که در واقع یک نوع چینش و مونتاژ ادوات درب می باشد. گفتنی است درب های سلکوم، معمولا از محبوبیت بیشتری برخوردار می باشند. اما در هنگام خرید درب حتما باید به کیفیت و تولید کننده آن توجه نمود تا ازدرب های با بالاترین کیفیت استفاده نمایید.

 

درب های دستی آسانسور:

برای باز و بسته کردن این درب ها، اصولا از دست استفاده می شود؛ البته بعضی اوقات این درب ها به صورت خودکار باز و بسته می شوند. در واقع می توان اینطور گفت که بیشتر آسانسور های قدیمی و کوچک در گذشته با درب های لولایی دستی ساخته می شوند و این در حالی است که داخل آن دارای یک دروازه قیچی شکل دستی است یا تنها راه دسترسی به آسانسور فقط درب دستی است.

 

در حال حاضر هم در بعضی موارد از این درب ها استفاده می شود؛ مثلا برای آسانسور های چرخدار کوچکتر یا خانگی. احتمال دارد بعضی از آسانسور های حمل بار قدیمی نیز از یک درب دستی افقی یا عمودی برخوردار باشند. در بعضی از کشور های آسیایی این احتمال وجود دارد که یک آسانسور باربری قدیمی با آکاردئون دستی یا دروازه قیچی مانند نیز یافت شود. بعضی از آسانسور های قدیمی هم ممکن است دارای درب های نیمه دستی، پیکربندی درب دستی در خارج و یک درب اتوماتیک در داخل باشند.

 

درب لولایی آسانسور

درب های اتوماتیک آسانسور

این مدل ها برای آسانسورهای مدرن، در سال 1887 معرفی شدند.

می توان اینطور گفت که تقریباً کلیه درب های اتوماتیک اصولا به وسیله یک اپراتور درب نصب شده در ماشین آسانسور، تغذیه می شوند.

انواع درب های اتوماتیک هم از انواع مختلفی برخوردارند که بر اساس نوع سیستم آسانسور های مختلف، متفاوت می باشد.

در درب های اتوماتیک به منظور باز و بسته شدن درب، موتور ویژه ای برای آن در نظر گرفته شده است که این وظیفه را به صورت ایمن و با رعایت اصول خاص خود انجام می دهد.

 

نحوه عملکرد درب های اتوماتیک:

مکانیزم هایی که داخل درب های کابین آسانسور تعبیه شده اند در زمان رسیدن به سر طبقه نه تنها درب کابین را باز می کنند، بلکه قفلی که به منظور درب طبقه در نظر گرفته اند را هم درگیر کرده و موجب باز شدن آن می شوند. علاوه بر آن این مکانیزم در زمان بسته شدن درب کابین، قفل را هم به آرامی آزاد کرده و موجب آن می شود که درب به طور کامل بسته شود تا کابین بتواند بدون برخورد به این قفل ها در شفت آسانسور حرکت کرده و به فعالیت کامل خود ادامه دهد.

مشخصات درب های اتوماتیک

  • دارای عایق برای هر نوع صدا که از چاه شنیده می شود.
  • دارای لوله های بلبرینگی
  • دارای شباهت کامل درب های چپ و راست
  • دارای لته‌ های توپر فومی
  • دارای ظاهر بسیار شیک و زیبا در بین درب‌ های آسانسور
  • دارای تجهیزات شامل قفل، دیکتاتور و فنرهای درب مخصوص
  • دارای وزن سنگین و استحکام بسیار بالا

 

درب آسانسور

اشکالات درب آسانسور

این امکان وجود دارد که در زمان توقف، درب باز نشود و این امر به سه دلیل اتفاق می افتد یا لته ‌های درب کابین روی ریل به هم چسبیده‌اند یا سیم‌ها C و COM دچار مشکل شده اند و یا موتور درب اتواماتیک روی کابین کاملا ضعیف شده است.

ممکن است که درب های اتوماتیک با تاخیر بسته شوند که این مسئله معمولا به دلیل اشکال در سیم کشی مدار ایمنی است. در بیشتر مواقع قفل است اما باید دوشاخ درب اتومات کابین نیز ک چک شود.

ممکن است درب به صورت کامل باز نشود که در این صورت مهم‌ترین مشکل، تنظیم نبودن زمان باز شدن درب های آسانسور می باشد که برای رفع آن باید به منوی Time Setting وارد شوید و تایم Door Open Time را به اندازه کافی تنظیم کنید.

شنبه, 22 -2663 ساعت 12:06

درب دودبند

درب دودبند | قیمت درب دودبنددرب دودبند راه پله | درب دودبند فلزی | ضوابط درب دودبنددرب دودبند ضد حریق | ابعاد درب دودبند | ضوابط دودبند راه پله

 

مشاوره و خرید با کارشناسان گروه صنعتی دیارا: 02146839105 - 02146839106 - 09128508137

 

 

درب دودبند

درب دودبند چیست؟

درب دودبند یا دوربند به دربی اطلاق می شود که در ورودی راه پله های ساختمان ها و برج ها نصب می شود تا مانع از ورود حریق در صورت آتش سوزی به داخل ساختمان شود.

 

جنس درب دودبند از چیست؟

درب دودبند معمولا از جنس فلز ، چوب و عمدتا از جنس شیشه سکوریت ساخته می شود که در برابر حریق و حرارت زیاد مقاوم می باشد.این شیشه ها آزمایش شده و در برابر حرارتی تا 1000 درجه مقاومت دارد. حالا راحت تر می دانیم که درب شیشه سکوریت دودبند چیست؟ این مسئله به ما کمک می کند بتوانیم اطلاعات بیشتری را در این زمینه داشته باشیم.

 

درب دودبند شیشه سکوریت بهترین گزینه

شیشه سکوریت برای درب های دودبند ساختمان بهترین گزینه می باشد زیرا علاوه بر اینکه در برابر حریق و آتش سوزی مقاوم است از نظر طراحی زیبایی خاصی به فضای ساختمان می بخشد. شیشه هایی که بدین منظور استفاده می شود از جنس سکوریت نشکن بوده و به رنگ دودی می باشد.

 

این شیشه ها طی فرآیند سرما و گرما سکوریت می شود و در برابر شکستن مقاوم می شوند. مزیت این شیشه ها اینست که در هنگام آتش سوزی با هجوم افراد به این درب نمی شکند یا در صورت شکستن آسیبی به افراد وارد نمی شود. همچنین این شیشه مانعی در برابر آتش می باشد و باعث می شود که آتش به داخل ساختمان نفوذ نکند.

 

حالا که می دانیم درب شیشه سکوریت دودبند چیست؟ بهتر می توانیم بدانیم که بهترین گزینه برای ساختمان ها می تواند استفاده از این نوع درب ها باشد. درب شیشه سکوریت یکی از مهم ترین درب هایی هست که دارای استقامت بالایی است. همچنین درب شیشه سکوریت دودبند برای افزایش ایمنی ساکنین در ساختمان ها در حین آتش سوزی می تواند کاربرد های بسیار بیشتری را نیز داشته باشد. بنا ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

 

اگر بخواهیم بدانیم که درب شیشه سکوریت دودبند چیست؟ باید بدانیم که درب شیشه سکوریت دودبند دارای چه مزایای کاربردی و چه ویژگی های متمایز کننده ای می باشد. اگر قصد خرید داشته باشیم باید بدانیم که این کار ممکن نیست مگر با دانستن این سوال مهم که درب شیشه سکوریت دودبند چیست؟ همچنین اینکه درب شیشه سکوریت دودبند دارای چه کاربرد هایی می باشد. به همین دلیل در قسمت بعدی این مطلب قصد داریم این موضوع را برای شما شرح دهیم.

درب شیشه سکوریت دودبند در کجا نصب می شود؟

این درب ها حدفاصل راه پله طبقات و درب ورودی ساختمان و درب آسانسور نصب می شود.

 

درب شیشه ای دودبند

مزایای شیشه سکوریت دودبند

مقاومت بالا: درب شیشه ای دودبند با همان ضخامت  ، مقاومتی 6-12 برابر شیشه معمولی دارد.

ضد آتش سوزی و حریق: درب شیشه ای دودبند می توان آن را در شعله 1050  Cبه مدت 90 دقیقه بدون ترکیدن و شکستن نگه داشت  از این شیشه برای جلوگیری از انتشار شعله های آتش و دود ، در برج ها و مجتمع های مسکونی استفاده می شود تا در زمان آتش سوزی افراد زمان کافی برای فرار و زمان کافی تا رسیدن امداد و نجات وجود داشته باشد.

مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی: درب شیشه ای دودبند برای استفاده در شرایط جوی متفاوت طبیعی مناسب می باشد. همچنین در فضاهایی که در معرض نور آفتاب به صورت طولانی مدت قرار دارد استفاده می شود.

عمر طولانی: درب شیشه ای دودبند ماندگاری این نوع شیشه ها دو برابر شیشه های معمولی است.

درب نصب راحت و سریع:درب شیشه ای دودبند این نوع شیشه ها حداکثر در 40 دقیقه نصب می شود. چسب ها و نوارهای نسوز باید در اطراف شیشه نصب شوند.

با این شیشه ها نه تنها در معرض نور مستقیم آفتاب قرار نمیگیرید بلکه ، حریم خصوصی منزل شما حفظ می شود. همچنین از اتلاف انرژی از درون خانه به خارج از منزل جلوگیری می شود.

مانع از نفوذ گرد و غبار ، دود خودروها به داخل محیط می شود.

جلوگیری از ورود اشعه UV به داخل محیط می شود..

 

استفاده از درب دودبند راه پله ها اجباری است!

درب دودبند در سال 1388 قانونی در قوانین ملی ساختمان یا قوانین آتش نشانی وضع شد که اجرا و نصب درب دودبند برای برج ها و ساختمان های بلند مرتبه اجباری است. در صورتی که این قانون رعایت نشود تخلف ساختمانی محسوب شده و در نهایت پایان کار ارائه نمی شود. استفاده از این درب دودبند در درب ورودی راه پله آپارتمان باعث ایمنی ساکنین آن آپارتمان می شود . زیرا نه تنها از انتشار آتش سوزی در حین حادثه به سایر واحدها جلوگیری می کند بلکه مانع از ورود گاز سمی و دود به آپارتمان می شود.

 

برا اینکه بهتر درک کنیم درب دودبند  چیست باید این را بدانیم که در ساختمان های جدید استفاده از این درب ها به دلایل امنیتی کاملا توصیه شده است. در واقع اجبار شده است که از این محصولات استفاده شود و شما می توانید بر این اساس فعالیت خودتان را به گونه ای در ساختمان سازی برنامه ریزی کنید که از این محصولات باید استفاده کنید پس در شروع کار باید به این فکر کنید که حتما این کار اجباری است و به فکر پیدا کردن شرکت های ارائه دهنده باشید.

 

قیمت درب شیشه سکوریت دودبند

قیمت این درب دودبند بر اساس ابعاد درب ورودی، یراق آلات و کیفیت شیشه سکوریت دودبند تعیین می گردد. زمانی که فهمیدیم درب دودبند چیست و چه کاربردی دارد یک سوال مهم برای ما این است که قیمت این محصولات چند است. خوب مشخص است که قیمت این محصولات با توجه به شرایط اقتصادی به صورت لحظه ای اعلام می شود. متراژ شیشه مبنای محاسبه اصلی می باشد. اما برخی از عوامل هستند که بر روی تعیین قیمت نهایی می توانند موثر باشند. یکی از این موارد مربوط می شود به اجرت نصب. بسیاری از شرکت ها اجرت نصب را در دل قیمت قرار می دهند.

 

برخی از شرکت ها نیز اجرت نصب و راه اندازی را به صورت جداگانه محاسبه می کنند. معمولا در هر دو حالت شما قیمت یکسانی را پرداخت می کنید. خوب شما تا به این قسمت از مقاله می دانید که درب دودبند چیست و می دانید که مبنای محاسبه آن نیز بر حسب متراژ بوده و اجرت نصب و راه اندازی نیز می تواند بر روی قیمت نهایی موثر باشد و تاثیر شگرفی بر روی قیمت داشته باشد. با توجه بهاینکه می تواند بخاطر شرایط اقتصادی نوسانات به صورت غیر قابل پیش بینی باشد.

شرکت دیارا در زمینه تولید، فروش، نصب درب دودبند با کارشناسان مجرب و دارای گواهینامه بین المللی آماده ارائه خدمات به مشتریان هستند.

 

 

نحوه سفارش تا نصب درب شیشه ای دودبند

همه درب دودبند شیشه ای به صورت لولایی نصب می شود . برای نصب این درب ها نیاز به یراق آلات ، دستگیره  می باشد. در 1. ابتدا باید ابعاد فضا برای نصب درب اندازه گیری شود. کارشناسی و بازدید از محل توسط شرکت دیارا رایگان می باشد.

شیشه ها با توجه به سلیقه مشتری رنگ و طرح آن سفارش داده می شود.

پس از آماده شدن شیشه ها از کارخانه به محل نصب ارسال می شود.

شیشه ها به همراه یراق آلات توسط کارشناس شرکت نصب و اجرا می شود.

 

رنگها و طرح های درب دودبند شیشه ای

از آنجائیکه درب دودبند از شیشه سکوریت ساخته می شود، دارای طرح ها و رنگ های متنوعی است. برخی از طرح های شیشه سکوریت سندبلاست به صورت آماده وجود دارد و برخی را می توان با توجه به سلیقه مشتری سفارش داد. رنگهای موجود برای این شیشه ها نیز سفید، دودی ، بزنزی ، شامپاینی می باشد.خوب حالا ما به خوبی می دانیم که درب دودبند چیست؟ به همین دلیل اکر قصد خرید درب دودبند را داریم می توانیم برای سفارش این محصول اقدام کنیم.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اینکه درب دودبند چیست و همچنین برای اقدام ثبت سفارشات خرید می توانید از طریق شماره های مندرج در سایت با کارشناسان و مشاوران ما در شرکت دیارا تماس حاصل نمایید و اطلاعات مورد نیاز را در این زمینه کسب کنید. ما در تمامی مراحل خرید همراه شما هستیم. با ارائه مشاوره های کاملا رایگان به شما کمک می کنیم که بتوانید خدمات خود را به شکلی صحیح دریافت کنید و بتوانید از این خدمات استفاده صحیح داشته باشید.

 

شرکت دیارا ارائه دهنده انواع درب دودبند و نصاب و اجرا کننده انواع پروژه های ساختمانی به شما توصیه می کند حتما برای خرید ابتدا مشاوره های رایگان را انجام دریافت کنید تا به این واسطه بتوانید اطلاعات مفیدی را به دست آورید و خریدی مناسب را داشته باشید.

 

قیمت درب دودبند

قیمت انواع درب ضد حریق

قیمت درب دودبند با توجه به نوع موادی که در آن به کار برده شده است تعیین می شود.

درب های ضد حریق باید تاییدیه آتش نشانی داشته باشند.

تعدادی از شرکت ها فقط خود درب دودبند را می فروشند و بعد از خرید شما باید برای گرفتن تاییدیه آتش نشانی اقدام نمایید. اما درب هایی که کارخانه درب ضد حریق دیارا به فروش می رساند همراه با تاییدیه آتش نشانی به مشتری تحویل داده می شود.

متداول ترین درب راه پله های فرار، درب دودبند فلزی می باشد و که می توانید قیمت درب ضد حریق را در سایت ما مشاهده نمایید.

با توجه به نوع فلز مورد استفاده در این نوع درب ها قیمت درب ضد حریق می تواند متفاوت باشد. نوع دیگری از این درب ها نیز وجود دارد که درب دودبند یا درب ضد حریق چوبی می گویند که نحوه ی قیمت درب ضد حریق چوبی نیز بر اساس مواد مورد تایید آتش نشانی نصب می شود.

 

قیمت درب ضد حریق بر چه اساسی تغییر میکند ؟

با توجه به اینکه کارخانه درب ضد حریق دربهای مختلف با متریال های متنوعی را جهت انجام تست ارسال می کنند و بعد از تایید این دربها این متریال قابل تغییر نمی باشد ارائه نمونه اولیه مهندسی شده و ارزان قیمت بسیار در قیمت درب ضد حریق موثر بوده و شرکت هایی که بتوانند تاییدیه با مقاومت 240 دقیقه ای و درب ضد حریق ارزان ارائه کنند می توانند بهترین انتخاب برای شما باشد گروه صنعتی دیارا که نسبت به تولید و فروش درب ضد حریق فعالیت می کند موفق به اخذ تاییدیه 240 دقیقه ای از سازمان آتش نشانی شده و می تواند فروش درب ضد حریق ارزان را به شما نوید دهد.”

 

لیست قیمت و فروش انواع درب ضد حریق فلزی، چوبی و شیشه ای

فروش درب ضد حریق با تاییدیه آتش نشانی، لیست قیمت درب ضد حریق فلزی و چوبی (دودبند)، در ضد حریق با استاندارد بین المللی UL، درب خروج اضطراری و پله فرار، در مقاوم حریق

در انتها یادآور می شویم گروه صنعتی دیارا توانمندی ارائه هر گونه خدمات و ساخت درب ضد آب، درب ضد حریق و درب ضد سرقت و درب لابی و همچنین نصب درب ضد سرقت و تمامی درب های ساختمانی را به شما سروران گرامی دارد.

 

قیمت درب شیشه ای راه پله | قیمت شیشه دودبند

از عوامل مهم در قیمت درب دودبند:

  • نوع شیشه مصرفی
  • رنگ شیشه مورد نظر
  • ایجاد طرح سندبلاست
  • نوع یراق آلات مورد نیاز در درب ها
  • ابعاد دهنه ها

 

شیشه سکوریت دودبند

شیشه سکوریت دودبند به عنوان یک شیشه مقاوم در برابر حرارت و ضربه محسوب می شود. شیشه موجود در درب دودبند ساختمان از نوع سکوریت می باشد که به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر حرارت کاربرد بسیاری دارد.

 

درب دودبند راه پله

برای اجرای درب دودبند راه پله ساختمان باید به موارد ذیل دقت بیشتری داشت:

بهتر است به دلیل استفاده زیاد از این درب ها از یراق آلات با کیفیت استفاده کرد.

این درب ها را می توان به صورت کشویی در نظر گرفت که در هنگام باز شدن فضای کمتری را اشغال نماید.

درب ها را می بایست به 2 قسمت کوچک و بزرگ تقسیم و برای رفت و آمد از درب بزرگتر استفاده نمود.

درب دودبند باید خود برگردان و برای درب های بزرگ از استوپ استفاده نمود.

 

دلایل ضرورت استفاده از درب دودبند ساختمان جهت آتش سوزی

امروزه می بایست اقدامات احتیاطی برای مواجه با آتش سوزی در ساختمان ها اجرا گردد و یکی از این الزامات استفاده از درب دودبند می باشد. هدف اصلی اجرای شیشه دودبند، وجود یک درب استاندارد، مقاوم و موثر است.

گاهی اوقات خیلی سخت است که شما هم یک طراحی خاص و منحصر به فرد داشته باشید و هم نکات امنیتی را به شیوه ای مناسب در آن رعایت کنید.

 

موارد مهم در نصب درب شیشه دودبند

درب دودبند تمام ساختمان های نوساز تا 5 طبقه می بایست از شیشه دودبند استفاده نمایند.

این درب دودبند می بایست بین آسانسور و راه پله نصب گردد. (محل دقیق اجرا در نقشه ساختمان می بایست مشخص گردد.)

ضخامت شیشه های مورد استفاده 10 میل و از نوع سکوریت می باشد.

درب دودبند اغلب می بایست از 2 تکه کوچک و بزرگ ساخته شوند.

درب دودبند حتما باید خود برگردان باشند.

 

درب دودبند فلزی

مشخصات فنی درب دودبند فلزی با تایید آتش نشانی

درب دودبند فلزی با تاییده آتش نشانی دارای درب به همراه چهارچوب فلزی می باشد و ضخامت چهارچوب فلزی دو میلیمتر از ورق های های هیدروکربن یا گالوانیزه می باشد که تمام این موارد توسط خانه آتش سازمان آتش نشانی مورد تاییده قرار گرفته است.

ورق های فلزی در داخل لنگه درب نیز از PLATE هیدروکرین با ضخامت یک و شش دهم میل ساخته می شود. در داخل لنگه فلزی نیز استراکچر خاصی وجود دارد به این ترتیب که در قسمت هایی از درب که یرآق آلات و لولای درب دودبند فلزی نصب می شود شبکه فلزی داخلی تقویت می شود. البته باید بیان شود که شبکه داخلی ورق های هیدروکربن علاوه بر بحث مقاومت ، موضوع نگهداری و ثابت نگه داشتن مواد داخل درب دودبند فلزی نیز مطرح می باشد که این مواد از قبیل پشم سنگ می باشد.

مهمترین ماده در داخل درب دودبند فلزی ، پشم سنگ استاندارد بدون مواد مضر می باشد که دانسیته ۸۰ دارد و تا دمای هشت صد و پنجاه درجه در برابر گرما مقاومت دارد. این پشم سنگ علاوه بر داشتن سرتیفیکت استاندار از سازمان استاندارد ایران دارای درجه آ استاندار نیز می باشد.

رنگ رویه درب و چهارچوب از EPOXY POLYSTER که بصورت رنگ پاشی قطب های منفی و مثبت جریان الکتریکی بر روی ورق هیدروکربن صورت می گیرد.

از یرآق مورد استفاده می توان به دستگیره Anti panic و لولای مخصوص درب دودبند فلزی نام برد که همه ی این موارد توسط سازمان آتش نشانی مورد تایید قرار گرفته است. درزگیر دور لنگه درب نیز نقش بسزایی در جلوگیری از خروج گازها سمی و دود در ساختمان مشتعل دارد و علاوه بر این بدلیل جلوگیری از ورود اکسیژن به محیط باعث کند شدن پروسه اشتعال می شود.

 

درب دودبند فلزی دیارا دارای تاییده آتش نشانی می باشد و این سرتیفیکیت نشان دهنده ی این می باشد که شرکت دیارا از تمام متریالی که مورد تایید آتش نشانی می باشد برای تولید درب دودبند فلزی خود استفاده می کند. درب ضد حریق فلزی دیارا با چهارچوب فلزی می باشند و درب دودبند فلزی قابلیت نصب بر روی چهارچوب فلزی ساده و فرانسوی را ندارد که این عامل به دلیل ضخامت بالای درب ضد حریق فلزی می باشد که صخامت درب ۵٫۵ سانتی متر می باشد.

 

درب دودبند فلزی از دو نوع فلز گالوانیزه یا ورق سیاه یا روغنی استفاده می شود که نوع فلز مورد استفاده بستگی به شرایط رطوبتی منطقه مورد استفاده می باشد. در داخل درب ضد حریق فلزی دیارا از پشم سنگ دانسیته هشتاد استفاده می شود که ضخامت پشم سنگ مورد تایید آتش نشانی چهار سانتی متر می باشد و باید دقیقا این جزییات در ساخت انجام شود و نمی توان با سلیقه کارفرما این متریال را تغییر داد.

 

درب دودبند با تاییده آتش نشانی

درب دودبند دارای وزن تقریبی ۱۰۰ کیلوگرم می باشند. این نوع درب دودبند با یرآق آلات آنتی پنیک مختلف با برندهای D&D و داف و کاله ترکیه ساخته می شود و نوع یرآق دستگیره آنتی متر و لولای فنری ویا لولای معمولی با جک هیدرولیک می باشد و نکته مورد توجه نوع رگلاژ درب های ضد حریق فلزی می باشد که باید با پیم کوک لولای فنری به درستی انجام شود.

 

شرکت دیارا نماینده فروش درب دودبند می باشد که درب های ضد حریق فلزی ۱۲۰ دقیقه را بفروش می رساند. میزان عرض درب ها با چهارچوب نیز ۱۱۰ و ۱۰۵ سانتی می باشد که برای محاسبه بازشو مفید باید ۱۵ سانتی متر از این عدد کم کنیم تا بازشوی مفید بدست آید. چهارچوب درب دودبند نیز به صورت بدون پرواز می باشد و چهارچوب در کنار سنگ و یا دیوار می نشیند. نصب و رگلاژ درب دودبند نیز بوسیله ی جوشکاری انجام می شود و نصب در ضد حریق در صورت عدم رگلاژ نامناسب باعث افتادگی از لولا در مرور زمان می شود.

 

ضوابط درب دودبند

ضوابط درب شیشه ای راه پله یا شیشه دودبند چیست؟

درب دودبند با گسترش زندگی شهرنشینی و توسعه ساخت و ساز برج آپارتمان ها به محل زندگی صدها نفر تبدیل شده اند. حفظ امنیت و سلامت افراد به رعایت یک سری ضوابط و اصول در ساخت ساختمان بستگی دارد تا ایمنی را در ساختمان به حداکثر برساند. یکی از این موارد استفاده از شیشه های دودبند در راه پله ساختمان های بلند است. در این مطلب به درب دودبند و درب شیشه ای در راه پله ها می پردازیم.

 

چرا استفاده از شیشه راه پله برای ساختمان های بلند ضروری است؟

درب دودبند در آپارتمان های مسکونی و تجاری بلند این روزها سر به فلک کشیده اند. تامین امنیت و سلامت در درجه اول اهمیت دارد. یکی از راه ها استفاده از درب بین طبقات راه پله ها است. تا چند سال پیش یکی از متریال های جداکننده طبقات و راه پله ها درب های چوبی بودند که زیبایی زیادی دارند. امروزه مورد تایید درب های چوبی در این کاربری مورد تایید سازمان آتش نشانی و پایان کار شهرداری نمی باشد. چرا که پایین ترین درجه مقاومت و بالاترین شدت آسیب را در زمان حریق دارند که خطر را ده برابر می کنند. ضرورت استفاده از شیشه راه پله زمانی مشخص می شود که یک حریق رخ دهد. در این شرایط شیشه ها در صورتی که کیفیت و ضخامت مناسب داشته باشند از نفوذ آتش و دود به دیگر طبقه ها جلوگیری می کند.

 

ضوابط و مقررات آتش نشانی در خصوص درب‌های ضد حریق به شرح زیر است:

سازمان آتش نشانی برای اینکه در مورد درب دودبند ، استانداردهای لازم برای این نوع درب‌ها، الزامات نصب آنها و همچنین معیارهای ارزیابی درب دودبند ابهاماتی وجود نداشته باشد. و همچنین به دلیل اینکه در زمینه درب دودبند و روش‌های آزمون و بررسی این درب‌ها هنوز از سوی سازمان استاندارد ملی ایران کلیاتی منتشر نشده است. و برای اینکه مشکلات مربوط به مالکین ساختمان‌ها و شرکت‌های تولیدی و بازرگانی برای تولید درب‌های ضد حریق حل و رفع شود، سازمان آتش نشانی تصمیم گرفته است در این زمینه اصول و مقررات کلی را بیان نماید.

بر اساس این اصول و مقررات کلی سازمان آتش نشانی چنانچه درب دودبند متناسب با الزامات اعلام شده به وسیله این سازمان توسط شرکت‌ها و تولید کنندگان، ساخته و تولید شوند، مجوز و تأییدیه نصب درب‌ ضد حریق و مقاوم در برابر آتش و حریق در پله‌های خروج اضطراری و پله‌های فرار در ساختمان‌های مسکونی و اداری صادر خواهد شد.

اصول و مقررات سازمان آتش نشانی برای درب دودبند فقط تا یک سال بعد از زمان انتشار رسمی توسط سازمان استاندارد ملی ایران در زمینه درب‌های مقاوم در برابر حریق و روش‌های آزمون آنها دارای اعتبار خواهد بود.

 

بعد از پایان این تاریخ شرکت‌های بازرگانی و تولیدی باید طبق استانداردهای ملی ایران خدمات خود را به مشتریان ارائه نمایند.

 

 

درب دودبند ضد حریق

درب ضد حریق چست؟

درب دودبند به دلیل آنکه دچار سوختگی نشوند معمولا در راهرو ها استفاده میشوند. این درب ها از آن جهت در راه رو ها استفاده میشوند که در صورتی که شعله های آتش به راه رو ها رسید افراد حاضر در ساختمان بتوانند با رساندن خود به قسمت پشت درب دودبند بتوانند خود را از شعله های آتش در امان نگهدارند و شعله های آتش در پشت درب باقی بماند.

آشنایی با اجزای تشکیل دهنده ی درب ضد حریق:

اینک می خواهیم بدانیم که علت ضد حریق بودن درب دودبند چیست؟ پاسخ به این سوال بسیار راحت است، باید بدانید که هر نوع دربی از چهار چوب، یراق آلات، شبکه ی داخلی و سایر اجزاء ساخته شده است. اگر تولید کننده درب دودبند ، تمام این قطعات ذکر شده در بالا را به صورت ضد حریق تولید نمایند به طور کلی یک درب ضد حریق تولید میشود.

البته یک نکته ی مهم در این میان وجود دارد و آن هم این میباشد که  درب دودبند تا یک حدی توان مقاومت در برابر آتش را دارد. این حد تحمل بنا بر درب های مختلف، متفاوت است اما بسیار مهم می باشد که درب ضد حریق، توان و تحمل بسیار زیادی داشته باشد.

 

گروه دیارا تولید کننده درب دودبند ، سعی دارد که درب هایی با توان تحمل بالا را تولید نماید تا از جان هموطنان عزیز محافظت کند. در سر تا سر جهان یک زمان مشخص برای تحمل این درب ضد حریق، در نظر گرفته شده است که معمولا به آن زمان استاندارد درب می گویند.

 

دیارا این توانمندی را دارد که با توجه به نیاز مشتری از آپشن های متعددی بر روی درب دودبند فوق مانند سیستم دزدگیر کدینگ، استفاده از شیشه با ابعاد مختلف بر روی لنگه درب دودبند ، روکوب چوبی بر روی چهار چوب فلزی، استفاده از چشمی دیجیتال هوشمند، کلاف آلومینیومی دور لنگه، قفل مولتی سیستم ۱۴ زبانه، تغییر در ابعاد و رنگ درب، استفاده از پشم سنگ با دانسیته های متفاوت، پشم شیشه و یا یونولیت در داخل لنگه، انتخاب نوع رویه با روکش های فلزی در قطر های متنوع و مختلف، استفاده از دستگیره ها و درکوب ها و رزت های مختلف بر روی لنگه درب و بسیاری از آپشن های متنوع دیگر برای درب ضد حریق استفاده کند.

به علت نبود آپشن های متعدد بر روی ددرب دودبند به صورت استاندارد می توان درب ها را بر اساس نیاز خریدار به صورت سفارشی ساخت و قیمت بسیار مناسب تری را برای خریدار مهیا ساخت.

 

 

انواع درب های دودبند

درب دودبند استاندارد، در انواع مختلفی در بازار وجود دارد که از مهم ترین آن ها می توان به درب دودبند شیشه ای، درب های ضد حریق فلزی و درب های ضد حریق چوبی اشاره نمود. همه ی این درب هایی که ذکر می تواند به صورت کاملا استاندارد و یا این که فیک در بازار موجود باشند. اما مهم ترین مسئله این است که ما از کجا فرق درب های ضد حریق غیر استاندارد با درب ضد حریق استاندارد را تشخیص دهیم؟ این سوال یکی از اصلی ترین دغدغه هایی است که اکثر افراد در حین خرید درب ضد حریق دارند. به همین جهت اگر شما هم جزء آن افراد هستید به شما توصیه می کنیم که این مقاله را به خوبی مطالعه نمائید.

 

مواد تشکیل دهنده درب دودبند

مواد تشکیل دهنده ی درب دودبند ، باید به گونه ای باشد که تماما در برابر آتش مقاوم بوده و بتواند در طولانی مدت بدون این که آسیب ببیند آتش را تحمل نماید.

باید این را بدانید که درب دودبند از یک سری اجزای واحد ساخته شده است که همگی نسوز می باشند. اما به طور عمده یک مواد و یا قطعاتی هستند که بیشتر دیده می شوند و نقش اساسی تری دارند. از جمله مواد تشکیل دهنده ی درب دودبند می توان به موارد زیر اشاره نمود:

- لاستیک های نسور
- جک آرام بند
- لنگه درب فلزی
- دستگیره درب ضد حریق
- پشم سنگ نسوز
- چهارچوب فلزی
- لولا
- اسکلت تقویتی در داخل لنگه ها

 

ویژگی های درب دودبند

دو عدد ناودانی در درون درب دودبند تعبیه شده است تا در هنگام وقوع آتش سوزی باعث مستحکم شدن و جلوگیری از تغییر شکل درب شوند.

رنگ الکترو استاتیک پس از پایان یافتن مراحل ساخت درب به آن اضافه میشود

در صورتی که مشتری مایل به استفاده از رنک اپوکسی الکترو استاتیک باشد این رنگ جایگزین رنگ الکترو استاتیک میشود.

یراق آلاتی که به درب متصل میشوند شامل دستگیره متحرک و قفل آنتی پنیک  می باشد.

جوش آرگون کلیه اتصالات را به هم وصل میکند

ضخامت استاندارد برای درب ضد حریق ۵ سانتی متر می باشد.

 

بهترین تولید کننده درب دودبند

درب دودبند تولید شده در گروه صنعتی دیارا دارای بالاترین ضرایب ایمنی و امنیتی می باشد . گروه صنعتی دیارا به عنوان تولید کننده درب حریق اضطراری دارای چندین سال سابقه در زمینه تولید درب دودبند می باشد . تمامی درب های ضد حریق دارای گواهی اصالت فنی و تاییدیه آتش نشانی می باشد.

 

ابعاد درب دودبند

ابعاد درب ضد حریق مورد تاییده سازمان آتش نشانی

ابعاد درب دودبند مورد تایید سازمان آتش نشانی به دو ابعاد تقسیم بندی می شود.

  • ابعاد پشت تا پشت چهارچوب ۱۱۰*۲۱۰ سانتی متر
  • ابعاد پشت تا پشت چهارچوب ۱۰۵*۲۱۰ سانتی متر

ابعاد درب دودبند فوق باید برای ساختمان هایی که مجاز به استفاده از در ضد حریق فلزی می باشند گذاشته شود. ابعاد ساب فریم نیز به قرار زیر می باشد:

رنگ ها رایج برای درب ضد حریق فلزی رنگ سفید کرم چرم می باشد که زمان تولید مورد نیاز با ابعاد استاندارد ۱۵ روز می باشد. در ضورت درخواست مشتری برای رنگ های فلز خاص باید زمان بیشتری را در مقایسه با درب های سفید کرم چرم در نظر بگیرند.

ابعاد درب دودبند مورد تایید سازمان آتش نشانی پشت تا پشت چهارچوب ۱۱۰*۲۱۰ سانتی متر تا 120*220 سانتی متر نیز می تواند ارتقا یابد، ابعاد درب ضد حریق باید برای ساختمان هایی که مجاز به استفاده از درب ضد حریق فلزی می باشند گذاشته شود.

 

 ابعاد ساب فریم

داخل به داخل ساب فریم یا قوطی فلزی ۱۱۱*۲۱۱ سانتی متر و 120*220 سانتی متر نیز می تواند ارتقا یابد، رنگ های رایج برای درب دودبند  فلزی رنگ سفید کرم چرم و طوسی می باشد که زمان تولید مورد نیاز با ابعاد استاندارد ۱۵ روز می باشد و در صورت درخواست مشتری برای رنگ های فلز خاص باید زمان بیشتری را در مقایسه با درب های سفید کرم چرم در نظر بگیرند.

 لزی

ابعاد استاندارد ردرب دودبند تک لنگ

بطور کلی خلاصه ابعاد ساب فریم (فریم انتظار) مورد نیاز برای درب ضد حریق مورد تایید سازمان آتش نشانی 112*211 سانتی متر می باشد که شركت دیارا قابلیت تولید درب دودبند فلزی با ابعاد خاص را نیز دارد و درب های ضد حریق فلزی دارای دستگیره آنتی پنیک از نمای درب، دستگیره نسوز پشت و جک هیدرولیک آرام بند به همراه درزگیر پف شونده می باشند.

 

ابعاد استاندارد درب ضد حریق فلزی دو لنگه

ابعاد ساب فریم یا فریم انتظار برای ددرب دودبند دو لنگه ۲۰۲*217 سانتی متر می باشد.

 

درب های ضد حریق فلزی دو لنگه به انواع مختلف با یراق:

1- درب دودبند فلزی دولنگه با قابلیت بازشو فقط یک لنگه

2- درب دودبند فلزی دو لنگه با قابلیت بازشو دو لنگه

 

نصب و حمل درب دودبند فلزی دو لنگه به مراتب از تک لنگه زمان بر تر است و این نوع درب ها مانند درب های ضد حریق فلزی تک لنگه دارای دستگیره آنتی پنیک، دستگیره پشت نسوز و جک هیدرولیک آرم بند می باشند. درب ضد حریق فلزی دارای 3 عدد لولا می باشد که 2 عدد آن فلزی و 1 معمولی است.

البته ابعاد غیراستاندارد نیز می توان برای ابعاد درب دودبند فلزی با تاییده آتش نشانی تولید کرد.که دو مورد در این خلال بوجود می آید. اول زمان بیشتر برای تولید این درب ها می باشد دوم اضافه بها برای تولید این درب ها نسب به دربهای با سایز استاندارد می باشد.

بعضی از شرکت ها قیمت پیشنهادی را بر مبنای قیمت درب دودبند با ابعاد استاندارد و هزینه نصب و حمل ارائه می دهند و برخی از شرکت ها در زمان استعلام هزینه نصب و حمل را به صورت جداگانه قیمت می دهند.

 

ضوابط دودبند راه پله

ضوابط دودبند شیشه‌ای

قبل از نصب درب دودبند باید مورد تایید آتشنشانی و ناظر پروژه قرار بگیرد. علاوه بر این قوانین آن به شرح ذیل می باشد:

این درب ها برای ساختمان هایی با حداقل 4 طبقه (با احتساب پیلوت) و دارای ارتفاع حداقل 15 متر و بیشتر قابل نصب می باشد.

این درب ها تنها به صورت لولایی باشد.

شیشه و یراق آلاتی که در این درب ها استفاده می شود باید در برابر آتش سوزی و حرارت بالا مقاوم باشد. (شیشه های سکوریت این خاصیت را دارد)

این درب ها باید در عرض 80 سانتی متر ساخته شود بجز زمانی که فضای موجود دارای مساحت 5/6 متر یا کمتر باشد یا محل تردد معلولین و افراد کم توان نباشد می توان درب ها را با عرض 60 سانتیمتر ساخت.

معمولا درب دودبند به صورت تک لنگه باز و بسته می شود اما در صورتی که به صورت دو لنگه بازشو باشد نباید بیشتر از 120 سانتیمتر باشد ( عرض مفید هر لنگه 80 سانتیمتر باشد)

 باید این نوع درب دودبند به درستی تراز شود یعنی سطح داخلی و بیرونی در یک سطح باشد..

 این درب ها باید به راحتی و بدون اعمال کمترین فشار باز شود. استفاده از قفل و کلون و کشو برای اجرای این نوع درب ها توصیه نمی شود در صورت استفاده از نوع آسان شو آن استفاده شود.

در صورتی که از قفل استفاده می شود باید کلید در دسترس و در اختیار همه ساکنین ساختمان باشد.

 

شنبه, 20 -2662 ساعت 10:31

درب آسانسور

درب آسانسور | بهترین درب آسانسور | قیمت درب آسانسور | درب آسانسور قیمت | نمونه درب آسانسور | اندازه درب آسانسور | انواع درب آسانسور | درب آسانسور در ایران

 

مشاوره و خرید با کارشناسان گروه صنعتی دیارا: 02146839105 - 02146839106 - 09128508137

 

 

درب آسانسور

بررسی کامل انواع درب آسانسور و قیمت انواع درب

درب آسانسور یکی از اجزای مهم آسانسور از نظر ایمنی و کارکرد، درب آسانسور(Elevator door) است. نصب و سوار کردن درب آسانسور از اهمیت بالایی برخوردار است. در صورت بی دقتی در نصب اجزای مختلف درب آسانسور می‌توان شاهد بروز خسارت‌های مالی فراوان و حتی جانی بود. بر همین اساس مهم‌ترین وظیفه‌ی درب‌های آسانسور، تامین امنیت مسافران از طریق تفکیک فضا و قطع دسترسی به محیط‌های خطرناک است. همچنین نباید از جنبه تزییتی درب های اسانسور در کنار ایمنی آن غافل شد. درب آسانسور بر اساس موارد مختلفی طبقه بندی می‌شوند که در هر سیستم آسانسور دو نوع درب طبقه و درب کابین وجود دارد. تعداد درب طبقه به تعداد توقف‌های موجود در ساختمان بستگی دارد.

 

انواع درب آسانسور

به طور کلی هر دستگاه آسانسور از مجموعه‌ای شامل دو نوع درب آسانسور تشکیل شده است که به صورت یکپارچه عمل می‌کنند. این مجموعه عبارت است از درب کابین که بر روی کابین سوار می‌شود و درب طبقات که در هر ایستگاه آسانسور یکی از آن وجود دارد. تقسیم‌بندی‌های دیگری نیز برای درب‌های اسانسور وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

درب کابین

تعداد درب کابین آسانسور  بستگی به تعداد ورودی و خروجی کابین آسانسور دارد که به صورت معمول تعداد درب کابین در اکثر ساختمان‌ها یکی است. در کابین همراه با کابین آسانسور جابه‌جا می‌شود و تنها در زمان ایست کامل در توقف‌گاه باز می‌شود. این درب به صورت خودکار در زمان حرکت بسته شده و با ایزوله کردن فضای کابین مسافران را از خطرات محیطِ متحرکِ پیرامون، محفوظ می‌دارد. درب کابین آسانسور به دو نوع تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم می‌شود که اجزای تشکیل‌دهنده‌ی درب کابین عبارت است از:

- کفشک‌ها

- کنتاکت

- موتور سر درب

- تسمه

- قرقره‌ها

- چهارچوب

- لته‌ها

- سیل درب

 

درب طبقات

درب طبقه آسانسور، بین ایستگاه طبقه و چاه آسانسور قرار دارد که دسترسی افراد حاضر در طبقات به چاه آسانسور را محدود می‌کند و خطراتی نظیر سقوط به چاه یا برخورد با کابین در حال حرکت را از بین می‌برد. درب طبقه تنها زمانی باز می‌شود که کابین در طبقه به جهت ورود یا خروج مسافرین توقف کرده باشد. نوع و همچنین اندازه‌ی این درب به نوع کاربری درب آسانسور، فضا و استانداردهای موجود بستگی دارد. درب طبقات آسانسور انواع مختلفی دارد که می‌توان دیارا، تلسکوپی، سانترال و درب‌های آکاردئونی را نام برد. انتخاب نوع و اندازه بازشوی درب طبقات با توجه به  طراحی آسانسور و متناسب با نوع کاربری و مطابق با استانداردها صورت می گیرد.

انواع درب آسانسور از نظر نوع کارکرد

در تقسیم‌بندی دیگری از در‌ب آسانسور، درب‌های کابین و درب طبقات آسانسور را از نظر نوع کارکرد به ۲ نوع درب اتوماتیک و نیمه اتوماتیک طبقه‌بندی می‌کنند. تفاوت کلی این درب‌ها در نوع نیروی لازم جهت باز یا بسته شدن آنها می‌باشد

 

درب اتوماتیک آسانسور

در این نوع از درب های آسانسور،  هم درب کابین و هم درب طبقات بصورت خودکار باز و بسته می‌شوند. این نوع درب‌ها را یا از نوع تسلکوپی یا سنترال طراحی و اجرا می‌کنند. در نوع تلسکوپی درب تنها از یک سمت باز و بسته می‌شود و در نوع سنترال درب از وسط باز و سپس دوباره از کناره‌ها بسته می‌شود.درب های اتوماتیک سرعت بالاتر، صدای بسیار کم و سهولت کاربری بیشتری دارند.

 

قسمت‌های تشکیل‌دهنده‌ی درب‌های اتوماتیک عبارتند از:

- کنتاکت
- کفشک‌ها
- سیل درب
- لته‌ها
- چهارچوب

 

درب نیمه اتوماتیک آسانسور

درب‌های نیمه اتوماتیک به وسیله‌ی نیروی مکانیکی وارد شده توسط مسافر(هل دادن) باز و یا بسته می‌شوند. به اینگونه که درب طبقات که به صورت دیارا می‌باشد توسط مسافر باز شده و درب کابین که اغلب از نوع تلسکوپی می‌باشد، بدون دخالت مسافر به شکل خودکار باز می‌شود.

 

انواع درب آسانسور از نظر نوع باز و بسته شدن

در‌ب های آسانسور را از نظر نوع و سبک باز و بسته شدن به ۴ دسته‌ی کلی تقسیم‌بندی می‌کنند.

 

درب آسانسور

این درب‌ آسانسور که از قدیمی‌ترین نوع درب می‌باشد برای آسانسورهای کوچک با فضای محدود کاربرد دارد. عدم نیاز به عرض زیاد جهت کارکرد صحیح از مزایای این نوع درب‌ها می‌باشد. معمولا این درب‌ها در عرض‌های ۷۰،۸۰ و ۹۰ سانتی‌متری تولید می‌شوند. از معایب این درب‌ آسانسور می‌توان به مسدود شدن مسیر راهرو هنگام باز شدن درب، سختی باز شدن از نظر نیروی مکانیکی لازم، زمان‌بر بودن عملیات باز و بسته شدن درب و همچنین عدم کاربرد صحیح برای افراد معلول و کودکان و سالمندان اشاره نمود.

 

درب عمودی آسانسور

این درها بیشتر در آسانسورهای باربری کاربرد دارند. عملکرد این درب‌ها به این صورت است که درب در راستای عمودی از پایین باز و به سمت بالا رفته و جمع می‌شود. در هنگام بسته شدن نیز در راستای عمود پایین آمده و باعث بسته شدن درب آسانسور می‌شود. نیروی باز و بسته‌کننده‌ی این نوع درب‌ها هم از نوع مکانیکی(دستی) و هم از نوع الکترومکانیکی(موتور) می‌باشد.

درب کپسولی آسانسور

درب‌های آسانسور کپسولی تنها از یک سمت باز یا بسته می‌شوند. سه قاب بالای این نوع درب‌ها نصب می‌شود که در هنگام باز و بسته شدن، بصورت کشویی بر روی یکدیگر قرار می‌گیرند و از مزایای این نوع درب‌ها سرعت بالاتر نسبت به درب‌های دیارا می‌باشد.

درب سنترال آسانسور

درب‌های آسانسور سنترال از دو لنگه مجزا تشکیل شده‌اند که هنگام بسته شدن، این لنگه‌ها بصورت مماس کنار هم قرار می‌گیرند. در زمان باز شدن نیز به صورت کشویی به طرف سمت چپ و راست حرکت می‌کنند و باعث باز شدن درب از قسمت میانی می‌شوند. مزیت این درب‌ها سرعت بالای عملکرد و باز و بسته شدن است. عیب این نوع درب‌ها عدم کارکرد صحیح به هنگام خطا و یا کار نکردن چشمی درب آسانسور است.

 

مزایای درب سنترال نسبت به درب تلسکوپی

زمان باز و بسته شدن کمتری دارند.

از لحاظ بصری زیباتر هستند و امکان قرینه‌سازی کابین با طبقه را فراهم می‌کنند.

فضای کمتری از عمق کابین را اشغال می‌کنند و درب کابین‌ آسانسور هایی که نیاز به عمق بیشتر دارند، کارایی بهتری دارند.

 

قطعات و تجهیزات درب آسانسور

دربهای ‌آسانسور نیز مانند دیگر تجهیزات آسانسور از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. برخی از این قطعات در انواع دربهای آسانسور مشترک بوده و برخی دیگر تنها برای یک نوع خاص از درب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

دیکتاتور درب یا آرام بند

وظیفه‌ی این قطعه در درب های آسانسور، جلوگیری از برخورد و ضربه شدید درب با قسمت‌های کابین است. وجود این قطعه در سیستم درب آسانسور باعث نرمی و آرامی باز و بسته شدن درب آسانسور می‌شود.

 

مگنت درب آسانسور

این قطعه برای ایمنی درب آسانسور به کار گرفته می‌شود. به این صورت که هنگام رسیدن درب به طبقه قفل درب بر روی مگنت فشار ایجاد می‌کند و باعث باز شدن درب می‌شود. مگنت درب آسانسور از یک سیم پیچ مغناطیسی و یک اهرم و جک تشکیل شده است.

 

سنسور درب آسانسور

نقش این سنسور تشخیص وجود یا عدم وجود شی یا شخص در جلوی درب و همچنین لابه‌لای درب آسانسور می‌باشد. در دو نوع پرده‌ای و نقطه‌ای وجود دارد. در صورت وجود شی این سنسور اجازه بسته شدن درب و در نتیجه اجازه‌ی حرکت به آسانسور را نمی‌دهد.

کفشک

محل قرارگیری این قطعه در بالا یا پایین کابین در امتداد ریل راهنما است. وظیفه‌ی کفشک‌ها هدایت درب آسانسور برای باز یا بسته شدن است. کفشک لغزشی، ثابت و غلطکی از انواع کفشک‌های درب آسانسور می‌باشد.

 

کدام نوع از درب های آسانسوری بهتر است؟

درب آسانسور از نظر ایمنی برای سیستم آسانسور از اهمیت بالایی برخوردار است. طراحی و نصب انواع درب آسانسور بر روی طبقات و کابین باید با دقت و تجربه کافی انجام شود. کوچک‌ترین خطا یا اندازه‌گیری نادرست در نصب هر یک از قطعات، جدا از کاهش طول عمر مفید درب‌ها و خرابی‌های پی‌در‌پی، باعث ایجاد خسارت‌های جانی و مالی جبران ناپذیری می‌شود. کیفیت قطعات و درب آسانسور نیز حائز اهمیت است. خرید و استفاده از درب‌های بی‌کیفیت که در ساخت قطعات آن از مواد نامرغوب و بی‌کیفیت استفاده شده است، کاهش طول مفید درب‌ها و همچنین خرابی و استهلاک در سایر قطعات آسانسور را به همراه دارد.

 

برندهای درب آسانسور

در کلمان برترین برند های درب آسانسور ازگروه دیارا با مناسب‌ترین قیمت موجود است.برای خرید درب آسانسور و دیگر قطعات آسانسور به مرکزهای معتبر قطعات و تجهیزات آسانسور مراجعه کنید. برای مشاوره رایگان و همچنین خرید قطعات و تجهیزات مختلف آسانسور به ویژه انواع در‌ب‌های آسانسور می‌توانید همین حالا از راه های ارتباطی با گروه بازرگانی کلمان استفاده کنید.

عوامل موثر بر قیمت درب آسانسور

قیمت درب آسانسور با توجه به سایز درب های آسانسور که از پر فروش ترین سایز درب ها می‌توان به سه سایز 70 و 80 و 90 اشاره کرد متفاوت است. و از عوامل موثر دیگر بر قیمت درب آسانسور می‌توان به برند درب و نوع درب های آسانسور اشاره کرد که قیمت درب های آسانسور تمام اتوماتیک نسبت به درب های نیمه اتوماتیک گران تر است و همین نسبت قیمت درب دیارا نسبت به دو نوع درب دیگر ارزان تر است و میان برند های درب آسانسور سلکوم پلاس گران ترین درب محسوب می‌شود و همچنین توس ارزان ترین درب آسانسور محسوب می‌شود.

 

درب‌های طبقات مشهود‌ترین بخش بیرونی درب آسانسور می‌باشند و علاوه بر ایمنی، جنبه‌ی زیبایی نیز دارند. به همین منظور در طراحی آنها از مواد مختلف از جمله آهن، استیل، شیشه ای و... در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف استفاده می‌گردد تا با معماری بنا هماهنگ گردند. ارتفاع درب طبقات معمولا ۱۹۵ سانتی‌متر است. درب‌های نیمه‌اتوماتیک حتما باید دارای شیشه جهت نمایش حضور کابین در طبقه باشند. در انتخاب و طراحی درب کابین توجه به حداقل زمان باز و بسته شدن و عرض مناسب بسیار ضروری می‌باشد. در طراحی آسانسور با توجه به معماری بنا می‌توان برای کابین یک درب یا دو درب(مجاور یا متقابل) در نظر گرفت. قبل از خرید لوازم آسانسور می‌توانید از پشتیبانی فنی کلمان مشاوره تخصصی دریافت کنید.

 

بهترین درب آسانسور

بهترین درب های آسانسور کدامند و باید چه ویزگی هایی داشته باشند؟

درب های آسانسور در دو گروه درب های کابین و درب طبقات قرار می گیرند که از لحاظ نوع کارکرد دوباره به دو نوع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم می شوند. این دو مدل درب در نوع نیروی لازم برای باز و بسته شدن با یکدیگر متفاوت هستند. محل ورودی طبقات به کابین مکان قرار گیری درب آسانسور است که انواع آن ها شامل درب آسانسور دیارا ، سانترال یا از وسط بازشو، آکاردئونی و درب های تلسکوپی یا از یک طرف باز شو هستند. با توجه به نوع آسانسور و نوع کاربری آن و استاندارهای نصب آسانسور می توان نوع و اندازه بازشوی درب را انتخاب کرد.

 

انواع مختلفی درب آسانسور در حال حاضر تولید می شود که بهترین درب آسانسور همان درب اتوماتیک است که در مدل های دیارا ، تلسکوپی و سانترال ساخته شده اند. استفاده از این درب ها در ساخت آسانسور باعث خودکار باز و بسته شدن درب کابین و درب طبقات می شود. این درب های اتوماتیک را بیشتر در دو نوع تلسکوپی و سانترال طراحی و پیاده سازی می کنند. به طوری که در درب آسانسور تلسکوپی نحوه باز و بسته شدن درب فقط از یک سمت انجام می گیرد. همچنین درب های سانترال آسانسور از وسط باز شده و از کناره ها بسته می شوند.

 

درب های اتوماتیک از قسمت های کنتانت، کفشک، سیل درب، لته ها و چهارچوب ساخته شده اند. این درب ها به عنوان بهترین درب آسانسور می توانند از لحاظ ایمنی دستگاه آسانسور بسیار اهمیت دارند. همچنین برای نصب و طراحی آن ها باید نهایت دقت را داشته و از افراد با تجربه استفاده کرد. هر یک از قطعات درب آسانسور باید بدون کوچکترین خطا یا اندازه گیری غلط نصب شوند؛ در غیر ای صورت طل عمر مفید درب ها کاهش یاقته، خرابی های مکرری پیش آمده و خسارت های جانی و مالی بسیاری بوجود خواهد آمد.

 

قطعات آسانسور به کار رفته در این درب های اتوماتیک باید بسیار با کیفیت باشد؛ زیرا اگر از قطعات نامرغوب در ساخت این درب ها استفاده گردد باعث کاهش عمر مفید درب ها شده و سبب ایجاد خرابی و استهلاک در سایر قطعات می شود. از این رو بهتر است برای خرید قطعات اصل و با کیفیت برای آسانسور به نمایندگی ها و شرکت های معتبر و شناخته شده مراجعه نمایید.

 

 

قیمت درب آسانسور

قیمت روز درب آسانسور 1401 چقدر است؟

با توجه به نوسانات اخیر ارز در سال 1399 و ادامه آن در سال 1400 درج قیمت روز همه ی مدل های درب آسانسور در سایت دیارا امکانپذیر نمی باشد لذا برای اطلاع با همکاران ما تماس بگیرید

 

قیمت درب آسانسور دیارا بستگی به جنس و برند آن دارد. درب آسانسور جزء 5 قطعه اصلی آسانسور به شمار می آید. درب آسانسور در مراحل اولیه نصب آسانسور بکاربرده می شود. و دارای دو جنبه ی تزئینی و ایمنی است. درب آسانسور توسط کارخانجات متعددی در کشور ساخته می شود که به لحاظ کیفیت و قیمت با هم متفاوت اند. بهترین و باکیفیت ترین درب های آسانسور را تنها در نمایندگی دیارا آن هم با قیمت مناسب جستجو نمایید.

درب آسانسور اتوماتیک ساخته می شود. در گذشته درب های دیارا بیشترین استفاده را داشتند اما با ورود درب های اتوماتیک به بازار استفاده از این درب ها تا حدودی کاهش یافت. قیمت درب آسانسور نسبت به نوع اتوماتیک کمتر است.

درب آسانسور در ابعاد و اندازه های متفاوت ساخته می شود.

قیمت درب آسانسور در محاسبه قیمت نهایی آسانسور بسیار مؤثر است.

در انتخاب درب آسانسور باید دقت کامل داشت. در نصب آن نیز باید دقت داشت چرا که درب مسئولیت حفظ جان مسافرین و سلامت بار در آسانسور را بر عهده دارد.

قیمت درب آسانسور با توجه به ابعاد، جنس، طرح و رنگ و … محاسبه می شود. این نوع از درب آسانسور معمولا با عرض 60 تا 120 سانتی متر و ارتفاع حداقل 2 متر ساخته می شوند. این درب معمولا از جنس فولاد ساخته می شود.

زیرا فولاد در برابر ضربه و فشار بسیار مقاوم بوده و دچار زنگ زدگی نمی شود.

درب آسانسور به لحاظ طرح و رنگ بسیار متنوع می باشد.

در طرحی درب های دیارا از ورقه های استیل و شیشه استفاده می شود. در تعیین قیمت درب آسانسور ، طرح و رنگ از جمله مواردی هستند که به آنها توجه کامل می شود.

قیمت روز درب آسانسور

در یک سیستم آسانسوری درب آسانسور، به طور همزمان دارای دو جنبه ایمنی و تزئینی است،

 --

انواع درب آسانسور

در یک دستگاه آسانسور به طور کلی از دو نوع درب طبقه (که به تعداد توقف های آسانسور می باشد)

و درب کابین ( که روی کابین آسانسور نصب شده است) استفاده می گردد.

در ادامه قیمت روز درب آسانسور و کیفیت و کارایی آن ها نیز صحبت خواهیم کرد.

 

قیمت روز درب آسانسور

شما میتوانید برای دریافت قیمت انواع درب های آسانسوربا تخفیف ویژه و دریافت تمامی مدل های جدید وارد واتس آپ شوید

 

درب طبقه : 

درب هایی هستند که در محل ورودی طبقات به کابین قرار می گیرند.

 

تمام قطعاتی که در درب های اتوماتیک آسانسور (تلسکوپی – سانترال) طبقه وجود دارد به علاوه مکانیزم باز و بسته شدن درب،

که خود شامل قطعات مختلفی مثل موتور سردرب، درایو و قرقره ها و تسمه می باشد.

 

درب طبقات انواع مختلفی دارد:

درب آسانسور به فضای بسیار کمی از نظر عرض درب نیاز دارند زیرا شامل فقط یک درب و یک چارچوب ساده است.

ایراد این درب ها این است که با زاویۀ ۹۰ درجه نسبت به دیوار باز می شوند و در نتیجه باعث مسدود شدن راهرو می گردند.

باز کردن این درب ها برای افرادی که سوار ویلچر هستند یا افراد سالمند و معلولین مشکل است.

با اینحال این نوع درب ها برای آسانسور های ساده و ارزان قیمت که فقط برای چند توقف در نظر گرفته شده اند قابل قبول هستند.

 

تلسکوپی ( از یک طرف بازشو ):

درب های تلسکوپی آسانسور از یک طرف  باز شده و به نسبت درب سانترال برای باز شدن به زمان بیشتری نیاز دارد.

 

سانترال ( از وسط بازشو ):

این نوع درب ها از نظر مکانیکی نسبتاً ساده اند و از نظر ظاهری جذاب و عملکرد آنها سریع است.

زیرا دو قسمت در به طور همزمان به هم نزدیک می شوند یا از هم فاصله می گیرند.

سریعاً باز و بسته می شود و این صرفه جویی زمان می تواند در ساختمان های بزرگ و برخی از آسانسور ها جنبه ی حیـــاتی داشته باشد.

انتخاب نوع و اندازه بازشوی درب طبقات با توجه به طراحی درب آسانسور و متناسب با نوع کاربری و مطابق با استانداردها صورت می گیرد.

 

درب آسانسور سلکوم ترک:

یکی از درب های با کیفیت ساخت کشور ترکیه است که استفاده از آن در صنعت آسانسور ایران رایج است.

و یکی از برند های معتبر درب آسانسور می باشد.

درب آسانسور سلکوم ترک با طراحی مناسب و منسجم برای تسریع در عملکرد درب و آهسته باز شدن درب های سانترال و درب های تلسکوپی ،با کیفیت مناسب و مطلوب و به دور از هر گونه اشتباه سیستماتیک تولید و به بهره برداری رسیده است.

قیمت روز درب آسانسور سلکوم ترک به نسبت درب های تولید داخلی کمی بیشتر است

این درب با نصبی آسان و بدون خطا ،با عملکرد مناسب بر روی کابین آسانسور راه اندازی و با داشتن قابلیت های متعدد از پرکاربرد ترین درب های اتوماتیک آسانسور محسوب می گردد.

 

استاندارد و قیمت روز درب آسانسورها

شاخص کیفی هر محصولی استاندارد بودن آن محصول در فرایند تولید است.

استاندارد عبور از فرایند مرحله به مرحله کیفیت برای هر محصول تولیدی است و محصولی با کیفیت تلقی می شود که از این مراحل و فرایند عبور نماید.

 

با توجه به وارداتی بودن بعضی از درب های آسانسور، این محصولات وارداتی از قیمت بالا و کیفیت بهتری نسبت به درب های آسانسور تولید داخلی می باشند.

یکی از این درب های آسانسور با کیفیت درب آسانسور دیارا است.

 

باید در نظر داشت که:

قیمت روز درب آسانسور های وارداتی به دلیل بهره گیری از فناوری و تکنولوژی بسیار پیشرفته، استفاده از مواد مرغوب و با کیفیت بالا مطمئنا از قیمت روز درب آسانسورهای تولید داخلی همواره بیشتر می باشد.

علاوه بر درب های آسانسور که باید دارای کیفیت بالایی باشند،

دیگر قطعات بکار گرفته در صنعت آسانسور نیز باید دارای استاندارد باشند.

 

 

 

اندازه درب آسانسور

ابعاد درب آسانسور |نمایندگی فروش انواع درب آسانسور |

نکته ی مهمی که در انتخاب درب آسانسور مهم است، ابعاد و اندازه ی ورودی چاه آسانسور می باشد. در واقع اندازه ی ورودی چاه آسانسور در تعیین ابعاد درب آسانسور نقش بسزایی دارد. معمولا قبل از نصب درب آسانسور ابعاد چاه اندازه گیری شده و درب مناسب انتخاب و نصب می شود. درب های آسانسور مختلفی با ابعاد متنوع وارد بازار شده اند که هر کدام از آنها دارای قیمت بخصوصی هستند.

ابعاد درب آسانسور

درب آسانسور یکی از قطعان اصلی و مهم آسانسور است که علاوه بر ایجاد امنیت، از جنبه ی زیبایی و تزئینی نیز برخوردار است. درب ها از سقوط افراد و بار در چاه آسانسور جلوگیری نموده و به همین دلیل در حفظ امنیت جان مسافرین و سلامت بار نقش مهمی ایفا می نماید. در آسانسور از دو نوع درب طبقه و درب کابین استفاده می شود. انتخاب این درب ها و نصب آنها از حساسیت بالایی برخوردار است. چرا که کمترین بی دقتی در نصب درب سبب اتفاقات ناگواری خواهد شد. به همین دلیل باید قبل از نصب ابعاد چاه آسانسور اندازه گیری شود. اندازه ابعاد درب آسانسور در انتخاب درب مناسب مؤثر است.  

 

ابعاد درب آسانسور

درب آسانسور در مدل های مختلفی ساخته می شود. درب ساده، درب نیمه اتوماتیک و درب تمام اتوماتیک از انواع درب آسانسور هستند که با توجه به کاربرد با ابعاد مختلفی نصب می شوند. درب های آسانسور معمولا با ابعاد ۷۰، ۸۰، ۹۰، ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ سانتی متر طراحی و به بازار عرضه می شوند. طبق استاندارد ساخت درب آسانسور، ارتفاع درب طبقات باید حداقل ۱۹۵ سانتی متر باشد. و عرض درب طبقات نباید بیشتر از ۵ سانتی متر از عرض درب کابین از هر طرف باشد، مگر آنکه تمهیدات لازم جهت پیشگیری و ایمنی انجام شده باشد. در بعضی از چاه ها به دلیل استفاده از نهایت سایز ضلع ورودی کابین آسانسور، از درب هایی با عرض ۷۵، ۸۵ و … استفاده می شود. که معمولا درب های سفارشی هستند.

تعیین ابعاد درب آسانسور بستگی به اندازه ابعاد چاه دارد.

از درب های با عرض ۷۰ سانتی متر کمتر استفاده می شود. زیرا عبور ویلچر از ورودی کم عرض این درب ها امکان پذیر نیست. بهترین و معتبرترین درب آسانسور تولید داخل با معرفی گروه دیارا وارد بازار شده است که چندین سال است از این درب استفاده می شود. 

 

محاسبه ابعاد چاه آسانسور و نصب درب اتوماتیک آسانسور

امروزه برای سرعت بخشیدن به تردد در ساختمان ها از آسانسور استفاده می شود. آسانسور ها به طور معمول از دو نوع درب ریلی و اتوماتیک استفاده می کند. درب ریلی همان درب های ساده ای هستند که عمل باز و بسته شدن آنها با دست صورت می گیرد. اما درب های اتوماتیک بدون دخالت دست باز و بسته می شوند. استفاده از این نوع از درب ها بسیار رایج شده است. زیرا به ورود و خروج سریع مسافرین کمک فراوانی می کند. سانترال و تلسکوپی از نمونه درب های اتوماتیک آسانسور هستند. در انتخاب و نصب آنان باید دقت کامل داشت. از نکاتی که در نصب درب آسانسور باید به آن توجه داشت ابعاد درب آسانسور است که معمولا با توجه به ابعاد چاه آسانسور محاسبه می شود. 

محاسبه ی آن بدین صورت است که: اگر درب مورد نظر از نوع تلسکوپی باشد عرض چاه باید حداقل یک و نیم برابر عرض مفید بازشوی درب به اضافه ۲۰ سانتی متر باشد. و اگر درب از نوع سانترال باشد، عرض چاه باید دو برابر عرض مفید بازشوی درب به اضافه ۲۰ سانتی متر باشد. نصب درب آسانسور در مراحل اولیه نصب آسانسور انجام می شود. باید دقت داشت که به درستی صورت گیرد. در غیر این صورت با کمترین بی دقتی حوادث ناگواری پیش خواهد آمد. 

 

درب آسانسور دیارا

شرکت دیارا بزرگترین تولید کننده درب تمام اتوماتیک آسانسور در کشور است که توانسته با تولید بهترین و باکیفیت ترین درب آسانسور امنیت بیشتری برای آسانسور سواران ایرانی رقم بزند. این شرکت درب های طبقه و کابین آسانسور را در دو مدل سانترال و تلسکوپی طراحی و به تولید انبوه رسانده است. ابعاد درب آسانسور دیارا مطابق با استاندارد  EN81 اروپا و استاندارد ملی طراحی و ساخته شده است. این درب به صورت دو لته و سه لته در آسانسور ها بکار برده می شود. ابعاد درب کابین دیارا  از این قرار است: 

 

درب آسانسور

درب آسانسور از لحاظ عرض فضای کمی را به خود اختصاص می دهد و ساختار آن شامل یک درب و یک چارچوب ساده می باشد. درب های آسانسور ساخت داخل از لحاظ قیمت و کیفیت بسیار مناسب هستند و از نمونه خارجی آن ارزان تر است.

در ایران شرکت ها و تولیدگان بسیاری در زمینه طراحی و ساخت انواع درب آسانسور فعالیت دارند که در این مقاله به معرفی  آن  ها می پردازیم.

 

مزایا و معایب درب آسانسور

درب آسانسور برای داشتن عملکرد مناسب نیاز به عرض زیادی ندارد و به طور معمول ساخت این درب ها در عرض های ۷۰،۸۰ و ۹۰ سانتی‌ متر انجام می شود. همچنین به دلیل اینکه آسانسور یکی از مدل های قدیمی آسانسور در مقایسه با درب های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک به شمار می رود دارای معایب زیادی است.

عدم کاربرد صحیح  و ایجاد مشکل درب آسانسور برای افراد معلول و کودکان و سالمندان، عدم کنترل در باز و بسته شدن درب باعث زمان‌ بر بودن عملیات باز و بسته شدن درب آسانسور می شود، سختی باز شدن از نظر نیروی مکانیکی لازم از جمله این معایب درب آسانسور است و این درب ها نسبت به دیوار با زوایه ۹۰ درجه ای باز می شوند که باعث مسدود شدن مسیر راهرو هنگام باز شدن درب می گردد.

 

درب آسانسور دیارا ساده سنگین

مرحله دوم نصب آسانسور، نصب درب ها می باشد. باید در هنگام نصب درب آسانسور دقت زیادی انجام پذیرد زیرا کمترین بی دقتی ممکن است موجب تحمیل زیان های مالی و جانی فراوانی شود. در انتخاب درب دیارا باید به موارد زیادی از جمله کیفیت رنگ و لولا و ضخامت ورق استفاده شده در آن دقت کرد.

مهمترین وظیفه درب آسانسور، حفاظت از افراد برای جلوگیری از سقوط در چاه آسانسور می باشد.

 

 

انواع درب آسانسور دیارا

انواع ابعاد و ارتفاع درب آسانسور دیارا

عامل تعیین کننده برای انتخاب درب آسانسور دیارا ابعاد و اندازه ورودی چاه آسانسور است به طوری که عرض درب طبقات نباید از عرض کابین بیشتر از ۵ سانتیمتر در هر طرف باشد. ابعاد درب آسانسور دیارا در بازار شامل ابعاد ۷۰، ۸۰، ۹۰ سانتی‌متر است و ارتفاع مناسب برای درب طبقه ها حداقل ۱۹۵ سانتیمتر در نظر گرفته می شود. توجه داشته باشید که عرض های کمتر از ۷۰ سانتیمتر برای ساخت درب های آسانسور برای ورود ویلچر و رفت و آمد افراد معلول مناسب نیست.

 

 

متریال درب آسانسور دیارا

جنس درب آسانسور در قدیم از چوب بود ولی در حال حاضر این درب ها از جنس فولاد با روکش استیل در رنگ های متنوع ساخته می شوند. طرح های متنوعی برای ساخت درب آسانسور اجرا می شوند که شامل روکش استیل یا شیشه هستند و نوع طرح دار آن برای استفاده در ساختمان های مسکونی کاربرد دارد.  استفاده از قاب شیشه ای در طراحی این درب ها سبب جذابیت بیشتر آن ها شده است.

 

 

درب آسانسور در ایران

تولیدکنندگان داخلی و خارجی درب آسانسور

در حال حاضر شرکت های داخلی و خارجی بسیاری در حوزه تولید تجهیزات آسانسور مانند درب، کابین، موتور  فعالیت می کنند. هر یک از این تولیدگنندگان در ساخت محصولات خود روش های متفاوتی را به کار می برند که باعث شده برخی از برندها محصولات با کیفیت تر و بهتری را وارد بازار نمایند.

یکی از بهترین شرکت های تولید کننده آسانسورها و قطعات آن به ویژه ساخت درب آسانسور، شرکت دیارا است که در این حوزه فعالیت دارد و توانسته با ارائه خدمات و محصولات با کیفیت رضایت مشتریان را در سطح بالا بدست آورد.

 

درب های آسانسور دیارا از ورق فولادی ساخته شده و نصب آسان و سریع دارد؛ همچنین کارکرد بیصدا، استحکام خوب، مقاومت در مقابل پوسیدگی و حفظ کیفیت در سالیان طولانی از ویژگی های مهم درب های آسانسور دیارا است. زیبایی و تنوع طرح های این نوع درب ها با سلیقه و طراحی داخلی ساختمان از تناسب خوبی برخودار می باشد.

 

انواع طرح و مدل درب آسانسور

درب های آسانسور در طرح ها و مدل های متنوعی به شرح زیر تولید و عرضه می شوند. برای ساخت چهارچوب این نوع درب ها از ورق ۲ میلیمتر و برای لته درب از ورق ۱.۲۵ میلیمتر استفاده می شود. درب آسانسورهای طرح دار دارای ارتفاع ۲ متر بوده و در مراحل تولید آن ها دستگاه های CNC به کار می روند.

 

در ساخت این درب ها از رنگ الکترواستاتیک در رنگ های مختلف استفاده می شود که تنوع و زیبایی خاصی به این درب ها می دهد. درب های با طرح های مختلف در اندازه های متفاوت قابل تولید و سفارش هستند و مشتری بر حسب سلیقه خود می تواند رنگ و طرح مدنظر خود را اعلام کند. معمولا درب های طرح دار  در رنگ های کرم چرم و مسی چکشی آماده تحویل هستند و رنگ های سفید چرم، سفید صدفی، زرشکی طلائی، زرشکی مشکی، نسکافه ای، قهوه ای سوخته از دسته رنگ های سفارشی می باشند.

عملکرد درب آسانسور شیشه ای مثل درب های اتوماتیک آسانسور بوده و به صورت تک درب، دو درب و حتی بیشتر ساخته می شود. جنس درب این نوع آسانسور از شیشه است و کمترین محدوده عرض آن  ۷۰ سانتیمتر لحاظ می گردد.

 

آسانسورهای شیشه ای در دو نوع کششی و هیدرولیکی ساخته شده اند؛ که طراحی آسانسورهای شیشه ای کششی متناسب با ساختمان های مرتفع بوده و در ساخت آن ها از سیم بکسل و وزنه استفاده می شود. وجود کابین شیشه ای در این گونه آسانسورها باعث دیده شدن تجهیزات مکانیکی آسانسور شده است.

در ساخت آسانسورهای شیشه ای هیدرولیکی، سیم بکسل و وزنه به کار نمی رود و  برای استفاده در ساختمان های بلند مناسب نیست. در این نوع آسانسور شیشه ای تجهیزات مکانیکی آسانسور قابل مشاهده نیستند.

 

 

کارایی و کاربرد درب آسانسورهای شیشه ای

درب آسانسور شیشه ای در موارد بسیاری چون در نمای ساختمان‌ ها و مجتمع های تجاری دارای ارتفاع متوسط، هتل ها، تالارها و جاهای لوکس، در فروشگاه ‌های زنجیره‌ای چند طبقه و در داخل ساختمان ‌های مسکونی بسیار لوکس  کاربرد دارد.

 

یکشنبه, 29 آبان 781 ساعت 09:40

درب اتوماتيک آسانسور

درب اتوماتیک آسانسور | قیمت درب آسانسورقیمت درب اتوماتیک آسانسور | بهترین درب آسانسور | درب آسانسور کشویی | انواع درب اتوماتیک آسانسور

 

مشاوره و خرید با کارشناسان گروه صنعتی دیارا: 02146839105 - 02146839106 - 09128508137

 

 

درب اتوماتیک آسانسور

درب اتوماتيک آسانسور یک پروسه بسیار مهم است و انتخاب یک درب مناسب برای افزایش کارایی و ایمنی آسانسور حرف اول را می زند. از این رو باید بین درب های مختلف موجود در بازار، با شناختی که نسبت به انواع این درب ها و کارایی های آن ها وجود دارد، بهترین نوع آن انتخاب و نصب شود. در کنار انتخاب درب مناسب، نصب و راه اندازی این درب ها هم اهمیت زیادی دارد و باید حتما به یک مرکز تخصصی سپرده شود. درب های مورد استفاده برای آسانسور ها هم شامل درب کابین و هم درب های طبقات می شود که مجموعه این درب ها با هم سوار می شوند و عملکردشان به دنبال هم است.

 

 


درب کابین دربی است که روی کابین سوار می شود و درب های طبقات نیز در هر طبقه که آسانسور توقف دارد، نصب می شود. در کنار این دسته بندی، تمامی این درب های کابین و طبقات شامل انواع درب های اتوماتیک آسانسور و نیمه اتوماتیک نیز می شوند. استفاده از درب اتوماتیک برای آسانسور می تواند مزیت های زیادی داشته باشد. با این حال همین درب های اتوماتیک آسانسور هم انواع مختلفی دارند که باید برای انتخاب بهترین درب از لحاظ ایمنی و کارایی، با انواع این درب ها آشنا بود. در ادامه می خواهیم با بررسی انواع درب های مورد استفاده برای آسانسور ها، با انواع درب های اتوماتیک موجود نیز آشنا شویم.


درب تمام اتوماتیک آسانسور چیست و چه تفاوتی با لولایی دارد ؟
درب اتوماتيک آسانسور دارای تفاوت زیادی است زیرا جمعیت انسان ها روز به روز در حال افزایش است به همین دلیل دیگر مانند گذشته نمی توانند خانه حیاط دار داشته باشند و باید در آپارتمان های چند طبقه زندگی کنند. بنابراین برای سهولت در رفت و آمد در این ساختمان ها نیاز به آسانسور خواهند داشت. یکی از اجزای مهم در آسانسور که ایمنی آن را نیز تأمین می کند، درب آسانسور است. درب تمام اتوماتیک آسانسور بهترین انتخاب برای آسانسور خانه ی شما خواهد بود.


درب اتوماتيک آسانسور برای اینکه شاهد خسارت مالی و حتی جانی نباشید شما باید حتماً‌ در هنگام نصب و سوار کردن درب آسانسور دقت کافی داشته باشید. به همین دلیل گفته می شود که یکی از وظایف اصلی درب آسانسور حفظ امنیت و ایمنی افراد است. زیرا باعث تفکیک فضا و قطع دسترسی به محیط های خطرناک می شود.
یکی دیگر از مزیت های درب آسانسور این است که باعث زیبای محیط اطراف می شود. بد نیست بدانید که هر سیستم آسانسور دارای دو نوع درب است، درب طبقه و درب کابین

میزان درب طبقه ها به تعداد طبقات ساختمان بستگی دارد. در این مقاله در مورد درب اتوماتیک آسانسور و تفاوت آن با درب لولایی بیشتر صحبت خواهیم کرد.

 

بررسی کامل انواع درب آسانسور و قیمت انواع درب

درب اتوماتیک آسانسور یکی از اجزای مهم آسانسور از نظر ایمنی و کارکرد، درب اتوماتیک آسانسور(Elevator door) است. نصب و سوار کردن درب آسانسور از اهمیت بالایی برخوردار است. در صورت بی دقتی در نصب اجزای مختلف درب آسانسور می‌توان شاهد بروز خسارت‌های مالی فراوان و حتی جانی بود. بر همین اساس مهم‌ترین وظیفه‌ی درب‌های آسانسور، تامین امنیت مسافران از طریق تفکیک فضا و قطع دسترسی به محیط‌های خطرناک است. همچنین نباید از جنبه تزییتی درب های اسانسور در کنار ایمنی آن غافل شد. درب اتوماتیک آسانسور بر اساس موارد مختلفی طبقه بندی می‌شوند که در هر سیستم آسانسور دو نوع درب طبقه و درب کابین وجود دارد. تعداد درب طبقه به تعداد توقف‌های موجود در ساختمان بستگی دارد.

 

انواع درب اتوماتیک آسانسور

به طور کلی هر دستگاه آسانسور از مجموعه‌ای شامل دو نوع درب آسانسور تشکیل شده است که به صورت یکپارچه عمل می‌کنند. این مجموعه عبارت است از درب کابین که بر روی کابین سوار می‌شود و درب طبقات که در هر ایستگاه آسانسور یکی از آن وجود دارد. تقسیم‌بندی‌های دیگری نیز برای درب آسانسور  وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

 


انواع درب آسانسور

تمامی درب آسانسور از مجموعه ای که شامل دو نوع درب (درب طبقه و درب کابین) تشکیل شده اند. این دو درب به صورت یکپارچه عمل می کنند و به صورت هماهنگ باز و بسته می شوند. در ادامه به طور مختصر در مورد درب آسانسور صحبت خواهیم کرد.


- درب کابین آسانسور

در درب آسانسور برای مشخص شدن درب کابین آسانسور باید تعداد ورودی و خروجی آسانسور را بدانیم. ولی به طور معمول در ساختمان های معمولی یک درب کابین بیشتر نداریم. این در به همراه آسانسور جا به جا می شود و زمانی که آسانسور به طور کامل از حرکت بایستد، باز می شود. وظیفه درب کابین آسانسور جدا کردن فضای کابین از محیط متحرک پیرامون است. با این کار جان مسافران را از خطرات احتمالی محافظت می کند. نکته مهم در مورد درب کابین این است که به هیچ عنوان از درب آسانسور برای آن استفاده نمی شود.

 

درب کابین آسانسور از اجزای زیر تشیکل شده است:
- کفشک ها
- کنتاکت
- موتور سر درب
- تسمه
- قرقره ها
- چهارچوب
- لته ها
- سیل درب
- درب طبقات آسانسور


به درگاهی که بین ایستگاه طبقه و چاه آسانسور قرار دارد، درب طبقه می گویند. اگر این درب در آسانسور تعبیه نشود خطراتی مانند سقوط به چاه یا برخورد با کابین در حال حرکت و … جان افراد را تهدید می کند. این درب اتوماتيک آسانسور فقط زمانی که کابین آسانسور کاملاً در طبقه مورد نظر توقف کن، باز می شود. اینکه چه نوع دربی برای آن در نظر بگیرد به اندازه، فضای آسانسور، نوع کاربری آسانسور و استاندارهای موجود بستگی دارد.


 
تقسیم بندی درب آسانسور از نظر نوع کارکرد آن
در این تقسیم بندی درب کابین و درب طبقه آسانسور را از نظر نوع کار به دو دسته اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم بندی می کنند. تفاوت این درب ها در نوع نیروی است که هنگام باز و بسته شدن باید بر روی آن اعمال شود.


- درب تمام اتوماتیک آسانسور چیست و چگونه کار می کند؟
درب اتوماتيک آسانسور، از این نوع درب آسانسور هم برای درب کابین و هم برای درب طبقات استفاده می شود. همانطور که از نام آن پیداست این نوع درب به صورت خودکار باز و بسته می شود. درب تمام اتوماتیک آسانسور از دو نوع تلسکوپی و سنترال است. تفاوت این دو نوع درب در نحوه باز و بسته شدن آنها است. درب تلسکوپی از یک قسمت باز و بسته می شود اما درب سنترال از وسط باز می شود و سپس از کناره ها بسته می شود.



 

درب های اتوماتیک آسانسور

 

درب  آسانسور از اجزای زیر تشکیل شده است:
1.    کنتاکت
2.    کفشک ها
3.    سیل درب
4.    لته ها
5.    چهارچوب

 

مشخصات درب های آسانسور

درب آسانسور یکی از ویژگی های درب اتوماتيک آسانسور  این است که مکانیزمی در آن تعبیه شده است که زمانی که شما به طبقه مورد نظر می رسید نه تنها باعث باز و بسته شدن درب آسانسور کابین شده بلکه قفل درب طبقه را نیز درگیر کرده و باعث باز و بسته شدن آن می شود.

از مشخصات این درب آسانسور می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- دارای عایق صدا است و صداهای منتشر شده از چاه آسانسوردر کابین قابل شنیدن نیست.
- در ساخت آن از لوله های بلبرینگی استفاده شده است.
- درب های چپ و راست کاملاً مشابه هم هستند.
- در ساخت آن از لته های توپر فومی استفاده شده است.
- ظاهر این درب آسانسور  بسیار زیبا و شکیل است.



عیب یابی درب آسانسور

درب اتوماتيک آسانسور اگر در زمان مناسب سرویس و تعمیر نشوند دارای عیب ها و مشکلاتی می شوند. عیب یابی در آسانسور را باید به افراد متخصص در این زمینه بسپارید. گاهی اوقات در هنگام توقف ممکن است درب اتوماتیک آسانسور باز نشود. این اتفاق می تواند سه دلیل متفاوت داشته باشد. امکان دارد سیم های C و COM دچار مشکل شده باشند یا موتور موجود بر روی درب اتوماتیک ضعیف شده باشد یا اینکه لته های درب کابین بر روی ریل چسبیده باشند.
گاهی اوقات درب کابین به طور کامل باز نمی شود که این امر به دلیل تنظیم نبودن زمان باز شدن درب های اتوماتیک آسانسور است. برای رفع این مشکل می توانید به قسمت Time Setting وارد شوید و تایم Door Open Time را به اندازه دلخواه تنظیم کنید.
یکی دیگر از عیب های شایع در درب های اتوماتیک این است که با تأخیر بسته می شوند. دلیل به وجود آمدن این امر اشکال در سیم کشی مدار ایمنی است. برای رفع این مشکل می توانید دوشاخ درب اتوماتیک کابین آسانسور را چک کنید.


- درب نیمه اتوماتیک

این نوع درب نیمه اتوماتيک آسانسور به وسیله نیروی مکانیکی که توسط مسافر وارد می شود باز و بسته می شود. از درب نیمه اتوماتیک که به صورت لولایی است بیشتر برای درب طبقات استفاده می شود و برای درب کابین بیشتر از نوع درب تمام اتوماتیک آسانسور استفاده می شود.
تقسیم بندی درب آسانسور براساس باز و بسته شدن
 
نوع دیگر تقسیم بندی درب اتوماتیک آسانسور براساس نوع باز و بسته شدن آن صورت می گیرد. به طور کلی درب آسانسور را براساس باز و بسته شدن به ۴ دسته تقسیم بندی می کنند.

درب اتوماتيک آسانسور دیارا از قدیمی ترین نوع درب آسانسور است. از این درب بیشتر در آسانسورهای با فضای محدود ( بیشتر برای آسانسورهای با عرض ۸۰، ۷۰ و ۹۰ سانتی متر) استفاده می شود. از اجزای این درب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کنتاکت
- دیکتاتور
- لولا
- دستگیره
- لته
- چهارچوب


درب عمودی

از این درب اتوماتیک آسانسور بیشتر برای آسانسورهای باربری استفاده می کنند. این درب به صورت عمودی از پایین به سمت بالا و برای بسته شدن از بالا به سمت پایین جمع می شود. برای باز و بسته شدن این نوع درب می توان هم از نیروی مکانیکی و هم از نیروی الکترومکانیکی استفاده کرد.


درب کپسولی

این نوع درب اتوماتیک آسانسور به صورت یک طرفه باز و بسته می شود. این درب ها نسبت به درب های لولایی سریع تر باز و بسته می شوند.


درب سنترال

این درب اتوماتیک آسانسور از دو لنگه مجزا تشکیل شده اند که در هنگام بسته شدن به صورت مماس در کنار هم قرار می گیرند و در زمان بازشدن دو لنگه از هم باز شده و به دو طرف می روند و درب از وسط باز می شود.



 سرویس درب تمام اتوماتیک سخت است!
بیشترین میزان کارکرد در آسانسور متعلق به درب آسانسور است به همین دلیل بیشترین میزان خرابی نیز متعلق به درب آسانسور است. سرویس کردن درب آسانسور دارای اهمیت زیادی است.

سرویس آسانسور شامل موارد زیر است:
- بازدید از کفشک های زیر درب و سرویس کردن آن
- بازدید از نحوه کارکرد مکانسیم سر درب ها و مطمئن بودن از کارکرد هماهنگ درب کابین
- بازدید از عملکرد قفل درب آسانسور و اطمینان از کارکرد صحیح آن
- بررسی و نحوه بسته شدن درب و مطمئن شدن از عدم وجود صدا در هنگام باز و بسته شدن درب و حرکت روان آن
- در هنگام سرویس آسانسور فنر درب را تنظیم کنید.

 



 مزیت های استفاده از درب‌های اتوماتیک آسانسور

درب اتوماتيک آسانسور دارای مزایای بسیاری میباشد. بعد از آشنایی کلی با انواع درب های اتوماتیکی که می توان برای آسانسور ساختمان های مختلف از آن ها استفاده کرد، می توان به برخی مزیت های کاربرد درب اتوماتیک برای آسانسور نیز اشاره کرد. استفاده از درب های اتوماتیک آسانسور در سازه های مدرن تر موجب افزایش کارایی و امنیت آسانسور ها شده است. این درب ها سرعت بسیار بالا تری دارند و سر و صدای آن ها در زمان جا به جایی افراد در کابین آسانسور بین طبقات، بسیار کم است.

از طرفی استفاده از این درب ها به نسبت راحت تر است. زیبایی و مدرن بودن از دیگر مزیت های درب‌های اتوماتیک آسانسور است. افزایش امنیت و بهبود کاربری درب هایی که از نوع اتوماتیک هستند هم از دیگر مزیت های قابل توجه درب های اتوماتیک است.


معایب درب های اتوماتیک آسانسور

درب آسانسور دارای معایبی نیز میباشد و در کنار مزیت های ذکر شده برای استفاده از درب آسانسور این درب ها در مواردی مشکلاتی نیز دارند. خصوصا اگر در زمان انتخاب و خرید آن ها به اصول ایمنی، نوع ساختمان و میزان فضا و تردد آن توجه نشود. از طرفی اگر نصب و راه اندازی درب های اتوماتیک به درستی انجام نشود، به هم خوردن تنظیمات این درب ها یا بروز برخی نقص های فنی در این درب ها کار را برای ساکنین مشکل می کند.

برای انتخاب درب آسانسور باید دقت زیادی به خرج داد، چرا که استفاده از درب های نامناسب و بی کیفیت می تواند علاوه بر هدر دادن هزینه، امنیت ساکنین را هم به خطر بیاندازد. مشکلاتی نظیر از کار افتادن چشمی آسانسور یا به خوردن تنظیمات از جمله معایب درب های اتوماتیک است.

نصب و راه اندازی این درب آسانسور ها نیز به مهارت بسیار بیشتری نیاز دارد و کوچک ترین خطایی می تواند مشکلات عمده ای را به دنبال داشته باشد. به همین دلیل برای انتخاب، نصب، راه اندازی و تعمیر درب‌های اتوماتیک آسانسور حتما از مراکز تخصصی مانند مرکز سخت افزار ایران کمک بگیرید تا از بروز مشکلات جبران ناپذیر جلوگیری کنید.


قیمت درب آسانسور

باید در نظر داشت که:
قیمت روز درب اتوماتيک آسانسور  وارداتی به دلیل بهره گیری از فناوری و تکنولوژی بسیار پیشرفته، استفاده از مواد مرغوب و با کیفیت بالا مطمئنا از قیمت روز درب آسانسورهای تولید داخلی همواره بیشتر می باشد.
علاوه بر درب های آسانسور که باید دارای کیفیت بالایی باشند، دیگر قطعات بکار گرفته در صنعت آسانسور نیز باید دارای استاندارد باشند.


عوامل موثر بر قیمت درب آسانسور

قیمت درب اتوماتيک آسانسور با توجه به سایز درب های آسانسور که از پر فروش ترین سایز درب ها می‌توان به سه سایز 70 و 80 و 90 اشاره کرد متفاوت است. و از عوامل موثر دیگر بر قیمت درب آسانسور می‌توان به برند درب و نوع درب های آسانسور اشاره کرد که قیمت درب های آسانسور تمام اتوماتیک نسبت به درب های نیمه اتوماتیک گران تر است.

درب‌های طبقات مشهود‌ترین بخش بیرونی آسانسور می‌باشند و علاوه بر ایمنی، جنبه‌ی زیبایی نیز دارند. به همین منظور در طراحی آنها از مواد مختلف از جمله آهن، استیل، شیشه ای و... در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف استفاده می‌گردد تا با معماری بنا هماهنگ گردند.

ارتفاع درب طبقات معمولا ۱۹۵ سانتی‌متر است. درب‌های نیمه‌ اتوماتیک حتما باید دارای شیشه جهت نمایش حضور کابین در طبقه باشند. در انتخاب و طراحی درب کابین توجه به حداقل زمان باز و بسته شدن و عرض مناسب بسیار ضروری می‌باشد. در طراحی آسانسور با توجه به معماری بنا می‌توان برای کابین یک درب یا دو درب(مجاور یا متقابل) در نظر گرفت. قبل از خرید لوازم آسانسور می‌توانید از پشتیبانی فنی کلمان مشاوره تخصصی دریافت کنید.

به درب هایی که در یک راستا باز و بسته می شوند (چپ یا راست) و با داشتن مکانیزم(که در اصطلاح کمان درب باز کن و متعلقات درب لولائی ) را باز می کند درب کابین نیمه اتوماتیک می گویند (به دلیل آنکه این مکانیزم فقط قفل درب طبقه لولائی را باز می کند و باید درب طبقه آسانسور را با دست باز شود نیمه اتوماتیک می نامند). و مکانیزم بازشدن آن به سه دسته تقسیم بندی می شوند؛ چپ باز شو ؛راست بازشو،مرکز بازشو (سنترال)

 --

 


قیمت درب نیمه اتوماتیک آسانسور عرض 70
مشخصات و قیمت انواع مدل درب آسانسور

درب اتوماتيک آسانسور دارای عرض درب لته 4 سانتی متر درب طبقه و کابین تک لته سانترال دو لته 210 میلی متر می باشد درب طبقه و کابین دو لته سنترال چهار لته (سینوسی) 300 میلی متر درب طبقه و کابین سه لته سنترال شش لته 390 میلی متر برخی از درب های طبقه که به صورت دو تیکه می باشند.یا به عبارتی مکانیزم حرکتی آن را نیز از درب طبقه جدا کرد و دوباره سر جای خود قرار داد.

مانند درب های سلکوم عرض بیشتری را اشغال می کنند . با سیستم لته عرض کم – کاربر فضای بیشتری در چاهک آسانسور دارد . یا به عبارتی  دیگر به کاربر اجازه ساخت کابین بزرگتر را می دهد. در درب های اتوماتیک  حفاظ جلوی درب کابین یا طبقه لته می نامند. که می تواند شیشه یا فلز یا موادی که در برابر آتش سوزی و ضربه مقاومت لازم  را دارا باشد.درب های اتوماتیک طبقه و کابین به دلیل این که در یک راستا حرکت دارند از نظر عرض جای کمتری از درب های لولائی و دری اتوبوسی آسانسور اشغال می کنند.
قیمت روز درب آسانسور 1401 چقدر است؟
با توجه به نوسانات اخیر ارز در سال 1399 و ادامه آن در سال 1400 درج قیمت روز همه ی مدل های درب آسانسور در سایت گروه دیارا امکانپذیر نمی باشد لذا برای اطلاع با همکاران ما تماس بگیرید.


بهترین درب آسانسور

خرید درب اتوماتيک آسانسور را میتوانید شما از طریق مجموعه دیارا اقدام کنید تا در کمترین زمان بهترین قیمت درب آسانسور دیارا را کسب کنید .

درب ها ورود و خروج به آسانسور هستند و بطور مداوم مورد استفاده قرار می گیرند و از این رو باید مستحکم باشند و باید در مدت زمان استفاده توسط سرویسکاران تست شوند تا خرابی های آنها کاهش یابد . درب های برق کار شده ، از موتورهای دوّار برای باز و بسته کردن درب ها استفاده می کنند. برای اینکه بتواند کل سیستم درب به طور قابل اعتماد کار کند ، هر قسمت از این مکانیزم باید قابل اطمینان باشد. با توجه به نوسانات شدید بازار در سال1400 که دلار به 28 هزار تومان و یورو 33 هزار تومان رسید قیمت درب های ایرانی و خارجی هم تحت تاثیر این افزایش قیمت دلار ، افزایش داشت.



قیمت بهترین درب آسانسور

قیمت بهترین درب آسانسور با توجه به افزایش قیمت آهن آلات و ورق قیمت درب های آسانسور چیزی در حدود 2 میلیون و 500 هزار تومان و قیمت درب اتمات آسانسور کشویی تلسکوپی سانترال عرض 80 سانتیمتر چیزی در حدود 5 میلیون و 500 تومان می باشد برای اطلاع از قیمت های روز درب های معمولی و طرح دار آسانسور می توانید با ما در ارتباط باشید.



درب آسانسور کشویی | فروش درب اتوماتیک آسانسور

درب آسانسور کشویی در حال حاضر در بسیاری از پروژه های نصب و راه اندازی آسانسور مورد استفاده قرار می گیرد.برخی از سازندگان ساختمان از درب های کشویی و برخی دیگر از درب های لولایی استفاده می نمایند.گروه دیارا به عنوان نمایندگی فروش برندهای معتبر درب آسانسور ، این محصول را به صورت مستقیم و بدون واسطه به سراسر کشور عرضه می نماید.

 

 


درب آسانسور کشویی

زمانی که از درب های اتوماتیک آسانسور در نصب و راه اندازی آسانسور استفاده می گردد.
از دو مدل درب استفاده می گردد .
یکی درب آسانسور کشویی یا تلسکوپی و دیگری درب آسانسور سانترال است.باید به این نکته توجه نمود درب کشویی از یک سمت به طرف دیگر باز می گردد.در صورتی که درب آسانسور سانترال از وسط به دو سمت باز می گردد.
درب های آسانسور به صورت راست باز شو و چپ باز شو طراحی می شوند.و در پروژه های مختلف نصب و راه اندازی آسانسور مورد استفاده قرار می گیرند.در حال حاضر اکثر نیاز کشور به صورت درب آسانسور داخلی تامین می گردد.
خوشبختانه در کشور در تولید درب آسانسور اتوماتیک شرکت های معتبر و مطرحی به فعالیت می پردازند.این شرکت ها درب آسانسور کشویی و سانترال را تولید و به بازار کشور عرضه می نمایند.درب های آسانسور در مرحله ریل گذاری نصب و راه اندازی می گردند و چون وظیفه امنیت افراد را برعهده دارند از اهمیت بالایی برخوردارند.

باید دانست:
درب آسانسور کشویی نسبت به درب سانترال بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.معمولا درب آسانسور یا به صورت درب لولایی برای طبقات و درب نیمه اتوماتیک برای کابین استفاده می شود و یا به درب طبقات و کابین به صورت تمام اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد.


نصب درب آسانسور کشویی

در نصب درب آسانسور کشویی بایستی از یک پارامتر سه بعدی استفاده نمود.
معمولا پارامترها را با نام های X- Y و Z در نظر می گیرند.
فرض کنید پارامتر z محور عمودی (بالا،پایین) باشد.
طبیعتا این پارامتر توسط خود کارفرما تعیین می گردد.
چرا که این، همان کف تمام شده طبقات است. در واقع کارفرما با تعیین فاصله عمودی درب آسانسور طبقه با کف طبقه در راستای محور z ، یکی از پارامترهای سه بعدی را معلوم می سازد. دو پارامتر دیگر یعنی x و y به ترتیب فواصل محور (چپ / راست) و (عقب / جلو) می باشند. پارامتر x را دو عدد آکس (مرکز) درب طبقه تا ریل راست کابین و آکس درب طبقه تا ریل چپ کابین معلوم می سازد.
این ، همان محور چپ و راست در راستای عرض چاه آسانسور است. مجهول سوم در اینجا پارامتر y یا همان راستای عمقی چاه آسانسور است، طبیعتا این مجهول را فاصلۀ راستای درب طبقه تا راستای ریلهای کابین درب آسانسور معلوم می سازد.

باید دانست :
درب های آسانسور در برندهای مختلف طراحی می شوند و در صنعت آسانسور مورد استفاده قرار می گیرند.
گروه دیارا قیمت موتور آسانسور ایتالیایی را در اختیار سازندگان ساختمان قرار می دهد.


درب آسانسور دیارا

درب اتوماتيک آسانسور دیارا یکی از شناخته شده ترین درب های کابین آسانسور  و درب طبقه آسانسور در سطح کشور است که دارای کیفیت و طراحی منحصر به فردی است. این درب اتوماتیک آسانسور با سال ها سابقه تولید و بهبود روند کیفیتی جایگاه مطلوبی در سطح کشور پیدا کرده است. در اکثر پروژه های انبوه سازی از درب دیارا استقبال شده است.  شما می توانید این درب را با مناسب ترین قیمت از گروه دیارا تهیه نمایید.


درب اتوماتیک آسانسور دیارا

در آسانسور از دو نوع درب استفاده می گردد :
1- درب کابین آسانسور
2- درب طبقه آسانسور
همانطور که می دانید درب کابین آسانسور ، بر روی کابین آسانسور سوار می گردد و در هر دستگاه آسانسور تنها از یک درب کابین استفاده می گردد.درب طبقات آسانسور در هر ایستگاه از آسانسور مورد استفاده قرار می گیرد و به تعداد ایستگاه درب طبقه بایستی نصب گردد.درب طبقات و کابین اتوماتیک آسانسور در دو نوع تلسکوپی و سانترال طراحی می گردند.درب تلسکوپی آسانسور از یک سمت باز می گردد و درب سانترال از وسط به دو سمت باز می گردد.

درب آسانسور علاوه بر نقش تزیینی ، نقش ایمنی در کابین آسانسور را ایفا می نمایدبنابراین از اهمیت ویژه ای برخوردار است.و در صورت عدم تنظیم صحیح و سهل انگاری در نصب می تواند ایمنی افراد را به مخاطره بیندازد.

درب آسانسور دیارا ، ساخته شده در داخل کشور و یکی از درب های اتوماتیک آسانسور پر طرفدار در سطح کشور است.این درب اتوماتیک با تنوع لازم در عرض (60 تا 360 سانتیمتر) و ارتفاع (2 تا 3 متر) به بازار عرضه شده است .
درب ها به رنگ الکترو استاتیک بوده و در صورت نیاز مشتری می توان آن را استیل نمود.از ویژگی های بارز این درب آسانسور تشخیص خودکار مانع و هشدار به تابلو فرمان آسانسور است .این درب با حرکت نرم و آهسته در هنگام باز و بسته شدن در کشور دارای جایگاه خاصی است.


 ویژگی های درب آسانسور دیارا

درب آسانسور از ورق فولادی  به ضخامت 5/1 میلیمتر ساخته شده است.از نکاتی که در مورد این درب آسانسور حائز اهمیت است داشتن حرکت نرم و بدون صدا با سیستم محرکه تسمه ای و موتور DC و کنترل سرعت موتور به روش PWM است.
این درب با  تنظیم جداگانه سرعت تند و کند ، تنظیم جداگانه سرعت بازشو و بسته شو و تشخیص خودکار مانع و هشدار به تابلو فرمان آسانسور یکی از بهترین درب های آسانسور در سطح کشور شناخته می شود. حرکت آهسته در زمان باز و بسته کردن کمان و قفل و داشتن منبع تغذیه سوئیچینگ با ولتاژ ورودی و ولتاژ خروجی از دیگر ویژگی های این درب آسانسور است.


استاندارد درب های دیارا

درب اتوماتيک آسانسور یکی از مهم ترین مشخصه های داشتن کیفیت برای هر محصولی عبور از فرایند استاندارد است. درب دیارا دارای گواهینامه استاندارد ، از سازمان استاندارد کشور و منطبق با استاندارد EN81 طراحی گردیده است.این درب با امکان روکش استیل زنگ نزن برای لنگه دربها با طرحها و رنگ های مختلف به بازار عرضه شده است.
امکان نصب برد کنترل میکروپروسسوری به همراه اینکودر ومحاسبه خودکار نقاط دوراندازی متناسب با سرعت تنظیم شده توسط افراد از دیگر ویژگی های این درب اتوماتیک آسانسور در کشور است.

درب اتوماتیک آسانسور دیارا با امکان اتصال مستقیم پرده نوری ،کمان بلند 40 سانتیمتری برای باز کردن درب قبل از رسیدن به طبقه و سردرب بلند برای کابینهای با ارتفاع زیاد در بازار روز آسانسور در کشور سهم قابل توجهی پیدا نموده است.

 


بهترین درب اتوماتیک آسانسور

درب اتوماتيک آسانسور در انواع مختلفی تولید می شود
امروزه درب اتوماتیک بیشترین استفاده را دارد.
این درب بصورت نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک توسط شرکت های متعددی در کشور طراحی و ساخته می شود. لقب بهترین درب اتوماتیک آسانسور به دربی داده می شود که بهترین عملکرد را هنگام باز و بسته شدن داشته باشد و در حفظ جان مسافرین بهترین نقش را ایفا کند.
درب اتوماتیک آسانسور با معرفی برند های مختلفی وارد بازار شده است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

یک آسانسور ایده آل باید دارای بهترین درب اتوماتیک آسانسور باشد. چرا که درب در آسانسور نقش مهمی دارد. برای ایجاد امنیت کامل و سریع تر شدن عمل رفت و برگشت آسانسور درب اتوماتیک بهترین گزینه است.

این نوع درب با سرعت بیشتری نسبت به درب های لولایی باز و بسته می شود. نصب بهترین درب اتوماتیک آسانسور در قیمت نهایی آسانسور تأثیر بسزایی داشته و سطح امنیت و کیفیت و کلاس آسانسور و ساختمان را بالا می برد.
برای تهیه بهترین درب اتوماتیک آسانسور تنها به گروه دیارا مراجعه نموده و خدمات ما بهره مند شوید.

 

 

 

پنج شنبه, 13 -2664 ساعت 08:12

برد سردرب سلکوم

برد سردرب سلکوم

 

کاتالوگ درب سلکوم ایتالیاقیمت برد سردرب آسانسور | قیمت برد درب آسانسور | پشتیبانی درب سلکوم | نحوه تنظیم درب سلکوم | تنظیمات درب سلکوم پلاس | راهنمای نصب درب سلکوم | نقشه سیم کشی درب سلکوم

 

مشاوره و خرید با کارشناسان گروه صنعتی دیارا: 02146839105 - 02146839106 - 09128508137

 

 

برد سردرب سلکوم

برد درب سلکوم محصول گروه صنعتی دیارا می باشد که فرمان دهنده درب های کابین آسانسور با مارک سلوم نیز می باشد و تمامی خدمات و تعمیرات تخصصی انواع برد سردرب سلکوم در مجموعه ما قابل انجام است.

 

قیمت برد سردرب آسانسور

برد سردرب سلکوم یکی از قطعات جانبی درب آسانسور میباشد که بر روی درب های کابین اتوماتیک و نیمه اتوماتیک مورد استفاده میباشد این وسیله وظیفه تنظیم سرعت باز و بسته شدن درب مورد استفاده است و برد سردرب سلکوم در گروه صنعتی دیارا طراحی شده است.باید بدانید که این برد سردرب سلکوم قابلیت نصب بر روی برخی دیگر از برندهای درب آسانسور ساخته شده در کشور را دارا میباشد و گروه صنعتی دیارا این محصول را با قیمت مناسب به سراسر کشور کرده است برای دانستن قیمت برد سردرب سلکوم با کارشناسان متخصص ما تماس حاصل فرمایید.


برد سردرب آسانسور

برد سردرب سلکوم  از قطعات جانبی درب های آسانسور میباشد که در مرحله ساخت درب در کارخانه ، بر روی درب های کابین نیمه اتوماتیک و اتوماتیک گذاشته می شود بر روی برد سردرب سلکوم گروه صنعتی دیارا کلیدهایی فراهم آمده است که می توان به واسطه آنها فرمان هایی در خصوص سرعت درب ها به آن فرمان داد.


تنظیمات پیش فرض برد سردرب سلکوم

برای برگرداندن برد سردرب سلکوم به حالت تنظیمات اولیه ابتدا نیاز است:
- درایو را خاموش نموده و برد سردرب سلکوم را روشن کنید.
- پس از دو ثانیه از شنیدن صدای بوق کلید را رها نمایید.برد به حالت تنظیمات پیش فرض برمی گردد.به این نکته توجه نمایید که برد سردرب سلکوم گروه صنعتی دیارا جزء شناخته شده ترین برندهای تولیدی درب اتوماتیک آسانسور در کشور شناخته می شود.که از کیفیت بالایی برخوردار است. برد سردرب سلکوم مطابق با این درب طراحی شده است.

 


تنظیمات سرعت برد سردرب سلکوم چگونه انجام می گیرد

در هر مرحله از حرکت درب با فشار دادن کلید speed به سمت مثبت یا منفی می توان نسبت به کم یا زیاد نمودن سرعت درب اقدام نمود.سیستم برد درب بر روی درب کابین نصب می شود. تنظیم سرعت باز و بسته شدن درب ها توسط این سیستم انجام می گیرد. شما می توانید قیمت برد سردرب سلکوم گروه صنعتی دیارا را از با مشاوره با متخصصان ما استعلام بگیرید.

عملکرد صحیح برد سردرب سلکوم را چگونه تست نماییم

درایو را بایستی در حالت اوتو قرار داده ، سیم های فرمان را از ترمینال 9 و 10 باز کرده ، به وسیله یک سیم این 2 ترمینال را به هم پل نمایید.با گذاشتن پل در بسته می شود.و با برداشتن پل درب باز می شود.
 برد سردرب سلکوم گروه صنعتی دیارا مطابق با درب کابین اتوماتیک و نیمه اتوماتیک طراحی شده است و به عنوان یکی از قطعات جانبی درب محسوب می گردد.

 

نکاتی درباره برد سردرب سلکوم

- کلید OFF/ON برای روشن یا خاموش کردن برد مورد استفاده قرار می گیرد.
- برد سردرب سلکوم دارای یک فیوز نیز هست.
- یک کلید سه حالته OPEN، CLOSE و AUTOMAT بر روی برد سر درب تعبیه شده است.که در حالت CLOSE درب بسته میشودو در حالت OPEN درب باز شده ودر حالت AUTOMAT درب مستقیما از تابلو فرمان دستور می پذیرد.
- یک کلید با نام KP بر روی برد تعبیه شده است که حساسیت درب هنگام بسته شدن را عهده دار میباشد.
- با کلید SPEED سرعت باز و بسته شدن درب تنظیم می شود.

 

 

 

تنظیم درایو برد سردرب سلکوم


برد سردرب سلکوم ،درب کابین سلکوم هایدرا پلاس “Hydra PLUS” یکی از درب های زیر مجموعه شرکت ویتور آلمان از برند شناخته شده SELECOM میباشد در سیستم این دربها تعدادی ترمینال روی برد درایو موتور سر درب وجود دارد که در زیر به نحوه سیم کشی و تشریح این ترمینالها پرداخته میشود.
 
برد سردرب سلکوم(ویتور)


در برد سردرب سلکوم توضیحات اتصالات :
X1 (پایین برد)- ورودی ها
X2 (سمت راست پایین برد)- خروجی ها
X3 (سمت چپ برد)- سیم پیچ ثانویه ترانسفورماتور
X4 (وسط برد)- موتور
X5 (سمت چپ برد)- منبع باتری
X8 (سمت چپ پایین برد)- رابط rs485 برای WPt (ابزار برنامه نویسی Wittur)
X10 (وسط برد)- انکدر موتور
X12 (پایین برد)- ترمینال ورودی آهنربای مرجع انتهای درب می باشد
X15 (پایین برد)- گیرنده فتوسل پرده ای (پرده نوری)
X16 (پایین برد)- فرستنده فتوسل پرده ای (پرده نوری)
X40 (وسط برد)- دکمه های تست درایو
X60 (سمت راست برد)- افزونه

 

شنبه, 21 بهمن 1402 ساعت 09:51

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم | درب اتوماتیک آسانسور ویتور | کاتالوگ درب سلکوم | درب آسانسور سلکوم ایتالیا | نمایندگی درب سلکوم | تنظیم درب سلکوم | ابعاد درب سلکوم | قیمت برد سردرب سلکوم آسانسور

 

مشاوره و خرید با کارشناسان گروه صنعتی دیارا: 02146839105 - 02146839106 - 09128508137

 

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم
درب سلکوم

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم کمپانی ویتور با یک شبکه گسترده ای از نمایندگان فروش در بیش از ۵۰ کشور در سراسر جهان و پوشش و نیروی کار بیش از ۳۰۰۰ نفر دارد . کارخانه مرکزی در آلمان می باشد و نمایندگی های این شرکت در تمام کشورهای دنیا از جمله ایتالیا ترکیه چین اسپانیا و … وجود دارد. درب اتوماتیک آسانسور سلکوم این شرکت سایر قطعات آسانسور را با برند ویتور به سرتاسر جهان ارائه می دهد . گروه صنعتی دیارا انواع درب اتوماتیک آسانسور سلکوم تولید ایتالیایی ترکیه چین و ایران اعم از طبقه و کابین ، تلسکوپی و سانترال را برای ارائه به مشتریان عرضه میکند.

 

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم
 


قیمت و خرید درب اتوماتیک آسانسور سلکوم

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم در سال های اخیر بعلت تحریم های یکجانبه آمریکا بر ایران واردات درب اتوماتیک آسانسور سلکوم اصلی با محدودیت شده اند که این مشکل باعث شد تا قیمت این درب در سال 1397 تا 100 در صد و در سال 1398 تا 200 درصد نسبت به سال 1396 افزایش پیدا کند. با شروع تحریم های شدید در ایران تولید کنندگان داخلی که تا قبل از این تحریم ها به وارد کردن این درب اتوماتیک آسانسور سلکوم مشغول بودند ترجیح دادند تا تولید نمونه مشابه داخلی بسازند بطوری که امروزه در هر شهری از کشورمان حداقل یک تولید کننده درب اتوماتیک آسانسور سلکوم هست که مشابه درب سلکوم تولید میکند ( هرچند که امکان دارد برخی از این مدل درب اتوماتیک آسانسور سلکوم کیفیت پایینتری خواهند داشت)

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم را از گروه صنعتی دیارا با سه سال گارانتی معتبر میتوانید خریداری نمایید. سابقه بیش از پانزده ساله ما در صنعت آسانسور نشان از ارائه خدمات حرفه ای و بموقع درب های سلکوم را خواهد داشت.

 

درب سلکوم ایتالیا

 

قیمت و خرید انواع درب سلکوم ایتالیا

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم بطور معمول در کمپانی بزرگ ویتور تولید و در دنیا پخش می کنند و همچنین می توان گفت بروزترین و پیشرفته ترین مدل درب اتوماتیک آسانسور سلکوم تا به امروز بوده است و با تولید مدل های جدیدتر در سال میلادی 2020 و در سال آینده بازار دنیا را در دست خواهد داشت. از مزایای درب اتوماتیک آسانسور سلکوم می توان به  انعطاف پذیر و قابل اعتماد بودن، طیف گسترده ای از تنظیمات ، امکان ارضاء هر یک از برنامه های کاربردی با درجه بالایی از شخصی سازی اشاره نمود . درب اتوماتیک آسانسور سلکوم با یکسال گارانتی معتبر گروه صنعتی دیارا ارائه می شود.


مزایای خرید و نصب درب اتوماتیک آسانسور سلکوم:

   -  زمان مونتاژ سریع
   -  غلطک های مکانیزم با سر و صدای خیلی کم
   - دسترسی آسان برای تعمیر و نگهداری قطعات آسانسور
   - خدمات پس از فروش قطعات یدکی توسط گروه صنعتی دیارا
   - بسته بندی مدولار کارتن . تمام مواد بسته بندی قابل بازیافت هستند
   - رعایت استانداردهای EN81-20 / 50  با EN81-58 E120 و EW60
   - با روکش رنگ مطابق با استاندارد
   - درب های انعطاف پذیر و قابل اعتماد
   - طیف گسترده ای از تنظیمات پیشرفته درایو درب
   - درب هایدرا با هایدرا پلاس سازگار با محیط زیست
   - قابل استفاده در ساختمان های مسکونی تا اداری و تجاری
   - بروز ترین درب حال حاظر در دنیا
   - پر فروش ترین درب آسانسور
   - بصرفه ترین درب آسانسور از لحاظ قیمت متناسب با کیفیت آن

 

گالری مدل هایدرا

 

 

 

قیمت و خرید انواع درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترکیه

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترکیه به دو صورت در گروه صنعتی دیارا ارائه می شوند:
1- درب اتوماتیک آسانسور سلکوم بصورت پک کامل تولید ترکیه

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم در انواع سایزها بصورت کامل در ترکیه تولید میشود و وارد کشورمان خواهد شد که در بسته بندی شیک و مطمئن ارائه می گردد.
2- درب اتوماتیک آسانسور سلکوم مکانیزم ترکیه و لته ها تولید ایران
درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ، مکانیزم شان در ترکیه تولید و وارد می شود ولی لته ها با انواع سایزها در ایران ایجاد میشود و داخل پک قرار خواهد گرفت.
قیمت درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترکیه، لته ایران نسبت به پک کامل ترکیه قیمت بسیار مناسبی خواهد داشت و خیلی برای مشتریان مقرون بصرفه خواهد بود. در هر دو حالت فوق درب ها یکسال دارای گارانتی هستند.

درب سلکوم ایتالیا


توضیحات درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترک

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ،در کشور ترکیه طراحی و به تولید انبوه رسیده است.این درب در دو نوع تلسکوپی و سانترال به بازار عرضه می گردد.
درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترک در ابعاد مختلف(۷۰ ، ۸۰ ، ۹۰ ، ۱۰۰ ، ۱۱۰)و ارتفاع های مختلف (۲ و ۲٫۱۰ متر)تولید میگردد و  تزیینات، استیل،  شیشه و رنگ بر زیبایی وتنوع این محصول میافزاید.


کیفیت درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترک

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترک با طراحی زیبا و منسجم برای سریع تر شدن در عملکرد درب و آهسته باز شدن درب های سانترال و درب های تلسکوپی و همچنین با کیفیت مناسب و مطلوب و به دور از هر گونه اشتباه سیستماتیک تولید میگردد و در اختیار مشتریان قرار میگیرد.
این درب اتوماتیک آسانسور سلکوم با نصبی آسان و بدون خطا، با  عملکرد مناسب بر روی کابین آسانسور راه اندازی میشود و با داشتن قابلیت های متعدد از پرکاربرد ترین درب اتوماتیک آسانسور سلکوم محسوب می گردد.


استاندارد درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترکیه

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترک منطبق بر استاندارد های جهانی و با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و امکانات پیشرفته با درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ایتالیا گام برمیدارد و به عنوان، یکی از بهترین سیستم های درب اتوماتیک آسانسور سلکوم دنیا ، با رعایت استاندارد های بین المللی ، از پر کاربرد ترین دربهای اتوماتیک اسانسور در دنیا شناخته شده است.

 درب سلکوم ایتالیا


درب اتوماتیک آسانسور سلکوم

گروه صنعتی دیارا با پرسنل مجرب و متخصص و استفاده از امکانات و تکنولوژی به روز ، در جهت هرچه بهتر شدن خدمات آسانسور در کشور گام برداشته است و با در دست داشتن بسیاری از برندهای مطرح در این صنعت ، توانسته است رضایتمندی بسیاری را به ارمغان بیاورد.


قیمت درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترکیه

با توجه به وارداتی بودن درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ،این دربها نسبت به درب های آسانسور اتوماتیک موجود در کشور دارای قیمت نسبتا بالاتر خواهند اشت و همچنین البته کیفیت بالاتری دارند.این درب اتوماتیک آسانسور سلکوم با الگو قراردادن درب سلکوم ایتالیا می تواند جایگزینی مناسب برای درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ایتالیا محسوب گردد.


چگونه می توانیم درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترک به صورت اصلی خریداری نمائیم؟

درب اتوماتیک آسانسور سلکوم ترک که از پر کابردترین درب های موجود در بازار به می باشد که دارای از اهمیت بسیار برخوردار است که باید به آن توجه نمود و همین تقاضای متعدد باعث شده است که نظر دلال ها را هم به سمت خود جلب نماید که متاسفانه به خاطر وارداتی بودن عرضه این کالا را برای آنها راحتتر کرده است و با مونتاژ این درب اتوماتیک آسانسور سلکوم و کاهش کمی از قیمت که به نفع خودشان میباشد نه مشتریان، نظر خریداران را جلب مینماید و کالای تقلبی را به جای اصلی بفروش میرساند.
ما در گروه صنعتی دیارا با داشتن کادری مجرب و توانمند به شما این اطمینان را میدهیم که کالایی با کیفیت و ضمانت و اصلی را ارائه خواهیم داد و رضایت شما عزیزان که جز اهداف اصلی این مجموعه است را جلب می نماییم.


 

درب سلکوم ایتالیا


درب اتوماتیک آسانسور ویتور

درب اتوماتیک آسانسور ویتور در حین داشتن امنیت باید ظاهر بسیار مناسبی نیز داشته باشد از این رو باید پیش از عرضه آن به این دو فاکتور خوب توجه نماییم. پس از آن مرحله نصب میباشد که بسیار حائز اهمیت بوده است و باید با دقت کافی توسط نصاب ماهر انجام گیرد  درب آسانسور اتوماتیک ویتور HR ، یکی از محصولات ویتور آلمان هست که از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.


انواع درب اتوماتیک آسانسور

درب اتوماتیک آسانسور ویتور نیز همانند سایر درب ها دارای مدل های متفاوت و متنوعی هستند که از این بین می توان به درب اتوماتیک آسانسور ویتور نیمه اتومات و درب های تمام اتومات اشاره نمود که هرکدام از آن ها با توجه به نوع عملکردشان کارایی متفاوتی دارند.


درب اتوماتیک آسانسور ویتور

1-  درب های نیمه اتومات :

درب اتوماتیک آسانسور ویتور نصب شده در طبقات به صورت کاملا لولایی بوده است (یعنی با دست باز و بسته خواهد شد) و درب کابین از نوع اتوماتیک (به طور یقین تلسکوپی یا اتوبوسی) میباشد، بنابراین یک درب با دست و درب اتوماتیک آسانسور ویتور دیگر به صورت اتوماتیک باز و بسته می شود به این درب ها درب های نیمه اتوماتیک میگویند.


2- درب های تمام اتومات :

درب اتوماتیک آسانسور ویتور در این سیستم درب های طبقات نصب شده و هر دو در به صورت کامل و تمام اتوماتیک میباشند.


انواع درب اتوماتیک آسانسور ویتور لولایی

درب اتوماتیک آسانسور ویتور لولایی  از درب های نیمه اتوماتی میباشد که در دو محصول ایرانی و وارداتی در بازار کار عرضه میگردد، درب اتوماتیک آسانسور ویتور لولایی در مدل لته سنگین با ورق 2 میل که این محصول نیز در عرض های بازشو 70، 80 و 90 موجود میباشد. البته رنگ بندی خاصی نیز برای این محصول در نظر گرفته شده است .

درب اتوماتیک آسانسور ویتور لولایی وارداتی دارای مشخصه های زیر است:

- دارای تمامی تجهیزات (قفل و دیکتاتور و فنر درب) مخصوص به خود
- دارای لولای بلبرینگی
- دارای لته های توپر با تزریق فوم درون لته ها
- موجود در عرض های مختلف 70 ، 80 ، 90
- ظاهر فوق العاده زیبا و شیک در بین درب اتوماتیک آسانسور ویتور لولایی موجود در ایران
- عدم تفاوت در قفل دربهای چپ و راست
- عایق صدا به طوری که مانع از انتشار صدای داخل چاه آسانسور در طبقات می گردد.
- وزن سنگین درب و استحکام فوق العاده بالا

 

درب سلکوم ایتالیا


ویژگی های درب کابین ویتور wittur

- درب اتوماتیک آسانسور ویتور دارای نصب سریع و آسان درب کابین ویتور بر روی کابین آسانسور
- تمامی اجزا بر اساس ترتیب مونتاژ بسته بندی شده است. لوازم هر جز در بسته های جداگانه قابل دسترسی میباشند
- درب اتوماتیک آسانسور ویتور با نصب راحت و بدون خطا و قطعات از پیش مونتاژ شده میباشد مانند:سیل پا خور و نصب چهار چوب آن بدون نیاز به جعبه ابزار پیشرفته میباشد
- قابلیت تست گرفتن مکانیزم سردرب اتومات کابین میباشد
- درب اتوماتیک آسانسور ویتور طراحی یکپارچه جهت تسریع و آهسته باز شدن درب های سانترال و درب های تلسکوپی جهت ممانعت از ایجاد هر گونه اشتباه است
- درب اتوماتیک آسانسور ویتور به گونه ای طراحی میشود که تنظیمات اضافی آن حذف گردد.
- نصب درب اتوماتیک آسانسور ویتور توسط یک نصاب شامل بیرون آوردن از جعبه میباشد و مونتاژ و نصب حداکثر 60 دقیقه زمان میبرد و برای درب طبقه ویتور 48 دقیقه پیش بینی میشود.

 


خرید و فروش درب اتوماتیک آسانسور ویتور

می توانید با مشاوران گروه صنعتی دیارا در ارتباط باشید تا در کمترین زمان ممکن و به صورت کاملا رایگان از مشاوره های تخصصی مجموعه ما استفاده نمایید.

 --درب سلکوم ایتالیا


کاتالوگ درب سلکوم

کاتالوگ درب سلکوم برای بهتر و دقیق تر بودن نصب آسانسور باید از مشخصات فنی قطعات آسانسور آگاه باشیم تا بتوانیم هم در طراحی درب سلکوم و هم نقشه کشی آسانسور از آنها استفاده نماییم و هم اینکه می توان در انتخاب کردن قطعات مناسب آسانسور نیز از این مشخصات فنی و کاتالوگ درب سلکوم استفاده نماییم و بهترین قطعات را برای آسانسور مربوطه انتخاب نماییم. در این بخش ما کاتالوگ درب سلکوم بسیاری از قطعات مهم آسانسور با برندهای معتبر را گردآوری کرده ایم که شما می توانید این مشخصات فنی بهمراه کاتالوگ درب سلکوم را دانلود نموده و از اطلاعات آن در نصب آسانسور خود استفاده کنید.

دانلود کاتالوگ مشخصات فنی درب کابین آسانسور هایدرا از شرکت ویتور WITTUR

دانلود کاتالوگ مشخصات فنی درب طبقات آسانسور هایدرا از شرکت ویتور WITTUR


درب سلکوم
 

درب آسانسور سلکوم ایتالیا
درب سلکوم ایتالیا (Elevator landing door selecom)    

درباره شرکت درب سلکوم :

درب آسانسور سلکوم ایتالیا توسط شرکت سلکوم ایتالیا بزرگترین سازنده دربهای اتوماتیک اسانسوردر دنیا (در کارخانجات ایتالیا ، ترکیه ،چین ) و یکی از معتبرترین برندهای جهانی درب اتوماتیک آسانسور سلکوم می باشد. درب اتوماتیک سلکوم با تکیه بر 50 سال سابقه و تجربه این شرکت یکی از بهترین سیستم های درب اتوماتیک آسانسور سلکوم با قفل ایمنی دارای استاندارد از پرکارترین دربهای اتوماتیک اسانسور در دنیا با کمترین میزان گزارشات خرابی هست. درب اتوماتیک آسانسور سلکوم در سایز های 70 ، 80 و  90  موجود هستند.

گروه صنعتی دیارا یکی از تولید کنندگان پیشرو در زمینه قطعات ، ماژول ها و سیستم ها در صنعت آسانسور است. مأموریت ما این است که شریک تجاری شماره یک جهانی و محلی برای اجزای آسانسور ابتکاری از طریق ساخت کلاس جهانی یک مدل عملیاتی سازگار ، سیستم های فناوری اطلاعات و فناوری برای شفافیت و اجرای بی عیب و نقص باشیم.


درب اتوماتیک سلکوم :

- مدل AUGUSTA EVO :
- درب با کیفیت Wittur مقرون به صرفه برای بازار مسکونی است.
- نصب آسان و سریع
- کاهش ابعاد عمق و ارتفاع
- امکان تنظیم سه بعدی برای غلبه بر شفت افست و شرایط میدان نامنظم
- زمان مونتاژ سریع
- کم صدا و عملکرد خوب
- غلطک های مشابه سری HYDRA سر و صدای کم عملکرد را تضمین می کنند
- قابلیت اطمینان و دوام اجزای کلیدی اثبات شده است
- تعمیر و نگهداری آسان
- دسترسی آسان برای قطعات تعمیر و نگهداری
- اجزای مشابه برای نسخه اصلی و جانبی باز
- کاهش سهام و مدیریت قطعات یدکی
- بسته بندی قابل ضبط چندگانه
- بسته بندی مدولار مقوا
- کلیه مواد بسته بندی قابل بازیافت هستند

درب سلکوم


درب طبقه اتوماتیک سلکوم :

نصب آسان و سریع
- رابط در پانل ها: قابل تنظیم سه بعدی
- 45 دقیقه برای یک میلگرد
- کفش پایین نامتقارن
 
راحتی بالا و عملکرد خوب
- کامیون ها ، هماهنگ سازی و غلتک های ضد ضریب صدای کم عملکرد را تضمین می کنند.
- سیستم reclosing یکپارچه
 
نگهداری آسان
- تمام قطعات به راحتی قابل تعویض هستند.
- کلیه مؤلفه ها برای نگهداری آسان هستند.
- کفش های کشویی راهنما برای چک کردن و تعویض آسان
- همه غلتک ها بدون برطرف کردن قسمت های دیگر به راحتی قابل بررسی و حذف هستند.

قابلیت اطمینان
- اجزای خوب آزمایش شده و اثبات شده
- کلیه مواد بسته بندی قابل بازیافت هستند
- قلاب های ضد ریزش در پانل درب برای آستانه (ثبت اختراع)


درب سلکوم مدل Hydra :

درب چند منظوره Wittur است که برای حداکثر انعطاف پذیری برنامه طراحی شده است.
طیف گسترده ای از اعدام ها را می توان با هر نوع کاربرد ، از ساختمانهای مسکونی گرفته تا ساختمانهای اداری و هتلها استفاده نمود.

مزایا:
- درب منعطف و قابل اعتماد
- طیف گسترده ای از تنظیمات و اعدام ها
- طیف کاملی از اتمام ها
- امکان برآورده کردن هر برنامه کاربردی با درجه بالایی از شخصی سازی
- درب فرود Hydra با اپراتور Hydra Plus ، اپراتور Pegasus Plus (ترافیک متوسط) ، Eco Piuma و اپراتور Hydra 3000 Plus (برای ترافیک متوسط پایین) ترکیب شده است


قابل اعتماد و قابل اعتماد
سازه ای مطمئن و مستحکم که برای سیستم های آسانسور پر سرعت و پر سرعت طراحی شده است.

سریع و بی صدا
باز کردن درب سریع و بی صدا ("غلتک های با کارایی بالا" ، ضد وزن خارجی ثابت ، قفل درب نصب شده بر روی یاتاقان).

طرح
طیف وسیعی از راه حل ها و گزینه های طراحی باعث پگاسوس می شود
گزینه ساعت ”سرعت درب را مطابق با ساعت روز تنظیم می کند؛
دخمه پرپیچ و خم در هر دو طرف باز و درب بسته از هوا جلوگیری می کند
تلاطم در لرزه ها.

گالری پگاسوس

 

a1
a2
a3
a4

 

 

 

درب کابین سلکوم ایتالیا Hydra Plus

درب کابین سلکوم ایتالیا  Hydra Plus یک سیستم در است که با هر نوع کاربرد از ساختمانهای مسکونی گرفته تا ساختمانهای اداری و هتلهای بسیار پرمصرف ، قابل استفاده است.
ساخت و ساز جمع و جور انعطاف پذیری بالایی را نیز برای اهداف نوسازی آسانسور تضمین می کند.

مزایا:

- مدولار ( ترکیب متغیرها بین درایوها و مدلها )
- طیف گسترده ای با 9 نوع درب
- عملکرد صاف حتی با سرعت بالا در درب
- از قبل تنظیم شده و تست شده در کارخانه با عملکردهای خودآموز برای سرعت باز و بسته شدن بار. بر این اساس ما می توانیم نصب سریع و آسان داشته باشیم زیرا دیگر نیازی به تنظیمات اضافی در سایت نیست
- مصرف کم انرژی
- محصول جهانی: Hydra Plus مطابق با استانداردهای EN 81، Pubel، Lift Direct 95/16 / EC است
- طبق قوانین معلولین ، زمان بسته شدن
- تعداد کمی از قطعات باعث کاهش تعداد قطعات یدکی و طول عمر بالا می باشد
- سازگاری با اجزای موجود و قطعات طراحی شده ویژه امکان پذیر میباشد.


نمایندگی درب سلکوم
گروه صنعتی دیارا نمایندگی انواع درب های سلکوم

برای سفارش هر گونه درب اتوماتیک آسانسور سلکوم (ایتالیا،ترکیه، چین و ایران) در انواع سایز
- درب سلکوم سایز 80 سانتیمتر
- درب سلکوم سایز 90 سانتیمتر
- درب سلکوم سایز 100 سانتیمتر
- درب سلکوم سایز 110 سانتیمتر
- درب سلکوم سایز 120 سانتیمتر

به ما اعتماد کنید ما بهترین درب اتوماتیک آسانسور سلکوم را به شما پیشنهاد خواهیم کرد.

 

 


آشنایی با درب سلکوم آسانسور

درب سلکوم را در گروه صنعتی دیارا هنگام خرید با چشم باز اقدام خواهید نمود و با خیال آسوده تصمیم میگیرید. درب سلکوم محبوب ترین برند خارجی در داخل ایران میباشد. ولی متاسفانه خیلی از مصرف کننده ها اطلاع درستی از درب سلکوم ندارند و همین امر باعث سو استفاده افراد سود جو از این مسئله خواهد شد . در طراحی و ساخت درب های آسانسور توسط تولید کننده ها از چند طریق و شیوه استفاده میشود که معروف ترین آنها سلکوم و سماتیک خواهد بود .

در درب سلکوم به طور مثال بیشتر تولید کننده ها در داخل ایران از شیوه سماتیک استفاده می نمایند که هر کدام از این برند ها یک متریال ، کیفیت و قیمتی دارند دقیقا مکانیزم سلکوم هم به همین شکل میباشد . سلکوم یک نوع چینش و مونتاژ ادوات درب هستند و مهم این است که در چه کارخانه ای تولید گردد و طبیعتا کیفیت کار و قیمت تولید کننده با تولید کننده دیگر فرق دارد . پس خرید تنها درب سلکوم به این معنی نیست که شما درب با کیفیتی تهیه کردید باید به تولید کننده یا فروشنده اطمینان کافی داشته باشید.

 


ابعاد درب سلکوم
درب طبقه سلکوم پلاس

ابعاد درب سلکوم در مرحله نصب و راه اندازی درب های کابین هیدرا پلاس، کافیست نقطه ی قرمز مخصوص سلکوم ها با یکدیگر هماهنگ شوند که این نشان دهنده ی تطابق این درب با درب های کابین سلکوم اصل می باشد.
از جمله مزایای این درب می توان به ستون پله دار جهت رعایت ایمنی و داشتن ظاهری زیبا اشاره کرد.
رعایت فاصله استاندارد قفل بسته شو نیز از دیگر مزایای این درب می باشد که طبق استاندارد سلکوم ایتالیا صورت گرفته است.



درب های طبقه سلکوم پلاس در ابعاد درب سلکوم مختلف عرضه می شود:

- درب طبقه دو لته تلسکوپی در عرض های 120،110،100،90،80،70
- درب های طبقه سه لته تلسکوپی در عرض های 80 و 90
- درب های سانترال در عرض های 100،90،80،70


درب سلکوم چیست

گروه صنعتی دیارا  با افتخار درب سلکوم با برند ویتور را قابل ارائه در فروشگاه خود در نظر گرفته است در ادامه قصد داریم شما را بیشتر با انواع درب آسانسور آشنا نماییم تا با عوامل موثر بر قیمت درب سلکوم آسانسور بیشتر آشنا کنیم.
درب های آسانسور دو نوع اصلی معمولا دارند، دستی و اتوماتیک میباشد. درب های دستی به طور معمول با استفاده از دست ها باز و بسته خواهند شد و درب های اتوماتیک نوع استاندارد درب های موجود در آسانسورهای مدرن میباشد که معمولاً توسط یک اپراتور درب ساخته خواهند شد.
 


درب های دستی آسانسور

این درب ها به طور معمول با استفاده از دست ها باز و بسته می شوند، اگرچه برخی از آنها به طور خودکار بسته خواهند شد. بیشتر آسانسورهای قدیمی و کوچک اروپایی از دهه 1950 تا 1970 از درب لولایی دستی استفاده می شدند ( مشابه درب های اتاق منزل)، در حالی که داخل آن دارای یک دروازه قیچی شکل دستی است یا تنها راه دسترسی به آسانسور فقط درب دستی است.
این درب های دستی آسانسور هنوز هم امروزه مورد استفاده قرار دارد، به طور معمول برای آسانسورهای چرخدار کوچکتر یا آسانسورهای خانگی مورد استفاده است. برخی از آسانسورهای حمل بار قدیمی ممکن است دارای یک درب های دستی آسانسور افقی یا عمودی باشند. در برخی از کشورهای آسیایی ممکن است یک آسانسور باربری قدیمی با آکاردئون دستی یا دروازه قیچی مانند نیز پیدا شود. بعضی از آسانسورهای قدیمی ممکن است دارای درب های دستی آسانسور نیمه دستی، پیکربندی درب دستی در خارج و یک درب اتوماتیک در داخل باشند.

 


درب های اتوماتیک آسانسور

درب های اتوماتیک آسانسور نوع استاندارد درب های موجود در آسانسورهای مدرن میباشد که در سال 1887 معرفی شدند. تقریباً تمام درب های اتوماتیک آسانسور معمولاً توسط یک اپراتور درب نصب میشود و در ماشین آسانسور تغذیه می شوند. این نوع درب های اتوماتیک آسانسور نیز انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع سیستم آسانسور متفاوت میباشد. برای باز و بسته شدن درب های اتوماتیک آسانسور، موتورخاصی برای آن در نظر گرفته شده است که این وظیفه را به صورت ایمن و با رعایت اصول خاص خود انجام خواهد داد. مکانیزم هایی که در درب های کابین آسانسور در نظر گرفته شده است که به هنگام رسیدن به سر طبقه نه تنها درب کابین را باز می کند، بلکه قفلی که برای درب طبقه در نظر گرفته شده است را نیز درگیر خواهد کرد و باعث باز شدن آن نیز می شود. همین طور این مکانیزم در هنگام بسته شدن درب کابین قفل را نیز به آرامی آزاد میکند و باعث بسته شدن آن به طور کامل خواهد شد تا کابین بتواند بدون داشتن برخورد به این قفل ها به حرکت خود در شفت آسانسور و فعالیت کامل خود ادامه دهد.

-
مشخصات درب های اتوماتیک آسانسور

درب های اتوماتیک آسانسور که به صورت لولایی خواهند بود و توسط تجار ما واردات آن صورت خواهد گرفت، دارای مشخصات زیر می باشد. درب سلکوم آسانسور نیز می تواند مشخصات زیر داشته باشد که بستگی به ابعاد چاله و محیط در نظر گرفته شده برای آسانسور دارد:

- لوله های بلبرینگی
- لته‌های توپر فومی
- وزن سنگین درب ها و استحکام بسیار بالا آن ها
- عایق هر گونه صدا که از چاه به گوش خواهد رسید
- موجود در عرض‌های اندازه گیری شده 70، 80، 90
- شباهت کامل درب های چپ و راست
- دارای تجهیزات شامل قفل، دیکتاتور و فنرهای درب مخصوص
- ظاهر بسیار شیک و زیبا در بین درب‌ های آسانسور


اشکالات درب های اتوماتیک آسانسور

در درب های اتوماتیک آسانسور زمانی که درب طبقات بسته می شوند ممکن است درب های اتوماتیک کمی با تاخیر بسته شوند که در این حالت اشکال در سیم کشی مدار ایمنی میباشد در بیشتر مواقع قفل میباشد اما باید دوشاخ درب های اتوماتیک آسانسور کابین نیز چک نماییم.
درب های اتوماتیک آسانسور در باز نشدن درب هنگام توقف در طبقات که این قضیه ممکن است به سه دلیل ایجاد شود. اول اینکه لته‌های درب کابین روی ریل به هم چسبیده باشند و یا اینکه موتور درب های اتوماتیک آسانسور روی کابین به طور کامل ضعیف شده باشد و یا سیم‌ها C و COM باید چک نماییم.
درب اتوماتیک آسانسور کامل باز نمی‌‌شود زیرا که در این حالت مهم‌ترین مشکل تنظیم نبودن زمان باز شدن درب های آسانسور میباشد که برای رفع آن باید به منوی Time Settingوارد شوید و تایم Door Open Time را به اندازه کافی تنظیم نمایید.


انواع درب های آسانسور:

درب های اتوماتیک آسانسور با شیوه های متفاوت و با کیفیت های گوناگونی طراحی و تولید خواهند شد که این امر، عامل تنوع درب های اتوماتیک آسانسور خواهد شد. شما عزیزان می توانید با آشنایی با انواع این درب ها بهترین مورد را با توجه به نیاز خود انتخاب کنید.


درب سلکوم و سماتیک چیست؟

درب سلکوم همانطور که گفته شد، طراحی و ساخت درب های آسانسور ها با چند روش متفاوت انجام می گیرد که مشهور ترین آن ها درب های سلکوم و درب های سماتیک خواهند بود. در کشور ایران بیشتر تولید کنندگان از روش سماتیک استفاده می نمایند و این درب ها را با کیفیت ها و قیمت های متفاوتی به بازار عرضه می گردند. درب سلکوم نیز روش دیگری است که در واقع یک نوع چینش و مونتاژ ادوات درب می باشد. گفتنی است درب های سلکوم، معمولا از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند. اما در هنگام خرید درب سلکوم حتما باید به کیفیت و تولید کننده آن توجه نماییم تا ازدرب های با بالاترین کیفیت استفاده کنید.



قیمت برد سردرب سلکوم آسانسور

قیمت قطعات درب اتوماتیک سلکوم ایتالیا
فروش قطعات یدکی درب سلکوم | قیمت درب تمام اتماتیک سلکوم ایتالیا (SELCOM)
قطعات یدکی درب سلکوم و فرماتور آسانسور


قطعات سلکوم ایتالیا به شرح زیر می باشد

- کنتاکت دو شاخ درب داخل کابین آسانسور
- کنتاکت دو شاخ درب طبقه آسانسور
- کفشک درب ایتالیا
- آویز لته درب
- سیل درب
- لته درب
- قرقره لنگی
- قرقره ثابت  درب ایتالیا
- قرقره سیم بکسلی   ایتالیا
- قرقره انتهای سیم بکسلی  درب  ایتالیا
- برد درب سلکوم  آسانسور
- قرقره قفل درب آسانسور
- قرقره پایین لنگی درب سلکوم آسانسور
- قرقره بالا رو درب سلکوم آسانسور
- کنتاکت مادگی  درب داخل کابین آسانسور
- کنتاکت مادگی درب طبقه کابین آسانسور
- کلید درب سلکوم آسانسور
- فنر درب چینی و ترکیه ای و ایرانی
- موتور درب  کابین آسانسور سلکوم پلاس
- سیم بکسل مکانیزم درب کابین(عرض70-80-90-
- تسمه درب سلکوم آسانسور


کشورها ی سازنده درب اتوماتیک آسانسور سلکوم:

2: کشور جمهوری اسلامی ایران
3: کشور چین
4: کشور ترکیه

سازنده اصلی: ایتالیا می باشد


توزیع قطعات یدکی درب اتوماتیک سلکوم آسانسور

تامین کننده کلیه قطعات درب یدکی درب اتوماتیک آسانسور سلکوم و نمایندگی درب سلکوم آسانسور
جهت اطلاع دقیق از قیمت قطعات درب اتوماتیک آسانسور سلکوم لطفا تماس بگیرید.


قیمت قرقره درب سلکوم

قیمت قرقره درب سلکوم و همچنین قطعات یدکی دربهای سلکوم ایتالیا و کلیه قطعات یدکی انواع دربهای آسانسور در گروه صنعتی دیارا میتوانید با تماس با کارشناسا متخصص ما تماس حاصل فرمایید.

گروه صنعتی دیارا در زمینه طراحی و ساخت درب اتوماتیک آسانسور سلکوم با کادری مجرب و متخصص در این امر توانسته جایگاه مهمی در صنعت اسانسور  ایجاد نماید و این شرکت با در اختیار داشتن نیرویی زبده و فعال در زمینه خدمات اسانسور شامل نصب و سرویس و تعمیرات اسانسور بهترین کیفیت را به مشتری ارائه خواهد داد و همچنین در زمینه فروش قطعات در قسمت بازرگانی جزو وارد کنندگان و تامین کنندگان اصلی  این صنف درب اتوماتیک آسانسور سلکوم هستند.

 

سه شنبه, 13 اسفند 778 ساعت 08:15

پک دیارا

متخصصان گروه صنعتی دیارا در بخش تحقیق و توسعه همسو با چشم انداز مدیران این مجموعه برانند تا کلیه اجزاء آسانسور را مطابق با آخرین تکنولوژی های روز مانند استفاده از موتور براشلس در درب کابین آسانسور و همچنین موتورهای گرلس و تابلو فرمان هوشمند همراه با طراحی کابین و اجزاء دکوراتیو لوکس و زیبا همچنین ساخت با کیفیت و مطمئن تجهیزات ایمنی آسانسور در میان مدت تبدیل به اول تولید کننده پک کامل آسانسور در ایران و منطقه گردد.

 

صفحه1 از4

آیا نمی توانید آنچه را که می خواهید پیدا کنید؟

ما می توانیم راه حل های سفارشی را برای نیازهای خاص شما ارائه دهیم.

ارتباط با ما

   آدرس: تهران، شهر قدس، شهرک صنعتی زاگرس، سی متری زاگرس، پلاک 64

   تلفن: 6-46839105-021

   ایمیل: info@diara.ir